Şimdi Ara

Araba Bakmaya İl Dışına Gidecekler İki Kere Düşünsün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Antalya merkezden Kumluca ilçesine araba bakmaya gittim.Gidiş geliş 220 km.falan.İlan sahibinin oğluyla önceden randevulaşıp araçla ilgili son bilgileri aldıktan sonra yola çıktık 3 arkadaş.Konuşmamızda kusur olarak ön tamponun çatlamadan dolayı(küçük bir kaza olduğu söylendi)değişimi,ön iki far değişimi(sararmış da yenisiyle değiştirmiş),ve sağ iki kapıda sürtmeden dolayı yarım boya olduğu söylendi.Neyse geldik ilçeye,baktım araca,evet arkadaşım dedim,tekrar söyle bakalım tampon değişti demiştin nasıl bir kaza oldu diye,kaza yaptık ufak dedi,eyvallah dedik ama tamponun orijinaliyle dğiştiği söylenmesine rağmen bildiğin üfürükten tampon yani belli çıkıntılardan.Neyse dedik,farların değişim amacı sararması demiştin,mini onarımdan yaptık demiştin,doğru dedi.Yanımdaki sigortacı arkadaşım sararmadan dolayı mini onarımdan değişim yapmazlar başka bişey var deyince,ya abi dedi farlar sararmıştı,biz de bir ağacı kırdık,keser mi balta mı ne camları patlattık,kaza süsü verdik dedi.Burda algım tamamen değişti zaten.İyi dedik,kapılarda boya nerdeydi bir daha söyle bakalım dedik,kapılara gelmeden sağ ön çamurluk da değişik demez mi?E dedim niye söylemedin telefonda,kem küm etti.Kapılarda da del altı boya olduğunu söyledi.İçeri oturduk,bi baktım tavan sarkmış,bu ne yav dedim,işte yıkamacı hatası dedi.Araba ilk elden 73 bin km de.Ama hiç de 73 bin gibi durmuyordu.Orası ayrı konu.Neyse dedim babanla da görüşelim.Geldi babası,bir tabure çekti,oturdu,dedim sen böyle oturup biz ayakta mı duracaz abi yok mu taburen dedim,getirtti içeriden,biraz konuştuk biraz,bir de senden duyayım kusurları dedim,o da sağ iki kapıda yarım boya olayını tekzip edip komple iki kapı da boyalı dedi,tavan ne olacak dedim,e diyor 200- 30 lira masrafı var,dedim abi senin malın değerliyse benim de param değerli,sen bunları bana söyleseydin ben o kadar yolu tepip gelmezdim dedim,çıktık geldik.

    İnsan olan arabasını satarken a dan z ye yazar,ben 110 km uzaklıktan değil de 1000 km uzaklıktan da gelebilirdim.Ben arabamı satarken kusurlarını bilmeme ve ekspertizini yaptırmış olmama rağmen il dışından gelecek olan arkadaşa mahçup olmamak için ustama tekrardan baktırmıştım,olur ya dedim önceki ekspertizde gözden kaçanlar olmuştıur,beşer şaşar derler ya.Bizim zihniyete bak,adamların zihniyete.Takdir sizin.

    Ha olur ya Antalya dışından arabayla ilgilenenler vardır,bu bir kişi de olsa iyi düşünsün.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-vectra-2004-73.000km-bakimli-temiz-beyaz-170252259/detay/
     Araba Bakmaya İl Dışına Gidecekler İki Kere Düşünsün Araba Bakmaya İl Dışına Gidecekler İki Kere Düşünsün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0761 -- 4 Temmuz 2014; 4:17:20 >







  • Bu sıkıntılardan dolayı sıfır aldığım aracı satıp 2. el araç almaktan vazçebilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda mantik şu , gelsin gorsun olur ya o an begenir alir.

    Tipki giyim kusam magazalarindaki tezgahtarlarin "abi birde boyle bi modelim var dusunurmuyuz" yani ISTEDIGIN YOK AMA BI GOR BEGENIRSIN. Yada abi bi dene olmazsa gene alma gibisinden. Eger adam bastan yazsa herseyi gidecekmiydin? Hayir. Adamin kafasi bi gelsinde... tarzinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedenle ne kadar pahalı satsalards gidip resmi servislerin 2.el galerisinden slın.Hatta mesela baktığınız araç Ford Mondeo mu? O zaman Ford 2.el sitesinden arar bulurum istediğim aracı 1-2 fazlası olsun en azından garanti olur.Pahalı satsınlar lar etsinler ama bilindik araba almış olursunuz 2.el olsanile hem daha uygun kredi çıkarıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba ogul sazan avı yapmak istemis oda tutmamıs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar hep aşırı rahatlıktan.benim işim hallolsunda millet umurumda değil düşünce mantığından malesef.
  • Oncelikle gecmis olsun hocam.

    Bu zihniyetteki insanlar vectraya binmesin bi zahmet, yazik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yarıyoldayken hef arayıp "Abi araba pert çıkmasıymış yeni öğrendim" dedi
    Ben yine de görmek istiyorum dedim arabayı gördüm. Söylemese bu araba pert diyemem. Ama pert olduğunu bildiğim için adamın pazarlıkla verdiği fiyatın %60 ını teklif ettim, kabul etmedi.
    Aradan 2 hafta geçti, aynı arabayı bir başkası farklı fiyattan satıyordu. İrtibata geçip arabanın pert olduğunu yazmadığı için hakkında ceza davası açılabileceğini yazdım, bunun üzerine ilanı kaldırdı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletimizde bir dolandırıcılık merakıdır gidiyor.

    Geçmiş olsun. Zararın neresinden dönerseniz kardır
  • Şimdi bu söylediği kusurları en başta ilana yazsa açık açık en fazla 2 bin lira daha ucuza satar ama vicdanı rahat olur, pardon vicdan dedim .
  • Aslında en güzeli başka birşey çıkarsa yol masrafını alırım demek,neyse ders oldu.
  • 2. El işi tam bi çile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı aracı bir öğretmen arkadaşımız satıyor ilgilenirseniz 163557614

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar araçlarıyla beraber insanlıklarını da satıyorlar...
  • Geçmiş olsun. Hırsız sever memlekette normal bu tür şeyler Bizim halk hırsızı, çalanı çırpanı sever. Acaba bana da bir şeyler çıkar mı ümidiyle de ölür gider.
  • Gitmeden önce baştan deyin dediğinden farklı bişey çıkarsa yol paramı expertizi vs alırım diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kuruş fazla olsun yakin cevreden olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet ettim ilanı
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Biliyorum motorunu performansını,son 2-3 aydrı da araba bakıyorum,hem bildiğimmotor hem de d sınıfı oturaklı araç diye yöneldim,kullanan arkadaşım da vardı,memnundu,tüp taktırır binerim diye düşündüm ama 2.eller uçmuş,1,5 yıl önce Astra H elegance xenon paket 24,500 verdim,pişmanlık hat safhada olunca böyle oluyor.
  • eğer o kusurlar bile olmasa o vectra ya 29 bin verecek miydiniz ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.