Şimdi Ara

Arac park etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam agalar,

    ya günlerce aylarca aklima takilan birseyi sizinle paylasmak akil fikir danismak istiyorum. Malum Istanbul ara sokaklarda araba park etmek, kendi evinin önüne arac koymak zaten bir hayli zorken, bazi insanlar araclarini öyle park ediyorlarki milimi milimine uyduruyor adam arabasini. Haliyle sabahlari bende aracimin önünden gecerken bi bakiyorumki arkali önlü adamlar sifira yakin park etmisler. Acil durumum olsa hemen cikmam gerekse ne yaparim? Baska isim gücüm yok arac sahibini mi aramaliyim?

    Sizin basiniza geldi mi? Geldiye ne yaptiniz? Ben birisine söylesem baska gün digeri birakiyor, fittircam, takinti haline geldi. Kimsenin malina mülkünede zarar vermek istemiyorum ama adamlar demek herseyi göze aliyor.



  • Büyük şehirlerde buna yapılacak çok da bir şey yok maalesef. Kendinizde ufak önlemler alabilirsiniz. Örneğin park ederken öndeki araçla aranızda biraz mesafe kalsın, böylelikle arkadaki sıfır yanaşsa bile manevra kabiliyetiniz olur. Veya aracın ön tarafını hafif dışa dönük şekilde bırakın, bu da o tarz durumlarda kolaylık sağlayabilir. Büyük şehirde yaşamıyorum, o yüzden başka alternatif fikirleri olan arkadaşlar varsa duymak isterim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah üstad, ama dedigine care degil, bu seferde arabana sürtme ihtimali oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.