Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.233
Cevap
327
Favori
486.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rio_34 kullanıcısına yanıt
    Benim de tecrübem olmadı ama uluslararası büyük bir firma pek sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum, daha duyulmamış ve bilinmeyen firmalarda oncelerinde kiralamalarim oldu fakat kötü bir tecrübem olmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rio_34 kullanıcısına yanıt
    Daha önce kiraladım Avis budget gibi kaliteli firma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rio_34

    Daha önce buradan hiç kiralamadım. Önerir misiniz? Kaza durumlarında maddi olarak sıkıntı yaşar mıyız merak ettiğim şey bu aslında.



    Alıntıları Göster
    güvenilir. sigorta yaptırin ama alırken. günlüğü 25-50 arası olur sigortanin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasik 2 ayligina Avis'den arac kiraladim. Pandemi donemi oldugu ve aylik fiyatda 4000 civari, goreceli olarak uygun, oldugu icin Araci Avis'ten aldim. Yalniz son arac oldugu icin 80kusur binlerde motorundan garip sesler gelen dogru duzgun yikanmamis bir arac verdiler, alternatif olmadigi icin ona da evet dedim. Yaklasik 1 saat kdar esimle araci temizledik cocuk koltugunu yerlestirdik ve kullandik. Tabi ic ve disi detayli bir sekilde kaydettim telefonuma. Neyse sorusnsuz bir sekilde kullandik ve iade etmek icin Sabiha Gokcen subesine goturdum araci. Hersey tamam yalniz arka koltukta leke var dediler. Saga sola email atip bildirecegiz size dediler ne olacagini. Hemen tekrar tum araci kaydettim fotograflarini cektim vs iade ederken. Yani arac iade esnasinda aldigimiz halinden cok daha temiz olmasina ragmen boyle bir seyle karsilastim, kaldi ki buradaki yorumlrda da bazi firmalarda benzer sorunlar yasandigini gordum. Iste tam olarak bu yuzden Avis Enterprize gibi firmalardan arac kiraliyoruz ama Avis ozelinde de pek bir fark yokmus bunu tecrube ederek gorduk. Ekstra bir maliyet cikmadi ama hersey kayit altinda olmasa 85 bine gelmis arabanin bakimini bize yukleyeceklerdi.

    Uzun lafin kisasi araci kiralarken kesinlikle aldiginiz andaki durumunu kaydedin, bulunsun. Ne olur ne olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaneolacaagdi -- 11 Kasım 2020; 19:34:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncel fırsat var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaneolacaagdi

    Yaklasik 2 ayligina Avis'den arac kiraladim. Pandemi donemi oldugu ve aylik fiyatda 4000 civari, goreceli olarak uygun, oldugu icin Araci Avis'ten aldim. Yalniz son arac oldugu icin 80kusur binlerde motorundan garip sesler gelen dogru duzgun yikanmamis bir arac verdiler, alternatif olmadigi icin ona da evet dedim. Yaklasik 1 saat kdar esimle araci temizledik cocuk koltugunu yerlestirdik ve kullandik. Tabi ic ve disi detayli bir sekilde kaydettim telefonuma. Neyse sorusnsuz bir sekilde kullandik ve iade etmek icin Sabiha Gokcen subesine goturdum araci. Hersey tamam yalniz arka koltukta leke var dediler. Saga sola email atip bildirecegiz size dediler ne olacagini. Hemen tekrar tum araci kaydettim fotograflarini cektim vs iade ederken. Yani arac iade esnasinda aldigimiz halinden cok daha temiz olmasina ragmen boyle bir seyle karsilastim, kaldi ki buradaki yorumlrda da bazi firmalarda benzer sorunlar yasandigini gordum. Iste tam olarak bu yuzden Avis Enterprize gibi firmalardan arac kiraliyoruz ama Avis ozelinde de pek bir fark yokmus bunu tecrube ederek gorduk. Ekstra bir maliyet cikmadi ama hersey kayit altinda olmasa 85 bine gelmis arabanin bakimini bize yukleyeceklerdi.

    Uzun lafin kisasi araci kiralarken kesinlikle aldiginiz andaki durumunu kaydedin, bulunsun. Ne olur ne olmaz.

    Hocam yoğun kiralama dönemlerinde büyük firmalar ellerinde araç kalmayınca merdiven altı diye tabir ettiğimiz yerlerden araç tedarik edebiliyorlar. Muhtemelen böyle bir araca denk geldiniz.

  • Sınırsız Kilometre Full kasko Teslimatta Ödeme araç kiralama kampanyası var arkadaşlar. Yine 30 gün kiralamalarda 22 60 Gün Kiralamalarda 44 90 Gün Kiralamalarda 65 Gün Ödeme Yapıyorsunuz.


    2800 TL'ye Opel Astra kiraladım 1 aylık, sınırsız km.


    https://otoringo.com.tr


    telefon numarası da bırakayım : 0850 840 06 55

  • findeks puanı sorgulamıyorlar, haftalık ve üzeri kiralamalarda haftasonları komple bedava ve nakit ödemede %20 indirim.



    eurocarturkiye.com




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 18 Aralık 2020; 10:57:24 >
  • redboxer82 kullanıcısına yanıt

    en düşük fiyat 200 tl aşırı kazık garenta avis bile 100 tlye araç verirken

  • şubat - haziran arası 4 ay c sınıfı araca ihtiyacım var. var mı tavsiye?

  • var mı şu tipi tanıyan ? maske takmışlar bir de ite, açın yüzünü de görsünler
    araçta hasar oluşmuş yalanıyla depozitolari iade etmiyorlarmiş. ama işte a dükkanı kapatıp, b dükkan diye tabelayi değiştirip hayatlarına devam edecekler

    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/depozito-cetesi-cokertildi-41718066

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel kampanya var mı acaba ?

    1 günlük kiralama yapıcam gerçi ama :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garenta'dan bir günlük Opel Grandland X kiraladım. Otobanda seyir halinde iken arabanın altına bir şey girdi, hafif yalpalasam da emniyet şeridinde durdum. Arabanın tamponu altına girmişti. Farketmeden birşeye çarptığımı düşünüp polis çağırdım. Polis tutanak tutarken neye çarptığımı tespit etmek için yolu taradı, bir şey bulamadı. Tamponu beraber arabanın altından çıkardık darbe yoktu. Sonrasında tamponun plastik kaynakla idareten tutturulduğunu polis tespit edip aracın daha önceki hasarından dolayı yolda sorun yaşandığını kaza tespit tutanağında belirtti. Tamponun kopan panjuru bagaja atıp hala kopmamış kısmı elle tutturup Düzce'den İstanbul'a kadar 70-80 ile gelmek durumunda kaldım. Arabayı teslim ederken durumu anlatmama rağmen özür beklerken suratı bir karış personelden azarlarcasına tutumla karşılaştım. Kaza tutanağı açık olmasına rağmen arabanın tamir edildiği gün sayısı diyerek 1500 TL karttan çekim yapıldı. Banka ve garentaya itiraz süreci devam ediyor ama Eylül'den beri sonuç alamadım


    Siz siz olun kurumsal firma diye Garenta'ya güvenmeyin. En ufak sorunda kabahatli olsalar bile merdiven altı firmadan farkları kalmıyor. Daha önce Enterprise ile kaza yaptığımda maddi olarak bana ücret yansıtmayı geçtim ilk sözleri "geçmiş olsun" olmuştu. Garenta'dan araç teslim alırken sadece kaporta çiziklerini değil, arabanın daha önce kazası var mı diye exper gibi içindeki kaynaklara bile bakmak gerekiyormuş demek ki; yolda giderken kendiliğinden tampon düştüğü için kusurlu olabiliyoruz.

  • Garenta uzun zamandır kötü halde. Sebebi ise her şubesi farklı bir şirkete ait. Franchise sistemine geçtikten sonra bitti. En güzeli km sınırı olmayan sixt bence. En azından bizim buradaki şubesi çok iyi. He birde Rent Go yu kesinlikle öneririm. Araçlar sıfır ve hizmeti çok kaliteli.

    Araç fiyatlarının bu şekilde seyrettiği bir dönemde de hatta dönemide geçtim artık kiralamaların ucuz olacağını sanmıyorum. Rent a car lar için ölü sezon varsa anca o zaman kampanya yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FastMember

    Garenta uzun zamandır kötü halde. Sebebi ise her şubesi farklı bir şirkete ait. Franchise sistemine geçtikten sonra bitti. En güzeli km sınırı olmayan sixt bence. En azından bizim buradaki şubesi çok iyi. He birde Rent Go yu kesinlikle öneririm. Araçlar sıfır ve hizmeti çok kaliteli.

    Araç fiyatlarının bu şekilde seyrettiği bir dönemde de hatta dönemide geçtim artık kiralamaların ucuz olacağını sanmıyorum. Rent a car lar için ölü sezon varsa anca o zaman kampanya yaparlar.

    Hocam sixt bana da mantıklı geldi. İlk defa araç kiralayacağım. 2 günlüğüne araç kiralayıp şehir dışına çıkacağım. Bulunduğum şehir de kış lastiği zorunlu değil ama gideceğim yol hep kar ve buz. Bu araçlarda kış lastiği var mı yoksa opsiyon olarak ekletmek mi gerekir? Bir de kasko için ekstra bir şeyler yapmak gerekir mi?

  • avis.com.tr üzerinden ya da paraflytravel.com(sixt ya da enterprise) üzerinden kiralama yapacak arkadaşlara gördükleri fiyat üstünden %20 indirimli yardımcı olurum.

  • yolcu360, sabiha gökçen 'de yeni firma gördüm, melek oto, günlük 79 tl fiyat çıkardı, sınırsız km

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel kampanyaya denk gelen var mı? Ya da istanbul'da tanıdığı olan, kart kampanyasıyla yardımcı olabilecek biri vs.


    Nisan başında 16 günlüğüne orta sınıf bir araç kiralamak istiyorum. Sabiha gökçenden.

  • Ankara'da araç kiralamam gerekiyor. Kampanya var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEREROKA kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.