Şimdi Ara

Apple Watch Series 6 için 'Değiştirilen ürününüz kısa bir süre içinde size gönderilecek'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,


    MediaMarkt'tan, bu sene Mayıs ayında aldığım Apple Watch 6 saatimin ekranında yakın zamanda fotoda da görebileceğiniz gibi, baloncuk tarzında noktalar oluştu. Sadece cihaz ekranı kapalıyken ve üstüne ışık vurduğunda belli oluyordu ancak sebepsiz yere olan bu durum içime sinmedi ve 6 Kasım'da Zorlu Center'daki Apple Stora'a götürdüm. Apple Store'daki geniuslarda ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını söylediler ve Apple servis merkezine teslim etmeleri için saati benden aldılar.


    10 Kasım'da ise Apple servis merkezine ulaştığına dair bir email aldım. Yine aynı gün(10 Kasım) ise ürün değişim kararı çıktı. O tarihten bu yana da ''Değiştirme ürünü bekleniyor'' şeklinde bir uyarı var.


    Apple Destek birimine bağlandığımdaysa onlarda benim bu gördüğüm ekrandan fazlasını göremiyorlar(bu çok saçma bence) ve servis merkezinin dönüş yapmasını beklemeniz gerektiğini söylüyorlar(max. 20 iş günü sürer dediler).


    Ama herhangi bir tamirat durumu olmayan ve direkt olarak değişim yapılacak güncel(yani mantık olarak stok sorunu olmaması gerek) bir ürün için 16 gündür bir hareket olmaması bana garip geliyor açıkçası.


    Benzer bir durum tecrübe eden var mıdır aranızda?




    Apple Watch Series 6 için 'Değiştirilen ürününüz kısa bir süre içinde size gönderilecek'

    Apple Watch Series 6 için 'Değiştirilen ürününüz kısa bir süre içinde size gönderilecek'







  • swap ürün kavramı varsa watchlar için onu bekliyolardır yurtdışından.

  • .HonouR. kullanıcısına yanıt

    Hocam, bu tarz oluşabilecek durumlar için, Türkiye'deki stoklarında yok mudur Apple'ın acaba? Hayır ürün eski bir model olsa anlayacağım ancak Watch 7 daha yeni çıktı bildiğiniz gibi, benim saatse hemen bir önceki modeli oluyor haliyle.

  • yok demek ki hocam olsa neden bekletsinler :)

  • .HonouR. kullanıcısına yanıt

    İnsan gıcık oluyor hocam :) teşekkür ederim cevabınız için.

  • Ürünü değiştireceklerini yazmışlar hocam stokla ilgili veya farklı bir sorun vardır 1-2 hafta bekleyin illa hareket olur.

  • Noira kullanıcısına yanıt

    Benimde aklıma stokla alakalı bi durum olarak geldi hocam. Apple Destek biriminin onarım merkezinden bir bilgi alamıyor oluşu kötü öte yandan. Benim gördüğümden daha ekstra bir bilgiye sahip olmuyorlar.

  • blaxis3 B kullanıcısına yanıt

    Daha önce bir çok cihazımda swap ile değişim oldu.Ürünler genelde belirli bir stokla yurtdışından geliyor.Değişecek cihaz geldikçe istenir elde olan bir şey değil.Umarım en kısa sürede elinize ulaşır.

  • Frank Sinatra kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim bilgi için. Biraz daha içim rahatladı açıkçası.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.