Şimdi Ara

Araç boyama hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım 2012 model Astra H. Üzerinde büyük küçük çeşitli çizikler mevcut.Gözü rahatsız eden 1-2 yerdeki çizikten dolayı kasko şirketimin yönlendirdiği autoking'e gittim. Adamlar ufacık çiziklere bile boya lazım diyorlar. Kapıdaki çizik için ise kapının komple boyanacağını söylüyorlar. Daha önce hiç araç boyatmadığımdan dolayı tavsiyeye ihtiyacım var. Aracı büyük ihtimalle salı günü alıp işlemlere başlayacaklar. Sizce sadece gözü rahatzız eden yerlerimi boyatayım yoksa irili ufaklı her yeri söyledikleri gibi boyatayım mı?



  • Araca yapılan her boya işlemi aracın satışına olumsuz yansıyor maalesef. Çizik de olsa kaza da olsa sebebi, artık o parça eksper raporunda boyalı olarak damga yiyecek. Bunlar benim için önemli değil, ben gıcır gıcır araca binmeyi tercih ederim derseniz maliyetine katlanıp boyatın. Yok ikinci el değeri düşmesin, mümkün oldukça orijinalden uzaklaşmasın diyorsanız sadece elzem görünen derin çizikleri boyatıp diğer çiziklere rötuş yaptırabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Hocam auto kinge boyattırırsam maliyeti olmayacak. Kasko karşılayacak. Hemde mini onarım olacak. Yani kasko delinmeyecek. Kapıda çizik var ve maalesef boya istiyor. Araç gümüş gri olduğundan lokal boya olmazmış. Sırıtırmış. Ya kapılar auto king tarafından komple boyanacak yada çizik olan yerlere sanayide rötüş yaptıracağım. İki gündür kaportacıları gezip duruyorum. Çok kararsız kaldım. Rötüş yaptırırsam rötüş yeri belli olacak ama aracın orijinalliği bozulmayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.