Şimdi Ara

ARÇELİK 4K UHD TV Mİ SAMSUNG 4K CRYSTAL UHD TV Mİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bilgisi olan yardım edebilir mi


    8 Serisi A55 B 880 B / 55" 4K Smart TV ya da Samsung 50AU8000 50" 4K alacağım. Fiyatlar yakın gibi. Uzun ömürlülük açısından ikiside benzer diye düşünüyorum. Bi karar vermeme yardım edin. Teşekkürler.




  • Samsung 50AU8000 50" alın ,


    daha kaliteli ve görüntüsü daha güzel

  • İyi günler dilerim televizyonu ne yaptınız şu an bende aynı kararsizliktayim Arçelik 43 veya 50 b880 alma arefesindeyim indirimli olarak alacagim icin fiyat Samsung veya Philips ten daha uyguna gelecek ama deli sorular var ekran görüntü kalitesi tatmin edermi arada çok fark varmıdır Samsung veya Philips muadil tvler ile bilemedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt

    Bende aynı ikilemdeyim. Siz ne yaptınız ?

  • Ben 50b880 i aldım indirimim olduğu için aldım yakın fiyatta Samsung veya philips i tercih ederim TV yi direk karşıdan izleyecekseniz güzel( qledler.gibi çok canlı parlak bir görüntü yok ama seyrettikce alisiyirsunuz) ses kalitesi falanda benim hoşuma gitti ama çapraz açıdan seyredecekseniz görüntü kalitesi düşüyor renkler soluklasiyor servise sordum normal bazı panellerde bu şekilde diyor 13 senelik Philips televizyonumda acı farketmeden her yönden güzel görüntü vardı ( ben bu şekilde diyorum ama sansung ve Philips in yeni serilerini bilmiyorum ben eski TV m üzerinden konuşuyorum) çevrenizde Arçelik bayisi varsa bir bakın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt

    Yanıtınız için Teşekkür ederim. Arçelik 49" imperium serisine baktım bugun ips(LG) panel kullandığı için açı farkı olmadan rahat izliyorsunuz. Sanırım Imperium 9 Serisi A49 B 970 A / 49" android tv alcam.

  • Tekos kullanıcısına yanıt

    İmpwrium dagmha gelişmiş bir seri benimde hoşuma gitmişti ama benim alacağım grupta yoktu hayırlı olsun galiba android 11 ile geliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Arçelik 43 C 890 televizyonun muadili Grundig 43 GGU 7900 B televizyonun kurulumu yapıldı. 5999 liraya Trendyol Delifırsat mağazasından aldım. Puan kampanyası ile 5800 e geldi.

    Ürün için yaptığım yorumu buraya da ekleyeyim.

    Ürünü 1 Haziran günü "Delifirsat" mağazasından sipariş verdim. 3 Haziran günü Aras kargo ile bana teslim edildi. Kargonun üst bölümünde darbeye bağlı olarak bir yırtık bölge vardı. Tutanak tutarak teslim aldım. Delifirsat mağazasına bu durumu aktardım. içimi rahatlatan bir cevap verdiler. Hem kargo hem servis tutanağı olduktan sonra sıkıntı yaşamazsınız dediler. Servis bu sabah geldi. Televizyonda hiç bir hasar yoktu. Gelen servis elemanı kutuyu açmadan önce meraklanmayın Arçelik'te aldiginuz televizyonda sorun çıkarsa uğraştırma dan değiştiririz dendi. Neyse ki sorun olmadı.

    Gelelim televizyona. Bu televizyon Arçelik' C 890 modelinin aynısı. Panel malzemesi kalite olarak yeterli. En beğendiğim özelliği ses oldu. Salonda ki Sony TV den daha doyurucu bir sesi var. Görüntü olarak beklentimi karşıladı. 4k görüntüler tam beklediğim gibi. Panelde ışık sızması var mı onu gece test edeceğim. Bu tür panellerde olabilen bir durum Piksel hatası yok televizyonda. Köşeler de çok hafif kararma var ama bu panelin genel özelliği. Sony de ki durumdan farkı yok. Rahatsız edici bir durum değil. Zaten dediğim dikkatli incelme ile görülebiliyor.

    Gelen TV GGU 7900 B ilanda 7900 A yazıyor ama A ile B farklı televizyonlar değil anladığım kadarıyla. İşletim sistemi Android 11 gayet akıcı. Kodi dahil bir çok test yaptım takılma ya da rahatsız edici bir yavaşlık yok. Ram i 2 GB dahili hafıza 16 GB. Televizyon ozliklerinde hdmı 2.1 yazsa da ben 3 girişi de kontrol ettim hdmı 2.0 destekleniyor. Salonda ki televizyonunda hdmı 2.1 var ama bunda yok. Varsa da ben bulamadım.

    Sonuç olarak beklentimi karşıladı. 2022 üretimi bir televizyon. 3 yıl garanti ile satılıyor. parlaklık 350 seviyesinde gayet yeterli.

    Hoşuma giden diğer bir özelliği ise kumandası çok pratik ve zarif bir kumanda. Ses ile arama fonksiyonu hızlı çalışıyor.


    ARÇELİK 4K UHD TV Mİ SAMSUNG 4K CRYSTAL UHD TV Mİ
    ARÇELİK 4K UHD TV Mİ SAMSUNG 4K CRYSTAL UHD TV Mİ
    ARÇELİK 4K UHD TV Mİ SAMSUNG 4K CRYSTAL UHD TV Mİ
    ARÇELİK 4K UHD TV Mİ SAMSUNG 4K CRYSTAL UHD TV Mİ
    ARÇELİK 4K UHD TV Mİ SAMSUNG 4K CRYSTAL UHD TV Mİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.