Şimdi Ara

Arda Atletico ve Barça'da hiçbir şey öğrenmedi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendisi Türkiye'den mental olarak uzaklaştığı ATM'deki ilk iki senesinde profesyonelce kral top oynamıştır. Ancak sonra yine yatışa geçip barzoluğa devam etmiştir. Aynı disiplinle devam etse Barça'da da yer edinebilirdi kendine.
  • Sneijderi hızlı oynamadığı için gönderen Tudor Ardayı bu takıma asla istemez. Tek pas yapacak sürekli verkaça girecek aralara koşu yapacak adamları seviyor Tudor. Rodriguez i taraftar beğenmese de Tudorun istediği oyuncu tipi o.
  • Kendisi Barcelona ile anlaştığında ne kadar sevinmiştik hâlbuki ama gel görki bir sene içinde kendisini nasıl bir pozisyona soktu. Tamam Barcelona forması giyiyorsun harika birşey ama daha kendini kanitlamadan nedir bu kadar afra tafra. Daha adam gibi oynamadın ki yahu neyi kanıtladın...

    Kendi başını yakıyor başka birşey değil. Sosyal medya olayları, Milli takım olayları profesyonel bir futbolcunun içinde olmaması gereken işler. Bu kadar siyaset hiç bir futbolcuya artı bir katkı vermemiş, hatta götürmüştür. Umarım bunun farkına en kısa zamanda varır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim Türk topçularda bi sıkıntı var, arda ve salih uçan aklıma gelen 2 örnek. Salih 2 sene romada kaldı döndüğünde değişen hiçbir şey yok. İçimizden birini seçip totti, de rossi, iniesta, messi gibi adamlarla idmana çıkarsak 4 4 lük topçu olur vallahi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kairros. -- 11 Ağustos 2017; 15:36:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felsefesever

    Kendisi Türkiye'den mental olarak uzaklaştığı ATM'deki ilk iki senesinde profesyonelce kral top oynamıştır. Ancak sonra yine yatışa geçip barzoluğa devam etmiştir. Aynı disiplinle devam etse Barça'da da yer edinebilirdi kendine.

    Cok dogru yorum.

    Arda herseyi iyi yapti ama bir büyük hata yapti.

    Türkiye'den mental olarak kopamadi. Bedeni Ispanya'dayken akli hep Türkiye'de kaldi. Avrupa'ya entegre olamadi. 6 yil Avrupa'da kaldi ama Avrupa futbolcusu olamadi. Ispanya'da kendine ortam yapmak yerine, kendi ortamini Ispanya'ya tasimayi secti. Türk medyasi ile arasini acamadi. A.Madrid'deyken medya pesini birakmisti. Barcelona'ya gelince bütün objektifler yine üzerine cevrildi. Arda bu süreci yönetemedi.

    Futbolcu olarak hicbir zaafi yok. Bu bir karakter meselesi. Bazi insan gittigi yere 1 yilda adapte oluyor. Bir baskasi gecmisinden kopamiyor. Eger Arda Türkiye'den gittigi gün gecmisini bir kenara biraksaydi, bugün Neymar'in yerine Barcelona ilk 11'indeydi. Ama demek ki hayatta böyle bir önceligi yok. Demek ki Barcelona'da oynamak kariyerinin en büyük hedefiymis, daha ötesi yokmus.

    Sonucta kendi kisisel hayati. Bundan dolayi Arda'yi suclamiyorum. Bence artik kalbi Türkiye'ye geri dönmek istiyor. Mental olarak Avrupa defterini kapadi. Uzatmalari oynuyor.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.