Şimdi Ara

Araç İçin En Uyumlu Teyp-Kolon Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Renoult Clio 2008 HB Aracım Var.Aracın Üzerinde Orjinal Teyp ve Kolonlar Var.İstediğim Sesi Vermemekle Birlikte 2 Hoporlerımde Patlak.Komple Teyp Ve Kolon Seti almak İstiyorum.Öyle aman Aman Gümbür Gümbür Bas Tiz Vursun İstemiyorum.O Yüzden Anfi Vs. Kullanmayacağım.Teyp Ve 4 ADet Kapı Kolonu Önerilerinizi Bekliyorum.

    Ufak Bir Araştırmayla Kapı Kolonları Olarak Bunları Bulabildim Uygun Fiyata Ürün Hakkında Yorumlarınız Nelerdir ? Alınırmı. Hangi Teyple Alınabilir ?
    https://www.hepsiburada.com/pioneer-ts-g1320f-250w-40w-rms-13-cm-tweeterli-2018-model-ust-seri-p-HBV000009E90M







  • yardımcı olacak varmı
  • Arkadaşım pioneerin 2.el çıkışları sağlam cd-usb-sd kart okuyuculu bir modelini 300 tl. civarına alabilirsin. 4x100 watt max. çıkışa sahiptir. yani hoparlör için 4x22 watt rms değeridir. Sadece ön kapılara tweeteri olan ve coaxsiel oarak adlandırılan kaliteli bir marka alman lazım. Seni yeterince memnun edecek Hertz in modellerine balabilirsin. ön kapı hoparlör çapın kaç bilmiyorum çapına göre alırsın. Yeterince detaylı ve kaliteli ses alırsın. Yüksek RMS değeri olan hiç bir hoparlör anfisiz ses vermez bilgin olsun. Pioneer hoparlörlerin en üst serisi hariç hepsi kötü çalar. isterse orjinal Japon olsun. Hertz-İnfinity_Sony xs-gs serisini tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANIMTUFEGIMIGETIR -- 10 Nisan 2019; 22:15:48 >
  • Bulursanız JVC 16 cm coaxiel benim 2010 symbol e takmistim 4 adet.mukemmel ses verdi.sizin aracın önlerinde 13 cm yuva var bildiğim kadarıyla ama biraz keserek 16 cm de uyuyor.16 cm sesi ise bayağı fark ediyor 13 cm e göre özellikle bas sesleri 16 cm de çok daha iyi.sony veya alpine bulursanız onların da sesi iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.