Şimdi Ara

Apple TV+ | Ana Konu | Türkiye'de Açılmadı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
18
Favori
19.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hala gelmemiş olmasının sebebi ne acaba? Çünkü az önce baktım da Mısır, Umman, Lübnan, Ürdün, Katar, Arabistan gibi bazı Arap ülkelerinde; İsrail, Azerbaycan ve Ermenistan'da; Vietnam, Endonezya, Tayland, Malezya, Moğolistan'da; bazı Afrika ülkelerinde bile var.

    Turkcell'in TV+ markasından dolayı ise Türkiye'de farklı bir isim alıp giremezler mi ki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

    Hala gelmemiş olmasının sebebi ne acaba? Çünkü az önce baktım da Mısır, Umman, Lübnan, Ürdün, Katar, Arabistan gibi bazı Arap ülkelerinde; İsrail, Azerbaycan ve Ermenistan'da; Vietnam, Endonezya, Tayland, Malezya, Moğolistan'da; bazı Afrika ülkelerinde bile var.

    Turkcell'in TV+ markasından dolayı ise Türkiye'de farklı bir isim alıp giremezler mi ki?

    Bence bu Turkcell isim hakkından dolayı giremiyorlar. Onunla da uğraşmak istemiyorlar, farklı isim hakkı almak falan filan. Türkiye pazarını da boş verin diye düşünmüş olabilirler zaten dolar bazında en ucuz ülkelerden biriyiz.

  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam 'TV+' olarak giriş yapmak zorunda değiller aslında 'Apple TV+' olarak giriş yapabilirler. Sonuçta atıyorum 'Vodafone TV' nin sonunda TV var diye bundan sonra kimse TV takısı alamayacak diye bir şey yok.

    Bence tamamen politikaları ile ilgili Apple böyle servislerini TR'ye her zaman geç sunuyor ama ilginç bir şekilde TR yatırımlarına tam gaz devam ediyor.

    Caddebostan'ta açılacak yeni Apple Store'un Avrupa'nın en büyüklerinden olacağı söyleniyor ama hala birçok servisini TR'de aktif etmiyorlar bazen gerçekten politikalarını anlayamıyorum.
  • hala ses olmaması çok ilginç gerçekten

  • TV ve medya haberleri ile ünlü Ranini'nin paylaşımı:





  • Bence Turkcell Tv+ dan dolayı değil, Ukrayna lifecell de TV+ ismini kullanıyor ama orada yanılmıyorsam Aplple TV+ aktif, Türkiye apple'ın ilgisizliğinden çoğu servis Türkiye ye gelmiyor diye düşünüyorum.

  • valla ben daha fazla beklemeyip amerikan hesabı açtım ordan izliyorum tüm film ve dizilerinde türkçe altyazı mevcut

  • LuqueTr kullanıcısına yanıt

    Nasıl üye oldun.

  • Yeni mail adresi ile yeni bir iCloud hesabı oluşturun, hesap oluştururken ülkeyi abd seçin, daha sonra usa hesabınıza 10 dolarlık gift card alın ve Apple TV+ yı aktif edin hepsi bu kadar:)

  • Selim010 kullanıcısına yanıt
    Abd ye ait bir ödeme yöntemi ve GSM girmeden nasıl oluyor?
    Abd hesabı için iletişim ve ödeme yöntemi istiyor zaten bölgeyi böyle doğruluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt

    Abd hesabı için PayPal ile tanımladım ama, geçen hafta hindistan da TV+ nın çok uygun olduğunu farkedince hemen hindistan hesabı oluşturup amazon.in den 500 hindistan rupisi hediye kartı alıp hesabıma yükledim aylık 99 rupi TL olarak aylık 19 tl ediyor.

  • Selim010 kullanıcısına yanıt

    Hocam bende Samsung Qled tv var, 2018 yılında almıştım, Apple TV indirdim, giriş yapmaya çalıştım yapamadım, bununla alakalı olabilir mi? Hesabım Türkiye hesabı, yeni bir üyelik mi almam gerekiyor. Kendi hesabımda bölgeyi ABD olarak değiştirebiliyorum ancak yeniden kredi kartı bilgileri istiyor, buna yine TR kredi kartı verebiliyorum ama bu sefer de ABD için bir adres istiyor, siz adresi TR adresi mi verdiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeper -- 1 Nisan 2022; 11:29:49 >
  • Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt

    Apple sitesinden Gift Card alıp ekleyeceksiniz kredi kartına gerek yok ayrıca TR GSM numarası ile doğrulama oluyor benim öyle

  • Apple TV+'ın video player'ı çok kullanışsızdı ama neyse ki geçen ay Android TV, bu ay da LG (WebOS)'ta kullanışlı hale getirdiler. İçerik az ama See, Ted Lasso, Servant, Severance ve 2-3 film gibi kendime göre bir şeyler bulabiliyorum. Yeni içerikler de zaten gelmeye devam ediyor.

  • netflix gibi 4 kişinin beraber kullanabildiği bir aile üyeliği var mı?

  • Sanırım seslendirme stüdyolarından orijinal içeriklerini dublajlatmak için randevu almışlar. Ekşi'de bir yazarla konuştuğumda bana bu bilgiyi verdi. Onlar da geliyor. Hayırlı olsun.

  • sektöründe bağlantıları olan biri olarak yazıyorum, geliyorlar... ssdece bürokrasi için uğraşıyorlar. hbo ve disney de geliyor.
    ağustos ayına kadar üçü de açılmış olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple TVyoutube
    The world’s most extraordinary creatures like you’ve never seen them before in a five-night documentary event. Prehistoric Planet streaming May 23 on Apple TV+ https://apple.co/_Prehistoric Experience the world of dinosaurs like never before in this epic docuseries from Executive Producer Jon Favreau and the producers of Planet Earth. Featuring David Attenborough, Prehistoric Planet is a five-night documentary event coming to Apple TV+ May 23rd. Subscribe to Apple TV’s YouTube channel: https://apple.co/AppleTVYouTube Follow Apple TV: Instagram: https://instagram.com/AppleTV Facebook: https://facebook.com/AppleTV Twitter: https://twitter.com/AppleTV Giphy: https://giphy.com/AppleTV Follow Apple TV+ Instagram: https://instagram.com/AppleTVPlus Twitter: https://twitter.com/AppleTVPlus More from Apple TV: https://apple.co/32qgOEJ Apple TV+ is a streaming service with original stories from the most creative minds in TV and film. Watch now on the Apple TV app: https://apple.co/_AppleTVapp #PrehistoricPlanet #Trailer #AppleTV
    https://www.youtube.com/watch?v=vnoNeMlNeD0
  • Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt

    Umarım gelir ve umarım ituneste de dizi sezonlarını satmaya başlarlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.