Şimdi Ara

Aralık ayında yeni bir Star Wars oyunu duyurusu geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aralık ayında yeni bir Star Wars oyunu duyurusu geliyor



    Dünyanın en büyük markalarından biri haline gelen Star Wars’un bildiğiniz gibi filmleri dışında birçok içeriğini görüyoruz. Özellikle oyunları bir hayli konuşulan oyunlar oluyor. Bu oyunlara da yakında bir yenisi daha eklenecek gibi duruyor.



    14 Aralık’ta Yeni Duyuru



    Geçtiğimiz günlerde Disney resmi web sitesi üzerinden bir paylaşım yaptı ve bu paylaşımda Aralık 2021’de görebileceğimiz bazı içeriklere değindi. Paylaşıma göre 14 Aralık’ta bir Star Wars oyunu duyurusu göreceğiz.



    Ayrıca Bkz.Epic Games'in bu haftaki hediyeleri erişime açıldı



    Yeni Star Wars oyunun nasıl bir şey olacağı ne yazık ki bilinmiyor. Ubisoft’un üzerinde çalıştığı Star Wars oyunundan bir şeyle görebiliriz. Star Wars Jedi Fallen Order’ın devamının geliştirildiği biliniyor ve görme ihtimalimizin en yüksek olduğu yapım bu diyebiliriz. Son ihtimal de hiç haberimizin olmadığı yepyeni bir oyun ancak düşük ihtimal olduğunu söyleyebiliriz.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/disney-teases-star-wars-video-game-announcement-december







  • Jedi fallen order gelir umarım 1.oyun ahım şahım olmasada ortalamanın üstündeydi 2.oyunda online tarafada kaymazlarsa çok zevkli bir oyun oynarız.

  • Star Wars evrenini ekşicilerin ve yaşlıların sürekli övmesinden dolayı sevmezdim ancak Jedi Fallen Order çok iyi bir oyundu. Ardından Battlefront 1 ve 2'yi de oynadım. Umarım Jedi Fallen Order gibi güzel bir oyun deneyimi sunar. Star Wars oyunları EA Play'de var. Çıkışından bir yıl sonra eklenir EA Play'e. Bazı platformlarda 700-800 tlye satılabilir dikkat edin tokatlanmayın :d

  • Jedi Fallen Order oynuyorum, oyun harika. Haritasıyla ve bulmaca yapısıyla biraz zorlansam da karakter gelişimi ve combat çok iyi. Gamepass Ultimate ve EA Play sahipleri mutlaka indirip denesinler. Devam oyunu kesinlikle gelmeli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 18 Ekim 2021; 10:27:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney, Yoda'yı Sith yapsa bile bir şey demezdim ancak ışın kılıçlarını birer sopaya ve düelloları da mahalle kavgasına çevirmeleri Star Wars ismine büyük darbe vurdu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.