Şimdi Ara

Arazi Özel Güvenlik Kamerası Tavsiyesi - (bağ- bahçe)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
7.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Köyde arazide bir bahçemiz var elektrik yok. Meyve ve sebze dikiyoruz birileri zarar veriyor sulama sistemi nede var. Köye Haftada bir gün gidebiliyoruz. Ben istediğim en az 7 gün kayıt yapabilecek. akü ile çalışan en az iki kameralı cihaz düşünüyorum küçük olması şart yoksa onuda çalarlar.

    araç kameraları olur mu fakat bunlar kayıt süresi çok kısa 500 GB HDD alsam kayıt yapar mı ?
    örneğin : http://www.minigizlikameralar.com/cift_lensli_arac_kamerasi-232.aspx
    veya :http://www.kamerabayi.com/4-kamerali-36-led-480-tvl-gece-goruslu-sistem-urun233.html - olursa bahçenin ortasına uzun bir direk dikip 4 yönlü kayıt yaptıra bilirim kimse yaklasamaz nede olsa. :)

    tavsiyelerini veya önerileriniz bekliyorum benim için koç önemli
    Teşekkürler.







  • delfa66 kullanıcısına yanıt
    arac kameralari icin hdd olmaz, suan icin en fazla 64 gb kartlara kadar izin veriyor bu cihazlar, o kapasite ile dongusel kayit yaptigi icin son 10-12 saati belleginde tutar, kalitesine gore 24 saat bile tutsa isinizi gormez. Akulu sistemlerde de 1 hafta boyunca o akuyu besleyemedikten sonra verimli bir sistem olacagini sanmiyorum, kullanacaksanizda otobuslerde dvr cihazlari var bu cihazlar 24 veya 12w icin uygun olmasi lazim, kamera zaten 12w boyle buyuk bir aku ile ne kadar kullanilir arastirabilirsiniz, eger yapabiliyorsaniz oncelikli tavsiyem cctv kamera sistemi, bunun icin ya kamera kablolarini elektrik olan en yakin guvenli yere kadar cekip buraya bir dvr cihazi koymaniz, ya da belirttiginiz gibi bir direk dikip bu direge elektrik getirdikten sonra dvr cihazini direkte su gecirmez bir kabinde muhafaza etmeniz gerekiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enerji için güneş paneli en uygunu kamerada eğer bina gibi bir şey varsa dome kamera diye tabir ettiğimiz kameralar iş görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delfa66 kullanıcısına yanıt
    işin biraz zormuş ama çözülmeyecek birşey değil öncelikle bi kulube yapman lazım sonra 2 adet akünü besleyecek güneş paneli al çatıya tak akünün birinden direk kamaerları beslersin diğerinide 220 volt çevirici kullanrsn dvr cıhazını onunla besleyebılrısn teferruatlı bir iş ama yapılmayacak gibi değil :D
  • delfa66 kullanıcısına yanıt
    2. bir seçeneok olarak pronet in ıp kamera sistemi var gelip kuruyorlar sistemi simkart takıyorlar isteğinin yerden izleye bılıyorsun aylık 35 dolar ödüyorsun yanılmıyrsam arayıp bilgi alabılırsın tek yapman gereken enerji saglaman bunuda guneş panellerinden saglıyabılırsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.