Şimdi Ara

Aracımın üstüne 9.kattan sandalye düştü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun hocam.Parayı alın yaptırmayın bence kalsın öyle.Sonra önden kazalı diye değerinde satamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver uğraşma böyleleriyle, değmez.Neden değmez anlatayım; aynı olay benimde başıma geldi birkaç sene evvel.Üst komşum olacak kiracı, arabama sandalye düşürdü 12. kattan.

    Eğer dışarıda olsaydık o sandalye ailemden birinede gelebilirdi.Herneyse; şahıs bizi tanıdığı, aracın bizim olduğunu bildiği halde kapımıza gelip bizi uyarmak yerine aşşağı inip düşürdüğü sandalyeyi alıp evine kaçmış hemen.

    Dışarı bir çıktım ki arabanın cam çerçeve inmiş, basbas bağırıyorum kimse çıkmıyor piyasaya.Çevredeki Suriyelilere soruyorum bütün gün dışarıda oturuyorlar ama yüzüme gülerek " görmedik " diye cevap veriyorlar.

    Tek tek tüm daireleri dolanıyorum kimse ben yaptım demiyor.Daha sonra görgü tanığı buldum bir tane ve kimin yaptığını öğrendim.En üst kattaki Suriyeli yapmış, meğer o yüzden alt katta ki Suriyeliler görmedik derken yüzümüze utanmadan gülüyorlarmış.Ardından tekrar şahısın kapısına dayandım.

    İlk önce yaptırırız dedi, sonra hasarın fiyatını öğrenince yan çizmeye başladı.Polis çağırıcam diyince çağırırsan çağır dedi hatta üstüne sülalesiyle akrabalarıyla diğer suriyelilerle " burası hep Suriyeli dolu dikkatli ol! " Felan diyerek bizi tehtid etti.Bende korkmadım tabi elin Suriyelisinden mi korkucam kendi ülkemde?

    Adamın tepesine çöktüm geri vites yapmadım kırk takla atarak her Allah'ın günü kapısına dayanarak 8 ayda paramı zorlada olsa aldım ve arabamı yaptırdım!

    Bu arada adamlar savaştan gelmiş belki paraları yoktur edebiyatı yapacak olan varsa hiç kendini yırtmasın adamların parası pulu var bizden daha iyi durumda oldukları kesin.

    Bizim eve tek maaş giriyor onlara üç maaş giriyor, onlar en üst katta oturuyor biz tek göz odada yaşıyoruz.Onlar belediyede çalışan akrabalarının kendisine tahsis edilen belediyenin resmi aracıyla beleşe geziyor mazot parası dahi vermiyor biz 3 yıl kredi ödeyerek sidik zoruyla 2.el arabayı zor alıyoruz.Kimse duygu sömürüsü yapmasın o yüzden.

    E arabayı yaptırdıkta ne oldu peki ? Aradan çok geçmeden arabada çizikler, vuruklar oluşmaya başladı ne hikmetse adamdan aldığım parayla yaptırdığımız yerleri tek tek dökülmeye eski hasarlı haline gelmeye başladı.

    Mesela Suriyelilerin sandalye düşürüp kırdığı cam yeniden kırıldı park halindeyken.Gözümle onların yaptığını görmedim o yüzden direk onları suçlayamam ama onlardan başka da sorun yaşadığım kimse yok!

    Yani kısacası yaptırdığıma da onlardan aldığım parayada pişman oldum lanet olsun keşke hiç muhatap olmasaydım böyle insanlarla dedim.Normal bir ülkede yaşıyor olsak hak derdim hukuk derdim adalet derdim hakkını ara derdim ama maalesef diyemiyorum...

    En iyisi böylelerine bulaşmamak, çok bir hasar yok gibi en iyisi kendin yaptır bin.Daha önce de birkeresinde aracın başına park halindeyken çarpma olayı geldi, polise gittim şikayetçi olmaya ve polis o kadar ilgili o kadar yardımcı oldu ki beni şikayetimden vazgeçirmeyi başardı Boşver dedi yani hakkını alamazsın zaten dedi, kendin hallet dedi.Devletin polisi söyledi.Neyse çok doluyum bu konuda, sıfır gibi arabamın içine etti servet düşmanları! Allah sizede sabır versin, banada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu yüzden en mantıklı olan büyük ve kalabalık yerlerde araç almamak. Bu suriyeli illetine başta göz yuman -ben de dahil- halkın %99u illallah etmiş durumda ama bir çaresini bulmak zor. Allah sonumuzu hayretsin. Bunlar kadar barbar, görgüsüz, pis ve vahşi insan hayatımda görmedim. İçlerinde belki düzgün, iş görecekler vardır elbet ama tamamına yakın kısmı boş beleş. Git savaş desen burun kıvırır. Ne de olsa burada keyifler yerinde. Yan gel yat osman, dört dönüm bostan...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klasik Türkiye halleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.