Şimdi Ara

ARAÇ İÇİN SUBWOOFER ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracıma subwoofer almayı düşünüyorum. Ama bazı kendime göre gerekçelerden dolayı bagajda yer kaplamamalı, mümkünse hemen hemen hiç belli olmamalı gibi sebeplerden koltuk altı subwoofer almayı düşünüyorum. Koltuk altı kendinden anfili basların, bagaja konan kabinli ve ayrı anfili baslar gibi performans veremeyeceğini ben de biliyorum. Ama ben aşırı bir performans istemiyorum. Araç dışında duyulmaması daha iyi olur. Araç içinde de bana yeterli haz versin tamamdır. Araştırmalarım sonucunda 3-4 marka buldum. Bunlar:
    http://urun.n11.com/subwoofer/q-line-wa-10-koltuk-alti-aktif-subwoofer-P190271482
    http://urun.n11.com/subwoofer/burock-br-8-21-20cm-koltuk-alti-aktif-subwoofer-P162845385
    http://urun.n11.com/subwoofer/vibe-cvenc8-v4-20cm-aktif-koltuk-alti-bass-P177268304
    http://urun.n11.com/subwoofer/pioneer-ts-wx210a-amfili-150-watt-oto-subwoofer-kumandali-P169191889

    Bir de Alipne var ama onun fiyatı daha uçuk. Bütçeme yakın bulabildiklerim bunlar. Fiyatları aynı olsa ben de düşünmem Pioneer alırım ama fiyat farkı da var yani. Pioneer dışında Vibe markasını duymuşluğum var diğer ikisini hiç duymadım.

    Bu cihazlardan kullanan var mı? Kullanmasa da bilgi sahibi olan veya herhangi bir yerde denk gelip sesini duyan var mı? Koltuk altına koyacağım için (muhtemelen şoför koltuğunun altı olacak ama bu konuda da tavsiyelere açığım) ebatları da dahil olmak üzere yorum yapacak herkese şimdiden teşekkürler.



  • Fikri olan yok sanırım :(
  • Selamlar bu ürünler isteğiniz doğrultusunda iş görürler birbirinden pek farkları yok .

    Arka pandizot müsait ise 1 ve veya takım oval hoparlör ve stereo anfi ile akustik ve mid seviyesinde bas için bu aktif slim baslardan başarılı olur.

    Yahut yine arka pandizot müsait ise 25-30 cm bas 1 takım oval bir stereo anfi ile işi bitirebilirsiniz.

    Ön kapı hoparlörü iyi ise teypten beslenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgboy

    Fikri olan yok sanırım :(

    başkan araca bu basslardan koyarsan öyle gümm gümm bi ses elde edemezsin ve bence bass seslerin tokluğu seni tatmin etmez. araç ne üstünde nasıl bir sistem var teyp ne amfi var mı vs vs detayları verirsen yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.
  • Vibe marka aldım ve gayet memnunum. Araç dışından hemen hemen hiç duyulmuyor, araç içinde de hatırı sayılır bir performansı var. Bagajımdan da yer kaybım sıfır böylece. Ama baştan belirteyim, bangır bangır açıp güm güm bas bekleyenlere gelmez ürün.
  • Abartı olmadan hafif/kibar bi bass sesi duymak istiyorsan fiyatı da uygunsa senin için koltuk altı bası tercih edebilirsin. Aracı sen kullanacaksan şoför koltuğunun altına koymanı tavsiye ederim. Aşağıdan yukarı bas vurduğu zaman oturan yerlerin hissettiği zaman o kıpraşım hoşuna gidebilir :D
    İki koltuğun altına da birer tane koyabilirsen tatmin edici boyutta tonlama alabilirsin araç içinde. uzun süre test etme imkanım olmadı ama koltuk altı baslarını bir araçta kısa süreli dinlemişliğim var.
    Ürünlerin markaları bana yabancı. RMS değerlerini verip veremeyecekleri konusunda bilgim yok. test videoları varsa inceleyip ona göre herhangi birine karar verebilirsin. 120 ve 150 rms aralıgında bunlar. yani çok uçuk bi fark yok. tesisatının durumu da önemli.Aracında neler kullandıgın da önemli.
    Eğer bağlarsan bizimle test videosu da paylaşabilirsin. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.