Şimdi Ara

' Apple Watch ' Kullananlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ;
    Apple Watch kullanıcıları , illaki hepimizin bilmediği birçok uygulama ve birçok farklı özellik var. Hem bilgi paylaşmak hem de birbirimize yardımcı olmak için öğretebileceğiniz şeyler var mı?



  • Selamlar apple tarafından çok fazla saat özelliği dışına çıkılması istenilmiyor anladığım kadarıyla. Bileğinizde cep telefonu özellikleri çok kısıtlı. Apple watchı özellikle ios uygulamalar geliştirdiğim için aldım fakat bir çok özellik şuan bile Türkiye'de kullanılamıyor. Özellikle apple pay (kredi kartı) kullanılamıyor ki en güzel ve kullanışlı olanı. Klavye fonksiyonu yok kalıp mesajlar dışında dönüş yapılamıyor. Konuşmalar sırasında sesi dışarı vermesi ayrı bir sıkıntı. Zamanla bir çok şey oturacak ama daha çok var. Sizinde şu uygulama saatimde olsa çok işime yarar dediğiniz varsa yazmanızı rica ederim.
  • Ben okadar olumsuz değilim, özellikle araba kullanırken sesli bir şekilde mesaj yazmak Siri sayesinde mümkün ve yanılmıyor mesajları direk sesinizle oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca navigasyon baya iyi yolda siz döneceğiniz sapağa gelmeden titreyerek uyarı veriyor. Şimdi uygulamaya gelirsek Cafe Nero Shazam Hava durumu bi taksi ve yurtdışında kullandığım trip advisor için olumlu konuşabilirim ancak gerçekten sizin de dediğiniz gibi çok saçma uygulamalar da var bu konuda şüpheniz olmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadıgım olay kendi hafızasına eşzamanlanan müzikleri watch kendi hoparlöründen çalmıyor illa cihaz istiyor olması saçma geldi bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.