Şimdi Ara

Aracımın Penceresini nasıl açayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Aracımın Penceresini nasıl açayım ?


(En Son Oy Tarihi: 14.2.2017)
Giriş
Mesaj
  • Ah be DH otomobil sevdalıları, nerde o eski hipnotize edici konu başlıkları nerde şimdi liseli başlıkları.

    Sevgili Admin arkadaşlara belki onlarcası yazmıştır fakat forumun kalite göstegesi, TIK sayısından ziyade elde ettiği süreklilik demektir. Şu an 5-6 sene önce(hatta 10 sene diyesim var da neyse) foruma katılmış gerçek paylaşım yapan kişilerin sayesinde hala bir şeylerden haberdar olup öğreniyoruz. Yeni üyelerin (2-3 senelik çitlenbiklerin) foruma katkıları ve forumu etkin kullanım oranlarını paylaşır mısınız ?

    İstediği bilgiyi aldıktan sonra bir daha uğramayanlar mı dersin, 2 günde 500 mesaj yazan Z kuşağı "internet fenomeni adayı" mı dersin, saygısızlık diz boyu mu dersin, yersiz ve anlamsız tartışmalar mı dersin bilmem ama forumun bu bölümünün biraz daha vizyoner bakış açısına ve kontrole ihtiyacı var diye düşünüyorum.

    Yeni nesile lafım yok, onlar istediği gibi hareket edip davranabilir ama Site sahibi veya adminlerin forum kalitesini artırmakla ilgili bir düşüncesi, aksiyonu var mı acaba ? Yoksa gittiği yere kadar hacııııı... mantığıyla mı ilerliyor.

    Anketi de ironi yapmak için açtım. Yani forum konularının ve tartışmalarının aynası olarak düşünün... Başka bir amacım yok, yanlış anlaşılmasın.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.