Şimdi Ara

Arabasını çalan şahsı polis 3 kere bulup yakalayamadı kendı yakalayıp öldürdü 15 yıl hapiscezasıaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arabasını çalan şahsı polis 3 kere bulup yakalayamadı hırsız araçla izini hep kaybettirdi. Araç sahibi kendı yakalayıp öldürdü 15 yıl hapis cezası aldı. Ya valla şaka değil burası Türkiye


    Polis memuru kuzeniyle çapraz ateş açıp Mustafa Alınç’ı öldürmüştü! İş insanı Ömer Er ile ilgili dikkat çeken karar - Son Dakika Haberler (mynet.com)



    Olay, 5 Şubat 2020’de Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi'nde meydana geldi. Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yaşayan iş insanı Ömer Er, otomobiline, otostop yapan 2 genci aldı. Er, Bursa'ya gideceklerini belirten gençlere, kamyon garajına bırakabileceğini söyledi. Er, bir süre sonra aç olduklarını öğrendiği ikiliye lokantada yemek ısmarladı. Lokantadan çıktıktan sonra gençlerden biri, otomobili kullanmak istediğini söyledi. Ömer Er de anahtarı verdi. Koşarak otomobile binen 2 genç, kaçtı. Er'in ihbarı üzerine polis ekipleri, harekete geçerek plakası tespit edilen otomobili aramaya başladı. Yaklaşık 2 saat sonra otomobil, Karacabey ilçesindeki trafik kontrol noktasında görev yapan polis ekiplerince fark edildi. Polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan genç, otomobili kent merkezine sürdü. 2 genç, otomobille 3 akaryakıt istasyonundan yakıt alıp, ücretini ödemeden kaçarken, polis ekipleri alarma geçti. Kentteki '45' plakalı tüm araçlar durdurulup, kontrol edildi. Akaryakıt istasyonlarının güvenlik ve mobese kameraları dahil 1200 görüntü incelendi. Yapılan incelemeler sonunda otomobili kullanan kişinin, Mustafa Alınç olduğu tespit edildi.




    Otomobilin sahibi Ömer Er de Bursa'ya geldi. Er, Keles Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru kuzeni Halil İbrahim Er'i telefonla arayıp, kendisine yardımcı olmasını istedi. Ömer Er ve kuzeni Halil İbrahim Er, kent merkezinde otomobili aramaya başladı. Polis ekipleri, 1 gün sonra otomobili fark etti. Polisin 'dur' ihtarına rağmen Mustafa Alınç, otomobille kaçmaya devam etti. Alınç, Geçit Mahallesi'ndeki zeytinlik alana girerek, bir kez daha izini kaybettirdi. Ancak durumdan haberdar olup bölgeye gelen Ömer Er, otomobili gördü. Er ve polis memuru kuzeni, otomobili çapraz ateşe aldı. Tabancalardan çıkan mermilerden biri, Alınç'a isabet etti. Alınç'ın kontrolünden çıkan otomobil, zeytin ağacına çarptı. Ömer Er ve kuzeni, olay yerine geldikleri aracı bırakarak, kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mustafa Alınç'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Ömer Er tutuklanırken, açığa alınan Halil İbrahim Er de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.








  • Suçlunun yanında olan olmayan bir adalet sistemi burası Türkiye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeytin agacina yazik olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamda salakmis neden alirsin arabana bide yemek ismarlamis bu serefsizlere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıl önce 2 kuzenimi de alıp İstanbul' dan Bodrum' a arabayla yola çıktık.

    Nerden nasıl aklıma geldiyse Balıkesir Merkez' den geçmeden evvel kuzenlere internette bulduğum çıtırların Balıkesir Merkez' de öğrenci olduğunu anlatmaya başladım.

    Kuzenler de "Madem buraya kadar geldik, uğramak şart oldu" diye ısrar edince kızları aradım, durumu anlattım.


    Kızlar da müsait olduklarını söyleyince arabayı tarif ettikleri yere sürdüm ve evlerini bulduk.

    Saolsun kızlar misafir olarak kabul ettiler bir de mutfağa geçip bizim için yemek hazırlamaya başladılar.

    Kardeş olan kuzenlerden büyük fırlama olanı odadan müsade isteyip mutfağa doğru gidince ben işkilendim ama birşey belli etmedim.


    5 dakika sonra kuzen odaya geri döndü yüzü biraz asıktı.

    Ne olduğunu sorunca bana kızlardan biri yemek yaparken beline sarılıp öpmeye teşebbüs ettiğini ama kızın istemeyip bunu itekleğini anlattı.

    Ben de kuzene kızdım "Kızların bizi evlerinden atmadığına şükret" dedim.


    Ama olanlara rağmen kızlar bozuntuya vermedi ve yemek ikramından sonra çay kek vs derken bizi güzel bir şekilde ağırladılar.

    Akşam olmadan müsade isteyip Bodrum yoluna devam etmiştik...





  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    iyiki yemegınıze bısey katıp sızı uyutup bobreklerınızı çalmamışlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.