Şimdi Ara

ArcheAge Unchained 9.3 ArcheAge 2 Öncesi Son Yeni Sunucu 9 Şubat 2023 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
4
Favori
24.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rsith kullanıcısına yanıt

    Hocam yerel fiyatlandırma olacağını sanmıyorum. Zaten 30 gün ücretsiz veriyorlar. Bir miktar gold satıp aylık ödemenizi karşılayabilirsiniz. ArcheAge yapısı itibariyle gold alım-satımına çok müsait.

  • e benim aldığım unchained ne olcak

  • Koks34 kullanıcısına yanıt

    Hesabını kakaogames'e transfer edersen 180 gün ücretsiz oyun süren olacak.

  • grimesftw kullanıcısına yanıt

    Bu kez de oyundan keyif almak yerine, sanki bir görevmiş gibi oynamak gerekiyor.

  • saat 9 da açılıyor

  • kakao games p2w'ini ciddi oranda bitirdi, oyunda görevden kazandığınız itemlerle 3-5 ayda rahat pvp atmaya başlayabilirsiniz. oyuna başlamak isteyen arkadaşlar haberiniz olsun. içerik olarak bence wowdan sonra 2. mmorpg. fakat eski yayıncıları oyunu bitirdi..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 16 Nisan 2022; 13:40:44 >
  • S.a oyuna tekrar başlayım diye glyph e giriş yaptım ammma archage yı bulamadım ne oldu oyuna acaba eski emekler vs Server Janudar nick Devrimci ve Malefiz iki karakterim vardı. Hey gidi günler aheeyy

    https://www.youtube.com/watch?v=kLAwDqu1Fb8&feature=youtu.be belki tanıdık çıkar Ameno Malefiz 😁




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMUER -- 4 Haziran 2022; 6:53:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devrim niteliğinde genişleme ve yeniliklerle beraber yeni sunucu 15 Eylül de açılıyor. Konuyu en kısa sürede detaylı bir şekilde güncelleyeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimesftw -- 21 Temmuz 2022; 5:28:57 >
  • Yeni sezonluk sunucunun detayları belli olmasıyla konuyu son kez güncelledim. Oynamayı düşünen arkadaşlarla 15 Eylül'de görüşmeyi temenni ediyorum.

  • ArcheAge 2 öncesi son kez yeni sunucu açılıyor. Oyunu daha önce hiç oynamamış olanlar ve eski ArcheAge oyuncularının kaçırmamasını tavsiye ediyorum. Sunucu açılış tarihi 9 Şubat 2023.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimesftw -- 1 Şubat 2023; 10:14:13 >
  • grimesftw kullanıcısına yanıt

    Oyunu hiç oynamadım fakat son durum nedir herkes eski Archeageden muzdarip bu oyun hala ilk çıktığında ki gibi b2p olarak mı devam ediyor. Bilgi alabileceğim yer varsa yönlendirirseniz sevinirim.

  • Önümüzdeki ay ArcheAge Classic çıkış yapacak. İlgilenenlere duyurulur;

    https://forum.donanimhaber.com/archeage-classic-geliyor-21-temmuz-acik-beta--156290811

  • Archeage classic vp server değil mi? indirdim ve saçma geldi. orjinalde olmalı böyle server, optimizasyon sorunu var. Ayrıca oyuncu kitlesi çok çok azaldı. bırakın şu oyunu, salın ölsün gitsin

  • Arkadaşın dediğine katılıyorum bırakın archeageyi oynamayın ölüp gitsin bu oyun bunu hak ediyor. Yıllar önce oyun çok aktifken oyuncu kitlesi çokdu oyun için satılan apex (premium) açıldığında na serverindede geçerli oluyordu eu serveriki apexi harcayıp na serverindeki ile apexi yeniliyorduk bu sayede oyuncular oyunu oynamaya devam ediyordu o zamanlar p2w oyuncular öyle bir bokunu çıkarttı ki oynamak imkansız bir hal aldı. ortalama oyuncular 2-3 k civarı power ile oynuyordu iyi oyuncularda 4-5-6 k ekipman oluyordu p2w oyuncular 14-15-16 k power ile oyunda allah gibi geziyordu etkinlik var 2 taraf birbirinin kristalini ele geçirmesi lazım 15 vs 15 olması gereken etkinlikte 15 vs 1 atıyordu p2w oyuncular. Adamlar resmen t*şşak geçiyordu herkesle arkasına 1 healer almış 15 k power ile 3 k lık adamlara tek atıyordu baseden çıkartmıyorlardı. O zamanlar archeage ekibine çok yazanlar oldu adamlar s*klemedi cevap bile vermiyorlardı forumlarındaki açıklamada parayı basan kazanır tarzı birşeydi oyuncuların hepsi teker teker bırakmaya başlamıştı apex fiyatları oyuncu azalınca yükselmişti zaten tek geliri apex(labor) olan free oyuncularda bırakınca oyunda kimse kalmadı. Yıllar oldu ben bırakalı şuan ne yaparsalar yapsınlar hiçbir şekilde başlamam. Oyuncusunu sağılacak inek gibi gören hiçbir şekilde oyuncuya değer vermeyen bir oyun oynanmaz. oyuncularını kaçırmadan önce düşüneceklerdi şimdi firma el değiştirdi felan ayaklarını kimse yemez şuan ölü olan oyunu canlandırmak için para ile yükseltme yapılmıyor sadece kostüm alınıyor derler oyuncu kitlesi istenilen hedefe geldiğinde bir güncelleme ile tekrar p2w oyuncular allah olur oyunda. İnsanları bir kere nefret ettirdiler bu oyundan bir daha yemez kimse bu ayakları, bu oyun kaybetmeye mahkum. Paranın geçmediği oyunlar ilk günden beri kendini belli ediyor. Aylarca-yıllarca oynayıp verdiğiniz emekleri sömüren oyuna başlayıp pişman olmayın





  • oyun kac gb ?

    birde oyun paralı mı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hage84 -- 24 Ekim 2023; 1:2:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.