Şimdi Ara

Araç Taşıtma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

    Bir arazi aracım var. Off road için tasarlanmış, mekanik ve motor durumu çok iyi, ancak elektrik sisteminde sorunlar mevcut. Orta Anadoluda bir ilde çalışıyorum ve memleketim sakarya. Aracımı memlekete götürmem gerekiyor. Hem yol konforu olmadığı ve yaklaşık 600 kilometrelik yolun bu araç ile çekilmeyeceği, hem büyük motorlu olduğu için yüksek tüketimi hem de elektrik sistemi yüzünden araca güvenemediğim için sürerek götürmek istemiyorum.

    İlden ile araç taşımacılığı yapan firmalar varmış. Hiç kullanan oldu mu? Tavsiye edebileceğiniz bir firma ve fiyat bilgisi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bireysel çekici yüksek bir meblağ isteyecektir. Omsan gibi otomobil taşıma işi yapan firmalara danışabilirsiniz. Ya da gezenadam var, onlar bir yerden bir yere araç gönderileceği zaman bu işi firmalar aracılığı ile yapıyorlar. Onlardan yardım alabilirsiniz.
  • adapazarı'nda iyi bir oto sanayi var, ben de eski arabalarımdan birini adapazarı yerine istanbul'da rektefiye yaptırmıştım, pişman olmuştum.

    bas git hemşehrim, ne gerek var çekiciye bi ton para vermeye. o kadar risk hayatın her yerinde var.
  • Bulunduğun ilde kamyon garajına git kamyonlar parça yük olarak götürürler yükleme için rampa ayarlamayı unutmayın.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Şöyle ki memlekette bir garajım ve gerekli ekipmanım var. Gerekli onarımları kendim yapacağım. Aracı sürerek götürmek pek istemiyorum. Bu sebeple şehirler arası araba tırları ile çalışan firmaları sormuştum. Sanırım kullanan yok.

    Tekrar teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.