Şimdi Ara

Aracımın Ekranı çalındı... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
346
Cevap
4
Favori
29.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Canini almadiklarina sukret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun umarım en kısa sürede yakalanır iki üç hafta öncede izmir buca gölette festival vardı gündüz vakti ağzına kadar dolu olan otopark da arkadaşın şahini talan ettiler arka kelebek camını kayayla kırıp ses sistemini çaldılar.



    Dünde iş yerinden bir abinin citroen C5'ini patlattılar hemde hastane yakınında kaputu açıp aküyü çalmışlar ayrıca deponun kapağını da açıp bütün mazotu çekmişler yerinede uyduruk eski bir akü bırakmışlar arabayı inceledim kaputtun kilit yerinde ufak bir boya çatlaması dışında sorun yok normalde kaput ince olduğu için hemen yamulması lazım ayrıyetten depo kapağında da zorlama belirtisi yok yapan kişi deneyimliymiş kanunda ki boşlukları fırsat bilerek rahatça hareket ediyorlar ben daha çok suriyelilerden şüpheleniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir savcının arabasına da girdiklerini bu işin üstğne düşeceğini okumuştum. F30 konusunda aynı olay başına gelip yakalatan biri vardı yardım alabilirsiniz. Çok geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden vw araçların rcd510 ekranı çok çalınırdı, talep çok olunca şimdide bmw ye dadanmışlar anlaşılan, yakında sahibindene az kullanılmış uygun fiyatlı diye düşer muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen duruşmada sigorta borcunuz var diye dolandıran eleman vardı; segbis’te dolandırıcılık benim için en büyük iftiradır, vatanını satmaktır diye başladı, hakim kaç dosyan var dedi, arkadaş 300’ü geçiyor sanırım beraatlerle 200’lere indi dedi. Derken yüzündeki rahatlık cidden çıldırtıcıydı, neden? Çünkü çıkacağını biliyor adam, yazık yani... İtin uğursuzun dolandırıcılığı çok basit bu memlekette 10.000’liralık limited şirketin kuruluşta 2500 lirasını yatır kurumsal dolandırıcı ol başla hemen, zaten iş yükü vs beraatin de zor değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.

    3 sene önce evlilik için evi düzeceğim sırada Enza'nın geleceği gün ses sistemimi sökmüşlerdi. Allahtan o zaman kasko vardı ve teyp işliydi. aynısı artık olmadığından yeni modelini takmışlardı. şikayetçi oldum karakolda olay yeri inceleme de geldi parmak izi aldı filan. sonuç sıfır.

    3 hafta önce de tüm sokaktaki evlere girdiler. Ziynet eşyası aradılar doğal olarak bulamadılar yine sinir stresle çilingir polis falan uğraştık. Şikayetçi olmamın bir anlamı olmayacağı için karakola gitmedim.

    Ekonomi çok iyi bu arada herkes parasını saçıyor. o yüzden hırsızlıklar azaldı filan...
  • Geçmiş olsun hocam, Allah bir daha yaşatmasın böyle sinir bozucu bir olay. Yakın zamanda Istanbula yerleşiyorum ve 3.18 veya 3.20 alma fikrim vardı. Şu yazılanları görünce vaz geçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce babamın arabasınında teyp falan çalınıyor. Hatta 2-3 kere gitti diyebilirim. Ama en sonunda arabayı çaldılar. :) Avukat komşumuza gittik oda hırsızların elebaşına gidip bu aracı kim çaldı, daha önce teypleri kim çaldı diye sordu adam tak cevap verdi. Neyse çalan şahışı çağırmış elebaşı, ertesi gün araba kapının önünde ve çaldığı teyplerin parasıyla beraber duruyor arabada. :)



    Geçmiş olsun dostum, diyeceğim şu eğer iyi bir avukat varsa üst makamlarda çalanı bulman 1 gün sürmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serefsizler hap atiyor bonzai iciyor hirsizlik yapiyor adam olduruyor hastaneye goturuyorlar kaninda uyusturucu cikiyor. Onun etkisiyle caldim ya da oldurdum diyor 1 ay yatip cikiyorlar. Ama is akepelilerin bir yakinlarina olsa obur boyu dayak ve hapis ne guzel.



    Burasi turkiye...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    o kişileri biliyorlardır kim olduğunu ilişmezler
  • Geçmiş olsun. Bmwclubtr facebook sayfasını takip etmekteyim. Haftada en az sizin gibi 3 kişi böyle resimler ile gönderi paylaşmakta. BMW nin veya Devletin acilen bu işe çözüm bulması gerekir. Yazık günah insanların araçlarında sırf bu parçalar yüzünden 25.000TL civarı hasar kaydı oluşuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beniqerme

    nasıl ya o kadar yaklaşmışsın adamı yakalayamadın mı



    bana denk gelse yavaşca yaklaşıp kafasıyla arabanın camını kırardım

    az uzakta bir araç bekliyordu ayrıca bir de erketesi vardı, ben üzerine koşmaya başlayınca, fırlayıp arabaya koştu, iyiki de yakalayamadım, arabada 4 kişilerdi...
  • Bu konuda yapacak ne olabilir ki ? adamlar sökmesi gerektiği gibi sökmüş, muhtemelen konsola fazla zarar vermemişlerdir.

    Bu adamlar bu işi biliyor, gündüz gözü cam kıracak kadar da gözleri kara. Çok tehlikeli bir durum. yakalamış olsaydınız canınız tehlikeye girebilirdi.

    Benim aklıma sadece fiziksel şiddet içeren önlemler geliyor...
  • NEVERseeYOU kullanıcısına yanıt
    25 bin lira da az para değil,, 100 tane çeyrek altın ediyor,,yukardaki arkadaşın bahsettiği gibi harlem tarzı , iyiki komple girişmiyorlar,, demek gece 5- 10 araca girse hergün bir ev alabilecek kadar kazanacak,,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vortex35

    Öncelikle geçmiş olsun, bunun oluşunun sebebi belli sosyal medyada çokça çoğalan hayalet ekran m direksiyon büyük nbt ekran vs. gibi ürünlerin satışlarında patlama yaşanması.

    Başımızdan geçen bir olayı anlatmak isterim.

    F10 kasa 520d sahibi yakın bir arkadaşım bu nbt'cilerin biriyle irtibata geçiyor.

    F1 li M Direksiyon, navigasyonlu büyük nbt ekran ve hayalet kadran için fiyat soruyor fiyatta anlaşılıyor.

    Arkadaşı Bursa'ya çağırıyorlar verilen fiyatlara montaj dahil ve aracın üzerinden çıkan parçalarda alınma şartı var.

    Buradan kalkıp Bursa'ya gidiliyor. Her şey iyi hoş 10 numara montaj yapılıyor aracın üzerinden çıkanlar montajcılar tarafından alınıyor.

    Sıra geliyor çdemeye ve faturaya. Fatura kesemeyeceklerini ve kredi kartı geçmediğini belirtiyorlar.

    Arkadaşımın aracı şirket üzerine kayıtlı olduğu için şirket kartıyla ödeyip kdv'den indirim sağlayacak kendince.

    1 saatlik hararetli konuşmanın ardından kredi kartı geçmeyi kabul ediyorlar fakat fatura bir türlü kesmiyorlar ne işse artık.

    Arkadaş İzmir'e dönüyor kart geçilen pos ile işlem yapılan yerler çok farklı :) ( Ekstrede X Toptan Gıda olarak geçmekte )

    Bu anlattıklarımdan yola çıkarak nasıl bir tezgahın döndüğünü umarım anlamışsınızdır.

    Son olarak şunları sormadan geçmek istemiyorum;

    son zamanlarda aracınızı valeye verdiniz mi ?

    veya oto yıkamalarda ileri geri yapılması için ?

    veya oto parka anahtar bıraktınız mı ?

    Planlı bir işe benziyor ve sipariş üzerine çalıştıklarını varsayarsak gün içinde takip edilmiş olma ihtimaliniz yüksek.

    Geçtiğiniz güzergahlardaki esnaflardan rica edin kamera görüntülerini isteyin bakalım arkanızdan devamlı bir araç sizi takip etmiş mi ?





    Çok doğru yazmışsınız hocam, bu namussuzlar resmen sipariş üzerine çalışıyorlar.

    @Bağa mı didin?

    Gerçekten çok üzüldüm hocam, büyük geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede bunu yapanlar yakalanır.
  • Bu arabalarda eskiden alarm olurdu, lastiğe tekme atsan öterdi vik vik. Artık o alarm şekli pek yok ama araç içine müdahale olunca yine ötüyor diye biliyordum. O da mı yok?





    Ayrıca hırsız sipariş üzerine parça çalabilir.

    Bir de parası var yok dinlemez zevk için yapar işini. Hırsızlık hastalıktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle hırsızlık görürseniz kendi aracınız bile olsa kalkıp ta fiziksel müdahale etmeye kalkışmayın. Uzaktan bağırın sadece. Tutar bıçak sallar size sırf kurtulup kaçmak için. Canınız kötü yanar. Üstlerinde her türlü silah, delici-kesici alet bulunur bunların.
  • İstanbulda yaşanmaz arkadaş.



    Aslında komple bu memlekette yaşanmaz ya neyse..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle çok geçmiş olsun. bmw modellerinde bu hırsızlık çok olmaya başladı. bu yaz bir arkadşımızın akrabası 0 km 7 serisni Merter merkezde park etti. kamera kaydına göre gündüz gözü 3 dakika içinde arka camı patlatıp tüm ekranları ve konsolu olduğu gibi götürdüler. kasko-sigorta işlemleri sonrasında araç Almanya'ya tır üzeri geri gitti. yaklaşık masraf 24.000 euro.
  • Burasi turkiye araba durduguna sevin.



    Bu arada merak ettim. Aracta cam filmi var miydi? Yoksa cam filmi ise yarar, hirsizligi daha zor hale getirebilir miydi? Sonucta cam filmi camn kirilmasini engelliyor diye yaygara yapiliyordu ilk cam filmi yasaklarinda.(son yasak degil iki uc yil once)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.