Şimdi Ara

Araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok param yok. 20-30bin arası bi araç arıyorum ise gidip gelmek için ara sıra da en fazla 250 300 km il dışına götürsün yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum



  • 2000 civarı Symbol
  • Japon arabalarına bakmanızı tavsiye ederim. Zira düşük bütçeye alınacak en sağlam arabalar onlardır. Temizi bulunursa sizi asla üzmez, uzun yıllar kahrınızı çekeceklerdir.

    1-) Suzuki Swift 1.3 GLX
    2-) Mazda 323 Sedan
    3-) Mitsubishi Carisma

    İlk tavsiyelerim bunlar olur.
  • 70 model vosvos al. Sorana dersin aslında bok gibi param var ama klasik araba sevdası biliyorsun bu bir tutku aha uha dersin
  • unalper_ U kullanıcısına yanıt
    Opel corsalara ne diyosunuz hocam peki sorun çıkarır mı Çok?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dimontales

    Opel corsalara ne diyosunuz hocam peki sorun çıkarır mı Çok?
    Corsa hakkında fazla bilgim yok. Fakat yazmayı unuttuğum bir araç da Mazda 626 GE. Yani 1992 ile 97 yılları arasında üretilen modeli.

    Bu arabayı 1 sene kullandık biz. Şunu gözüm kapalı söyleyebilirim ki o paralara alınacak belki de en konforlu en güzel araçtır. 92 modelinde bile ABS, 4 cam otomatik, Elektrikli Aynalar standarttır. Swing Klimalı modelini bulmaya çalışın (Vantilatör gibi havalandırma kanalları sağa sola döner) Dillere pelesenk bir yol tutuşu vardır. 100 km hızla viraja girebilecek kadar güven verir insana. ( Siz yine de yapmayın 😄). DOHC 16V lik enjeksiyonlu motorludur bütün GE kasa 626 lar.

    Velhasıl kelam o paralara alınabilecek en güzel arabalardan biri şüphesiz 626 dır. Hele uzun yolda bu arabayı sürerken keşke yol hiç bitmese dersiniz içinizden. Es geçmeyin ve araştırın derim. Pişman olmazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalper_ -- 27 Kasım 2019; 21:48:23 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.