Şimdi Ara

Aracıma teyp+hoparlör almayı düşünüyorum. Bu kombinasyon nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Aracıma,


    Teyp olarak: Sony Dsx-A416Bt https://www.hepsiburada.com/sony-dsx-a416bt-bluetoothlu-oto-teyp-p-HBV00000M75YQ?magaza=Pioneerotoshop

    Hoparlör olarak: Alpine S-S65C https://www.hepsiburada.com/s-s65c-p-HBV00000NR9EO?magaza=otomuzikmarket


    almayı düşünüyorum. İlk aşamada bu şekilde, daha sonrasında arka kapılara Alpine S-S65 almayı düşünüyorum. Bu teyp bu sistemi rahatça besleyebilir mi acaba? Amfi vs. gerekir mi? subwoofer gibi bi düşüncem yok.








  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hoparlörleri daha önceki konumda siz önermiştiniz :) o zaman yapamadım. aracımı değiştirdim şimdi umarım yaparım. yardımcı olursanız sevinirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstfgnay

    bu hoparlörleri daha önceki konumda siz önermiştiniz :) o zaman yapamadım. aracımı değiştirdim şimdi umarım yaparım. yardımcı olursanız sevinirim :)

    Merhabalar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle alpine s65c component takımlarıyla ve alpine s65 coaxial hoparlörleri bu teyp ile yeterince beslemeniz pek mümkün değildir. Yetersiz besleme ses şiddetinde ve ses kalitesinde kayba neden olur. Geçici bir süreliğine kullansam yeterli olurmu derseniz idare eder ama tatmin edici olması için amfi kullanmanızı öneririm. Amfi olarak Kenwood HQR1004 kullanmanızı öneririm hem güç anlamında hemde kalite anlamında başarılı bir sistem kurmuş olursunuz. Diğer türlü kalitesiz amfi kullanmanız halinde kaliteli hoparlörler için vermiş olduğunuz para bir nevi boşa gitmiş olur. Sormak istediğiniz başka birşey olursa özelden msj atabilirsiniz fırsat buldukça bakıp cevap vermeye çalışıyorum.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.