Şimdi Ara

Araç Alımı İçin Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayın forumdaşlar merhabalar. Hali hazırda 1.4 LTZ otomatik Aveo kullanıyorum. İhtiyaçlarımızı şuan için karşılıyor ancak 2-3 aya 5 kişinin (4 yetişkin ve 1 bebek) rahatça seyahat edebileceği geniş bagajlı, konforlu bir aile arabası arayışındayım.

    80-85 bin TL yi en üst bütçe olarak belirledim. Dizel otomatik sedan, SW ve MPV tarzı araçlar önceliğim olarak görünüyor ancak önerilere açığım. Alacağım aracı en az 3 yıl kullanmayı hedefliyorum ve satılır satılmaz endişem yok. Zaman zaman sitelerden bakındığım üzere 2010 yılı ve üzeri şu marka modellere rastlıyorum.

    Megane 3 SW dizel
    Megane 4 Sedan dizel
    Megane 4 Sedan benzin
    BMW 3.20d
    Audi A3 ve A4 Sedan dizel
    Passat Sedan dizel
    Ceed SW dizel
    Leon SW dizel
    C4 Grand Picasso dizel
    Insignia dizel Sedan ve SW
    Altea XL dizel

    Bu araçlarda deneyimleri olanların fikirlerine ve daha farklı önerilere açığım. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • selam dostum bahsettiğin araçlardan hiçbirini kullanmadım ama ihtiyaçların ortak olması sebebiyle naçizane bi fikrimi paylaşmak istedim. 4 yetişkin ve 1 bebek diyosan ve rahatça oturulsun diyosan arkada üç adet birbirinden bağımsız koltukları olan araçlara bakarsan sanki daha rahat edersin. bende normal sedan bir araç var, çocuk koltuğunu koyduğumda ortada oturan kişi şaft tünelinin de etkisiyle biraz rahatsız oturabiliyo. passat ya da superb tarzı büyük araçlarda durum nasıldır bilemem ama c sınıfı aşağı yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum sw de olsa sedan da olsa. senin yerinde olsam ford s-max gibi ne bileyim renault grand scenic gibi, ya da yazdığın gibi c4 grand picasso gibi, peugeot 5008 gibi araçlara bakardım aradığın şey konforsa ve hacimse. c sınıfı sw yerine bunların tipi daha düzgündür tip olarak da, megane sw hariç. bi ona ısınabildim şimdiye dek tip olarak o sınıftaki sw'lerin içinde :) neyse araçları kullanmış tecrübe sahibi arkadaşlar daha sağlıklı yorumlar yapacaktır. maksat fikir alışverişi. hoşça kal...
    ekleme: fiat 500l de güzelmiş ama 1.6 mjet otomatik ilan sayısı 1. 1.3 mjetin 0-100ü 15 küsür saniyeymiş fena baya:)




  • Sizin cevabınız C4 Picasso kesinlikle. Ayrıca çok ütopik bir araç.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.