Şimdi Ara

Aras kargo ile gönderdiğim ürün geri geldi ama eksik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan 4 ay önce aras kargoyla balikesirden gaziantepe kargo yolladim. Oto teybi+kriko+kullanım kılavuzu ve reflektör olmak üzere 4 parca malzeme yolladim. Bunlardan teyp, kriko ve kitapçığı bir kutuya koydum. Reflektorun kendi kutusu vardı. 2 ayrı kutu yaparak alıcı ödemeli olarak yolladim. Bugün bi telefon geldi teslim edilmemiş kargonuz var ve ücreti 83 tl dediler. Tamam dedim gittim bi baktım teybin bulunduğu kutu yok ama reflektör kutusu var. Dedim ben size 7 kg ürün teslim ettim. Burda 500 gram ürün var. Yani kutunun biri gelmis fakat degerli olan kutu yok. Diğeri nerde diğeri olmadan almam dedim. Kadın bana o bizim sorumluluğumuz değil ücreti ödemezseniz icra işlemlerine başlayacağım diyor. Elimde teybin benim adima kesilmis faturası var. Teybi 2. El olarak başka bi kişiye yollamıştım. Bu durumda teybin bedelini tazmin için başvurabilir miyim?


    Edit: imla ve cümle düzeltmesi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterinaryMedicine -- 20 Ocak 2021; 22:38:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 4 ay önce yolladınız, bugün teslim edilmedi diye geri geldi?  

    Bu arada ne yapıyorsunuz, paranızı falan aldınız mı peki?

  • Korkunç bir olaymış gerçekten!

    Memlekete bak, çay demle... Adamın hem yolladığı malzemesi çalınıyor ve hem de üstüne para istenip aksi halde icra ile tehdit ediliyor. Nasıl bir ülke, nasıl bir toplum, nasıl bir zihniyet!!!

    Özellikle son 5-6 yıldır dolandırıcılıklar ve hırsızlıklar hat safhaya çıktı. Brezilya'nın arka mahalleleri gibi bir ülke olduk.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.