Şimdi Ara

ARÇELİK 270530 EB BUZDOLABI KAPI SENSÖRÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Konuyu Arçelik 270530 EB olarak açtım ancak merak ettiğim şey aslında son zamanlarda çıkan birçok buzdolabında olan bir şey.

    Eskiden dolapların içinde kapak kapatıldığı zaman üzerine denk gelecek şekilde konumlandırılmış, tolap iç aydınlatmasını açan kapatan, dolabın kapağını açınca ışığı açan, kapatınca kapatan bir anahtar switch oluyordu. Ancak bu 270530 EB ve dediğim gibi diğer güncel birçok modelde böyle bir anahtar yok.

    Bunların sensörleri nerede ve nasıl bir şekilde çalışıyorlar, bilen birisi aydınlatabilir mi?

    Zira dolabımın iç aydınlatması çalışmıyor ve de dolabı açınca normalde durması gereken fan da durmuyor, zannımca dolap kapının açıldığını anlayamıyor sensörden dolayı ancak sensörü bulamadım.




  • sorunuza cevap değil ama cihazdan memnun musunuz? sesli çalışma gibi bir sorunu var mı? yeni seri olan 270531'den almak üzereyim. teşekkürler.

  • september28th kullanıcısına yanıt
    Bende 278530 vardı aşağıda tarafta buzlanma sorunu oldu tamir gördü olmadı falan bende değişim istedim kabul edildi yerine 270531 veriyorlar. Sorunuza gelince gayet kabul edebilir bir sesi var zaten artık buzdolabı 40db falan oluyor bir kaç db oynuyor max. Buzdolabında memnun kalırsınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok teşekkür ederim. özellikle 270530 için (eski seri) çok fazla ses şikayeti okudum. traktör gibi sesi var, alt kattakiler duyuyor tarzında. 270531 için çok fazla şey duymadım. arçelik durumu düzeltti belki de.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.