Şimdi Ara

Apple, Tidal servisi için 500 milyon dolar ödeyebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, Tidal servisi için 500 milyon dolar ödeyebilir


    Ünlü sanatçı Jay Z’nin, geçen yıl satın alarak çevrimiçi müzik sektöründe ben de varım dediği Tidal müzik servisi çok fazla kullanıcı sayısına sahip değil ancak devlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Yüksek ses kalitesi ile müzikler sunan Tidal için daha önce Samsung’un ilgilendiği gündemdeydi. Hatta Jay Z, Samsung’un Silikon Vadisi’ndeki merkezini de ziyaret etmişti.


     


    Bugün geldiğimiz noktada ise artık Apple var. 2014 yılında 3 milyar dolar karşılığında Beats Audio firmasını bünyesine katan Apple, iddialara göre sektörde daha iddialı hale gelebilmek için Tidal’ın da peşine düştü. Analiz uzmanı Gene Munster, firmanın 500 milyon doları gözden çıkardığını belirtiyor.


     


    Ayrıca Bkz.Rio olimpiyat oyunları Gear VR gözlüklerde

    Jay Z, hizmeti 56 milyon dolara satın almıştı. Yaklaşık 9 katına ise Apple’a satmış olacak. Hali hazırda 4.2 milyon kullanıcısı olan Tidal, 1411Kbps kayıpsız Flac yayın yapması ile biliniyor. Bu standardın üyelik fiyatı aylık 20$. Standart yayının aylığı ise 10$.


     


    Apple, satın alım ile birlikte Batı yakasının ezgilerini taşıyan Dr. Dre ve Doğu yakasının ezgilerini taşıyan Jay Z’yi aynı çatı altında buluşturmuş olacak. Apple Music hizmetinin yüksek ses kalitesine kavuşmasının yanı sıra, iki rap devinin ortaya koyacağı önemli projeler de ses getirecektir. Bu noktada Apple’ın hamleleri doğrudan 30 milyon ücretli aboneye sahip Spotify’yı liderlikten etmek olduğunu söylemek gerek.  

     

     



  • Kanye West millete yalvarmamismiydi sirf indirin "Tidali" diye :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.