Şimdi Ara

ArcheAge Unchained 9.3 ArcheAge 2 Öncesi Son Yeni Sunucu 9 Şubat 2023 (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
4
Favori
24.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grimesftw

    Konu güncellenmiştir. 25 Martta yayınlanacak 7.5 genişlemesi ve açılacak olan yeni server hakkında anlık bilgileri paylaşmaya devam edicem.

    açılacak yeni sw ve genişleme paketine oyuna sahip olanlar erişebiliyor mu hocam? yoksa ek dlc oalrak mı gelecek

  • bu oyunu oynayan yok mu bence harika bir oyun neden bu kadar azaldı player anlam veremedim p2w'de değil bence

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Hocam o konu hakkında henüz bilgi verilmedi. Fakat bir önceki genişlemede yaptıkları hatayı yapacaklarını sanmıyorum. Büyük ihtimalle oyuna sahip olan herkes erişebilecek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koks34

    bu oyunu oynayan yok mu bence harika bir oyun neden bu kadar azaldı player anlam veremedim p2w'de değil bence

    bu oyunun bitme sebebi deniz savasi olayinin bitmesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • funky-nd kullanıcısına yanıt

    Deniz savaşı tamamen bitti demek yanlış olur. Sadece 3.5 de olan kıtalar arası ticaret kaldırıldı. Kıtalar arası ticaretin kalkması deniz trafiğini azaltmış oldu. Böylece deniz savaşları dolaylı yoldan azaldı fakat bitmedi. Günümüzde hala balıkçı raidleri basılıyor, kraken ve leviathan gibi bosslar için deniz savaşları yapılıyor.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimesftw -- 8 Mart 2021; 13:39:42 >




  • 7.5 genişlemesi ve yeni sunucu hakkında çok detaylı bir video hazırlıyorum. Video hazır olduğunda konuyu düzenleyerek ekleyeceğim. Merakı olan arkadaşlara takipte kalmalarını tavsiye ediyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: grimesftw

    7.5 genişlemesi ve yeni sunucu hakkında çok detaylı bir video hazırlıyorum. Video hazır olduğunda konuyu düzenleyerek ekleyeceğim. Merakı olan arkadaşlara takipte kalmalarını tavsiye ediyorum.

    hazır mı hocam video?


    şimdi hala net bi bilgi alamadım ben


    Hangi paketi almamız lazım bu yeni swve genişleme için

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Hocam henüz patch notları paylaşılmadı o yüzden video çekemedim. Oyuna hali hazırda sahipseniz 16$ lık akasch paketinden oyuna sahip değilseniz 16$ a sadece oyunu alarak yeni sunucuya erişebilirsiniz.

  • Absürtlüğe bakar mısın ya. Oyunu zaten almışsın ama yeni server gelince yeni bir paket almanı istiyorlar. Yeni paketin fiyatıyla, oyunun fiyatı aynı. Yeni senden ikinci kez oyunu almanı istiyorlar. Bende iki hesap var oyunu 2 kere zaten almışım. Eskisi gibi oynamak istiyorsam oyunu 2 kere daha almam gerekecek. Steam'deki puanını hak ediyor az bile hatta. Bir iki trade çekerim, balık tutarım diye girip bi iki hafta takılacaktım ama gerek yokmuş. Bu trion kadar aç gözlü bir firma görmedim. Neyse oynayanlara bol şans diliyorum.

  • 18 Kasım'da Gamigo bütün verileri ve yayın hakkını KakaoGames'e devrediyor. 1 Aralıkta ise Gamigo ArcheAge: Unchained için olan bütün terminallerini, sosyal medya hesaplarını, oyun forumlarını ve arşivlerini feshedecek. Söylentilere göre devir işlemi bittikten sonra KakaoGames tarafından ArcheAge için yeni özelliklere sahip yeni bir sunucu duyurulacak. Bugünden itibaren paylaşılan yeni bilgileri buraya aktarmaya çalışacağım.

  • grimesftw kullanıcısına yanıt

    p2w durumu olur mu acaba


    ilk unchained acıldıgında sadece alıp oynamıstım bi para harcamadan baya iyi karakter yapmıstım

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    p2w olacağını sanmıyorum. unchaned'ı olması gerektiği gibi yeniden dizayn edicez diye açıklama yapmışlar. büyük ihtimalle çok güzel bir oyun deneyimi bizi bekliyor.

  • Kakao games guzeldir ama pay to win olmayan oyunu da yok, yine pay to win olacaktir ama kaliteli bir oyun olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt

    Unchained'ı çok iyi yerlere getirecekleri hakkında çok iddialı konuşuyorlar. Ben açıkçası p2w bir oyundan ziyade insanların istekleri doğrultusunda bir oyun dizayn edeceklerini düşünüyorum çünkü Elyon'dan istedikleri başarıyı yakalayamadılar ve para kazanamıyorlar. Geriye tek atımlık kurşunları olan ArcheAge kaldı.

  • p2w bakımından her firma gamigo'dan iyidir

  • oyuna aylık ödeme sistemi geliyor

  • Şimdiye kadar verilen bilgiler doğrultusunda kafalardaki soru işaretlerini silmek için basitçe bir video hazırladım. Aklınıza takılan çoğu şeye cevap niteliği taşıdığına inanıyorum. Keyifli seyirler. 

    Yunuscanyoutube
    Türk Topluluk Discordu: https://discord.gg/m8PBPGC5kW KakaoGames Partnerlik Başvuru: https://twitter.com/ArcheAge_MMO/status/1458811950947831808 Hesap Transferi: https://www.youtube.com/watch?v=QWUu8st0LJI 0:00 ArcheAge Açılış Tarihi 0:10 Türk Topluluk Discordu 0:26 Detaylar 2:40 İçerik Üreticileri İçin Partnerlik 2:55 KakaoGames'e Bilgi Transferi 3:25 ArcheAge + KakaoGames Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=nGXROYscbZo
  • oyun süresinin oyun içi currency ile alabilmek mümkün olacak mı acaba bilgi var mı?


    aylık 10$ fazla ya malum dolar kuru...

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Gelecekte böyle bir şey olacağı hakkında söylentiler var fakat kakaogames henüz bir açıklama yapmadı. Zaten ilk 30 gün bedava. ArcheAge de yapısı itibariyle gold satmaya çok uygun bir oyun. Gold satarak aylık sürenizi alabilirsiniz.

  • Yerel fiyatlandırmanın olma ihtimali nedir acaba? Aksi halde epey zor olacak çünkü.

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.