Şimdi Ara

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
19
Favori
62.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1710 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konu başlığını okuyunca hah..gene mi dedim..

    zamanında bu o. çocukları benim de telefonumu iç etmişti..zamanının iyi denebilecek telefonu samsung d900i

    neyse ki arkadaşım genel merkezde çalışıyordu onun sayesinde paramı aldım..ve o şubenin müdüründen çalışanına kadar hepsini sürdüler..bütün ekip değişti 1.5 - 2 ayda.. bir bu bir de ikinci yaşadığım olay 10 liralık telefon kılıfına el uzattılar..adam boydan boya kesmiş kargo poşetini açmış kurcalamış..telefon sandı ellam.. kılıfı görünce koymuş yerine.. 4-5 kargo birden geldi o an farketmedim açık olanı, bir de kırmış ucunda i..toğlu it..

    demem o ki.. bunlara değil kargo..su bile emanet edilmez..aras kargo'dan mütemadiyen uzak durun..

    inşallah bir an evvel sonuca ulaşır bu konu..

    bir de müslüman ülke burası derler..ahlaksızlıklar'a bak sen..

    malesef arkadaşım epey süre önce çıktı aras kargo genel müdürlük'ten..yoksa konuyu ona paslardım hemen




  • aynısı başıma geldi..Allah aşkına hangi şubede oldu bu olay hocam.. paketi kesip açmış, içindekini beğenmemiş kırmış..birde ürünün konulduğu karton kutu da boydan boya paramparça idi..
  • celal aras ölümünden sonra hiç işe yaramayan bir kargo şirketi oldu malzemeniz çalınabilir başkasına verilebilir adresinizdeyken size yok denilebilir gibi kavramlar ortaya cıktı en ufak şikayetimde sorumlusu bizzat arar saat verir kargo gelirdi celal beyden sonra bu tip sorunları yaşadığım için kendilerini kullanmayı bıraktım yurtiçi kargoda aynısıdır ptt karkoyu tercih edin belki biraz sürer ama bunlara göre sağlamdır (cinden sipariş ettiğim en ufak ürün bile tarafıma gelmiştir) en azından ne üdüğü belli olmayan kimselere bayilik vermiyorlar

    şimdi bu kargo şirketinin yaltakcıları cıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle olaylar devam ederse Türkiye'de her geçen gün büyüyen olan e ticaret kötü etkilenir. Bu da kodomanların işine gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun yemin ediyorum benim içim cız etti. Son durum nedir bizi bilgiden eksik etmeyin.
  • Hocam ulaştırma bakanlığına şikayet etmenizi öneririm sanırım onların kulağını ulaştırma bakanlığı çekiyor pek bilgim yok ama daha önceden benimde başıma kargoyla ilgili bir şey geldi orayı burayı aradığımda en son Ulaştırma Bakanlığının bölge merkezinin adresi geçti elime sonra üşendim yollamadım. Bu kargo şirketlerine bir şey yapılması şart çok başı boşlar kafaları ne isterse yapıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volkan Abanoz


    quote:

    Orijinalden alıntı: hellowen334

    aras kargoda çalışıyorum ben.

    kamera kaydı yok mu teslim ettikleri kişi gözüküyor mu

    teslim alanın imza ve tc sinin yazılı kağıdı gördünüz mü ?

    Kamera kaydı var polis aldı ayrıca bizde izledik teslim eden förevlide dedi bu beyefendi değildi diye zaten farklı kişiye teslim ettiklerini.

    Kargo teslim tutanağıda elimizde gürhan olan ismi gürkan olarak yazmış imza farklı tc hepten farklı hocam

    benim anlamadığım şey içinde iphone olduğunu nerden biliyor alıyor yanlışlıkla mı teslim etmişler yoksa biri hususi senin kimliğinimi yapmış sahte olarak eğer öyleyse gönderdiğin kargo şubesi en büyük zanlı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volkan Abanoz


    quote:

    Orijinalden alıntı: hellowen334


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pizza Steve

    Ekşi sözlüktede şöyle bir konu var:



    https://eksisozluk.com/23-ekim-2017-aras-kargo-rezaleti--5484406



    Aras kargo içerisinde bir çete olabilir.

    çete yaptın bizleri

    Hocam bana cevap vermedin yukarda

    mesajini okudum

    bu kargo firmalarını yenmek kolay değil savcınin karari önemli sen şubenin peşini bırakma bi hataları varsa arkasında dursunlar.



    Herşey dışardan,göründüğü gibide durmuyor kargo işleyişi gunde 50 60 tane şubeye gelip kargo alıyor adam alici ismini söyler kimliğini gösterip tc sini yazar imzasını atıp gider. hepsini gönderici kim diye sorsan ne bilim der ne kadar soru soruyorsunuz der binbir türlü hikaye diyeceğim o ki pahalı eşya göndermeyin ben hiç telefon göndermiyorum seninkinin allahtan faturasi varmış fatura olmasa kargo ilgilenmez bile seninle



    iki türlü senaryo var



    sen kargocu olsan ve biri gelip ad soyad söyleyip kimliktede ayni isim varsa tel no sorarsan onuda bilse gönderici ismini bilse o adama teslim etmeyecek misin



    şubeden teslim yerine ev adresi verin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yetti artık bu kargo şirketlerinin yüzsüzlükleri sahtekarlıkları inşallah öyle bir sonuç çıkar ki bin pişman olurlar bu yaşanandan ötürü. Kargo çalışanı olacak insan bir kimlik sormaz mı? Ya da gerçekten biri teslim almışsa ulan sen nasıl insansın ki kargo senin olmadığı halde alıyorsun? Gerçekten anlayamıyorum bu insanları yahu.
  • Simdi bu iphone u kullanma imkanlari varmi ime adresini bloklattinmi kardesim ? Amazondan o kadar alisveris yaptim 1 kere sorun cikti ondada 10 saniye gecmedi parami iade ettiler
  • genel müdürlük bu türlü konuları sıkı takip eder genel müdürlükle sürekli irtibat halinde ol



    sen haklı isen bunu şubeye yansıtırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki bana inanmayacaksiniz ama günde en az 10 kişinin parasını kurtarıyorum



    faceden sagdan soldan reklamlarda gördükleri kargoları sipariş ediyorlar kargoyu götürürken uyarıyorum istediğiniz gibi çıkmayabilir diye kimisi teşekkür ediyor kimisi merakina kapılıp alıyor ama sonuç her zaman hüsran oluyor.



    Bugün 3 tane taraftar forması teslim ettim tanesi 110 tl den adam açıyor içinden 10 tl lik beyaz tişört çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kimliklerin zorunlu olduğu dönemde bunları görmeyiz belki. Görsek bile kargoyu veren suçlu duruma düşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir adet up. aras akrgo hakkında düşüncelerimi yazacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İstan34bul

    3 yıl önce hepsiburadadan playstation 4 almıştım.

    Gelen kargocu tanıdık çıktı. Kargoyu kardeşim alırken, kargocu arkadaşı kardeşime demişki kanka içinde ne var abin ne almış.
    Kardeşimde demişki playstation 4 almış
    Kargocu aynen şöyle demiş
    "İçinde playstation oldugunu bilsem sana getirmezdim"
    Alırdım kayboldu vs vs.
    Sende siğortadan paranı alırdın demiş
    Demekki kılıfına uydurabiliyorlar.

    İşte bu tür kimseleri kargocu olsun olmasın ömür boyu herhangi bir meslekten men edip adeta süründüreceksin. Adam ülkeden kaçmak isteyecek. O derece ağır ceza vereceksin. Devlet ve yargı bunu yapmıyorsa suça ortaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinkinin yanında bir şey değil ama 2 hafta önce 2 tane esofmanim çalındı benim de Aras kargoda. Annem zeytin kurmuştu benim için kargoladi yanına da esofmanlarimi koymuştu. Kargo geldi açtım eşofmanlar yok. 2 tane eşofman için üzerine dusmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun. artık Kargo lardan nefret eder hale geldik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igneli

    Uluslar arası bir mesele mi bu? Ve siz uluslar arası bir insan misiniz? Biz uluslar arasi bir insan degiliz de sorayim dedim.



    Uluslar arasi bir sey olmadigina gore k kullanmanin anlami yok.



    4 b yazın zor mu yahu.



    Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun diyorum. Umarım hakkıni fazlasıyla alır. Asıl olan kurumdan çok bu suçu işleyen kişinin ceza almasıdır.

    Öncelikle, uluslararası birleşik yazılır. Sanki kendi dilini çok doğru konuşuyorsun da neyin nerde kullanılacağına dair nutuk atıyorsun ortalıkta.

    Senin mantığına göre uluslararası hukuk kuralları yalnızca uluslarası meselelerde geçerlidir. Örneğin insan haklarının korunmasına gerek yok, zirâ uluslarası bir mesele olmadan ne gerek değil mi?

    Son olarak, sen hiç 4b diye bir kullanım duydun mu? Bin yerine "k" kullanımı yaygın bir kullanımdır. Nasıl ki resmi kanallar dahil, karşılaşmaları belirtmek için "vs" kullanır,(Versus) bu şekilde bir çok yaygın kullanımdan ötürü kabul gören kullanımlar vardır, her şeyi prim muhabbetine, duyar kasma çalışmalarına sokmayın.




  • 3 kurusluk sey gonderirken bile tedirgin oluyorum gecmis olsun hocam..5S ilk ciktigi donemde forumdan bi arkadasa sigortasiz gondermistim Allahtan bi sorun yasamadik ama bi daha telefon vs gibi cihaz gonderirsem UPS kargoyu secicem..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spycho_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Punk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Spycho_

    Hocam büyük geçmiş olsun inşallah çözersiniz.

    Arkadaş ben şu konuda "Aras şaşırtmadı, Aras en rezil firma" diye boş boş konuşan ukala tipleri anlamıyorum anasını satıyım kargocularla ilgili gördüğüm bütün konularda millet hangi firmayla sorun yaşadıysa o firmayı en rezil firma ilan ediyor. Bu konu MNG veya YK hakkında açılsaydı bu sefer de bu tipler "Yurtiçi Kargo işte, şaşırtmadı hehe" diyeceklerdi adım gibi eminim. Şunu bir anlamadınız ya şu anasını sattımın yerinde çoğu kargo şirketleri aynı bokun laciverti işte daha ne tatava yapıyor bu tipler anlamıyorum. Ben de Yurtiçi'yle sorun yaşayıp Aras'tan memnun olmuştum. Bana göre de en fazla sorun çıkaran firma Yurtiçi Kargo, haydi buyur çık bakalım işin içinden çıkabiliyorsan.

    Bunun en kötüsü şudur, budur diye bir şey yok yani! Hepsi berbat.

    Aynen aslinda metro turizm de en iyi otobus sirketi ama cekemiyorlar aynen

    Oğlum siz manyak mısınız? Ben çekemiyorlar gibi bir şey mi ima etmişim ya siz nerenin ürünüsünüz? Neyin kafası lan bu harbi merak ediyorum sen benim lafımdan ne anladın ya cins misiniz nesiniz, ben diyorum ki bütün kargo firmaları (UPS'yi bilmiyorum o hariç) aynı hataları binlerce kez yaptığı halde bazı ukalaların çıkıp da "Aras işte en rezil firma ne beklersin kii yeaa" diyip kendilerine pay çıkarmalarına uyuz oluyorum, benim de Aras'la sorun yaşayan tanıdığım var, ben de Yurtiçi ile sorun yaşamıştım, bugün Aras'ta olan bu olayın onlarca benzeri başka firmalarda da görüldü, yani al birini vur ötekine buradan Aras'ı kötüleyip diğerleri sanki ondan daha iyiymiş gibi algı yaratanlara lafım. HEPSİ AYNI BOKUN LACİVERTİ diyorum.

    Siz sanırım DH'deki Yurtiçi, MNG, Sürat Kargo konularını görmediniz buradaki yaşanan olayın belki de daha da ağırlarını yaşayanlar gördüm, duydum diğer firmalarda ve Aras'ta... Peki sen ne anladın benim lafımdan çok merak ediyorum?!

    Bknz: Ironi nedir, nasil yapilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.