Şimdi Ara

Apple Watch Series 7 eski bir işlemciye sahip: Şirket bundan hiç bahsetmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Watch Series 7 eski bir işlemciye sahip: Şirket bundan hiç bahsetmedi



    Apple dün yeni Apple Watch Series 7'yi duyurdu. Söylentilerin aksine saate yeni bir tasarım gelmedi. Birçok kişi iPhone 12 gibi düz kenarlar görmeyi bekliyordu ancak öyle olmadı.



    Ayrıca Bkz.Büyük ekranlı yeni Apple Watch Series 7 tanıtıldı



    Apple, sunum sırasında Apple Watch Series 7'nin performansı hakkında tek kelime etmedi. Genellikle şirket, yeni cihazlarının daha hızlı veya daha enerji verimliği sunduğunu iddia ediyor ancak bu konu sahnede konuşulmadı. Resmi Apple web sitesinde, Apple Watch Series 7'nin kurulduğu platformdan da hiç bahsedilmiyor.



    Çeşitli teoriler ortaya atıldı



    Geliştirici Steve Troughton-Smith, Xcode'un (geliştiricilerin Apple cihazları için uygulamalar oluşturmasına olanak tanıyan bir platform) en son sürümüne dayanarak Apple Watch Series 7'nin geçen yılki Apple Watch Series 6 ile aynı işlemciye sahip olduğunu doğruladı.






    Hem Apple Watch Series 7 hem de Apple Watch Series 6, kod adı "t8301" olan işlemci üzerinde çalışıyorlar. Belki de şirket, zaten çok güçlü olan işlemciyi iyileştirmeyi gerekli görmedi. Öte yandan çip kıtlığı dolayısıyla saat üretimindeki sorunlar nedeniyle Apple'ın bir acil durum planı izlemeye karar verdiğine dair bir teori de var. Bu nedenle, bu nesilde temel bir değişiklik görmedik.



    Bu teori, şirketin diğer cihazların aksine Apple Watch Series 7'nin satışı için belirli tarihler açıklamaması gerçeğiyle destekleniyor. Görünüşe bakılırsa, birkaç yıldan beri ilk kez bir Apple akıllı saat, bulunması zor bir cihaz olabilir.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/09/15/apple-watch-series-7-uses-same-processor-as-predecessor



  • Valla en büyük olay aylarca değişen tasarımla ilgili gelen net görsellerin kolpa çıkması oldu. Bu anlamda iyi iş çıkarmışlar gerçek tasarımı gizleyebilmekle. Apple ürünü kullanmıyorum ama geçen senenin işlemcisi gayet yeter. Samsung Watch 3 te 3 yıllık işlemciyi kullanıyordu yeterliydi. Watch 4 ile sonunda değiştirdi işlemciyi.
  • Valla en büyük olay aylarca değişen tasarımla ilgili gelen net görsellerin kolpa çıkması oldu. Bu anlamda iyi iş çıkarmışlar gerçek tasarımı gizleyebilmekle. Apple ürünü kullanmıyorum ama geçen senenin işlemcisi gayet yeter. Samsung Watch 3 te 3 yıllık işlemciyi kullanıyordu yeterliydi. Watch 4 ile sonunda değiştirdi işlemciyi.

  • oha ya, çinden aldığım manyetik kordonu koymuşlar,
    ben 35 tl + 30 tl kargoya aldım, bakalım apple kaçtan çak.cak, pardon kaçtan paylaşacak müşterileri ile
  • Puhahaha

    Helal olsun Apple'a elde kalan onceki nesilin mallarını yeni nesile koyup tekrar satıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullansın sorun yok yeter ki fiyatı ona göre ayarlasın ve cihaz sağlıklı çalışsın.

  • 4. ve 5. serinin işlemcileri de aynıydı. Apple 2 versiyonda bir işlemciyi değiştiriyor denebilir, bu açıdan pek sorun yok gibi.

    Kasa boyutunu sabit tutup ekranı büyütmek güzel güncelleme ama en azından yeni bir sensör vs. eklenseydi tam olarak watch 7 denebilirdi, bu haliyle daha çok 6s.

  • Dostlar sizce ne zaman satisa cikar cihaz bilen duyan var mi. Watch2 den gececegim heyecanliyim acikcasi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu Watch işleri bana tıraş geliyor biraz. İzleyip göreceğiz bakalım neler olacak ne kadar devam edecek ama pek umudum yok açıkçası. Belki de yanılıyorumdur.

  • Akıllı saatler normalde her nesilde işlemci değiştirmiyor zaten. Samsung'un akıllı saatleri 2 değil 3 nesil aynı işlemciyi kullanıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcinin performansını vs. arttırarak yapabilecekleri pek bir şey yok şu aralar. Zaten işlemciler yeterince yeterli ve her şeyi yapabiliyorken performans arttırmak çok da bir şey katmaz. Ama yeni bir işlemciyle aynı platformu batarya süresini daha uzun süre kullanacak şekilde güncellerlerse o süper olur. Hatta işlemci performansından feragat bile edebilirler bunun için.

  • fitamino kullanıcısına yanıt
    evet ben de ön satışın açılmasını bekliyorum. En geç ekim ortası gibi düşünüyorum.

  • büyük ekranlı watch6 işte.pilde bile gelişme yok.günübirlik saat.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.