Şimdi Ara

Aracım pert oldu yeni araca kasko?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Geçen hafta aracım tek taraflı kazadan (yolda kayarak refüje vurma) dolayı pert oldu. Kasko şirketinden rayiç bedeli almak üzereyim. Sıfır araç bakıyorum. Yeni kasko poliçesi alımında aracı kendi üstüme almam mı daha uyguna olur yoksa daha önce hiç üstüne araç olmamış eşimin üstüne mi? Daha önceden bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Yok mu bilgisi olan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle geçirmiş olduğunuz kaza nedeni ile geçmiş olsun.
    Kasko poliçesi açısından herhangi bir farklılık olmaz. Muhtemelen sizin adınıza kayıtlı, hasarsızlık indirimi olan ve yakın tarihte sona eren / iptal edilen bir kasko poliçesi olmadığı için hasarsızlık kademeniz 0 seviyesinden başlayacaktır. Eşiniz için de aynı durum geçerli olacak ve bariz bir avantajdan yararlanamayacaksınız.
    Trafik sigortası için durum farklı olabilir. Eşinizin trafik sigortası hasarsızlık kademesi 4'ten başlayacaktır. Sizin daha önceki araçlarınıza ait bir trafik sigortası referans olarak sistem tarafından çekileceği için indirim veya sürprimli olarak adınıza poliçe düzenlenecektir.
  • volkan bey öncelikle çok geçmiş olsun.

    Kasko poliçesinde eşinizden ya da kendi üstünüzden yaptırmanız arasında çok fark olmayacaktır. (fakat eşiniz memur ya da özel indirim verilen mesleklerden birisiyse durum değişebilir)

    trafik poliçesinde tek taraflı kaza olduğu için hasarsızlık seviyeniz bozulmayacağı için trafik sigortasında kendi üstünüzden yaptırmanız size avantaj olarak görülebilir.
  • Eşim arabanın üstüne olmasını istiyor. Çok bi fark olmayacaksa öyle yapacam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • volkanesen1991 V kullanıcısına yanıt
    selamlar tekrardan,

    kasko fiyatları hesaplanırken bir çok kriter var o yüzden çok fark olur çok fark olmaz ucuz olur dersem size yalan söylemiş olurum açıkçası. Eğer eşiniz indirimli meslek gruplarından birinin içinde olursa indirimi olabilir.
    Bilgilerinize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.