Şimdi Ara

Aralık ayında hacklerin çok artması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Farkında mısınız bilmiyorum ama aralık ayında aşırı derecede hile arttı ne vac yiyen oluyor ne overwatch spinhack kendi hile olduğunu itiraf edenler hiç biri banlanmadı daha ? Bende 5 gündür aldım kapı pencere denemeden indiriyorum daha banlanmadım ? Banlansam ben yanıldım diyeceğim nedir bunun sebebi ?



  • Dostum bu neyin derdi ? Aimware kullanıp vac yemeyi mi bekliyorsun ? En fazla ow yersin o kadar. Bu her zaman böyleydi. Vac ın yakalayamadığı 2 veya 3 hile var zaten. Onlardan birini kullanıyorsan zaten ban yemeyi niye bekliyorsun ki. Ayrıca bırakın şu hileleri. Olan aim de gidiyor.

    Edit : Tutumum biraz sert olmuş olabilir kusura bakma ama hep böyleydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RowneSM -- 22 Aralık 2016; 5:54:52 >
  • Hile kullanmayın bu bahaneyle . Zaten belli etmicem falan derken daha kötü oynuyorsunuz
  • RowneSM R kullanıcısına yanıt
    Aimware kullanmıyorum. Overwatch'a yakalanmamış olmam yada kimsenin yakalanmıyor olması garip geldi bana ? Sana gelmiyor mu ? Duvardan izleyiyorum bilerek belli ediyorum hala bir şey yok ?
    saçma sapan cevap yerine sorumla ilgilensen ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewaer1884 -- 22 Aralık 2016; 10:16:35 >
  • ewaer1884 E kullanıcısına yanıt
    Her gün teşekkür ederiz vac sunucularından banladık falan diye bildirim geliyor oyundan. Çok güzelde ban yiyorlar valla. Her gün hemde her gün emin ol ban yiyorlar. Şans sadece biraz sana gülmüş o kadar. Oyunuma gelsen açıkça söylüyorum reportlarım. Bu fırsattan faydalanmak oluyor dostum. O kadar kişiyle uğraşılıyor, sadece sıra sana gelmemiş o kadar. Sende patlayacaksın emin ol. Bence kullanmayı bırak ilerleyen zamanda aimini kaybetme hiç yoktan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RowneSM R kullanıcısına yanıt
    Diğer saçma şeylerin hariç o her gün gelen yazı gelmiyor 15-20 gündür. Şuan oyun gerçekten çok berbat halde düzelir mi ben bunu soruyorum nedenini soruyorum sana hile kullanıyorum ben hep hile kullandım yok aimim kötü yok o kötü diye bir şey söylemedim. Kendimde denedim ve bunun sonucunda banlanmıyorum dedim. Bu saçmalığa cevap ararken sen bana ne yazıyorsun ?
  • Hayatımızda hangi yaptığımız hal ve haraket %100 mantıklı? Kaldı ki valve mantıklı haraket edecek? Başlı başına saçmalık valvenin kendisi zaten. Kendin de diyorsun bi sıkıntı var diye. Üstünde durulması gereken bişey değil ki bu. Biz sonuçta valve çalışanı değiliz, adamların bir tek cs go oyunuda yok ama valve kadar saçma bir şirkette yok. Yani anlatmak istediğim şu zaten olay bu saçmalıktan ibaretken sen yapma hani sen zarar görürsün. Ben sana düzelir veya düzelemez diyemem çünkü sen yanlış anladın. Banada tam tersi açıkçası eskiden gelmezken şimdi her gün bildirim gelmeye başladı, her halde bazı şeylere sırayla bakıyorlar. Net birşey söylenemez hocam yanlış anlamanızı istemem. Ben sadece şu dönemdeki saçmalıktan siz zarar görmeyin diye söylemek istedim o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hileden hileye fark var.
    oyun dosyalarını değiştirirsen direk vac yersin.
    ama oyun dosyalarını değiştirmeden tamamen sanal bellek üzerinden çalışan hileler var.
    bunlar kesinlikle vac ban yemiyor.
    ve emin olun üst rütbelerdeki çoğu kişi bu şekilde hile kullanıp ban yemeyenler.
  • Supreme ve globallerde inanılmaz hile kaynıyor adamın 1k dan fazla saati 3 tane rozeti var düşünün yani bu adam göstere göstere hile yapıyor maçı izledim çok belli yani, bu adam ban yemiyor varın bu oyunun nasıl bir nok çukurunda olduğuna siz karar verin.
  • 1 senedir oyun kütüphanemde.
    Son 1 aydır aktif olarak kullanıyorum.(nova'ymışım)

    Son 5 günde durduk yere oyun, vac güvenliği sebebiyle rekabetçiden atıyor ve hiçbirşekilde geri bağlanmıyorum. Sonrasında malum 2 saat boyunca ceza. Hiçbir şekilde çözümü de olmuyor.

    Bununla beraber olarak da, rekabetçi de maç başlatılacağı sırada, yine sunucu, güvensiz bağlantı diye benim maça almıyor. Bilgisayarı kapatıp yeniden başlattığımda sorun düzeliyor.

    Özetle, hile kullanmıyorum, vac uyarısında gına geldi, çözümü yok.
  • scartor kullanıcısına yanıt
    Bende çok alıyordum, çözümü anlatıyor olması gerekiyor sizi yönlendirdiği sayfada
  • kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende bundan dert yanıyorum, Banlanmıyorlar kullandığım günden beri kaç kişi gördüm hile olunca daha belli oluyor. Bunlar çok çok fazla değiller belki ama bu aralar her rütbede novada bile 40 frag atan tipler çıktı ortaya maçları tekrar izlediğimde 3 crosshairin haraketleri şu şekilde

    1. mermiyi sıkarken sabit
    2. mermiyi sıkarken haraket halinde
    3. mermi kafaya isabet
  • Üstte biri aimware 'in vac yemediğini iddia etmiş agahcjcsjcakvkskcqfkek



    Her wave de banlanıyo o hile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.