Şimdi Ara

Apple, T2 güvenlik yongasına sahip Mac'lerde yaşanan macOS Monterey hatasını düzeltti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, T2 güvenlik yongasına sahip Mac'lerde yaşanan macOS Monterey hatasını düzeltti



    Haziran ayında tanıtılan ve geçtiğimiz ayın sonlarında kullanıma sunulan macOS işletim sisteminin 12. büyük sürümü olan macOS Monterey güncellemesini yükleyen bazı Mac kullanıcıları, bilgisayarlarının başlatmasını engelleyen bir sorunla karşılaştı. Apple, bu hatanın düzeltildiğini duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Apple, otonom araç projesi için eski Tesla mühendisini işe aldı



    Apple'dan açıklama geldi



    2018 ve 2020 arasında piyasaya sürülen çoğu Mac'te bulunan T2 güvenlik yongasına sahip Intel işlemcili Mac kullanıcıları, işletim sisteminin son sürümü macOS Monterey'e bilgisayarlarını güncelledikten sonra bilgisayarlarını başlatamadı. Yapılan açıklamalara göre az sayıda kullanıcının bu hatadan etkilendiği söylenirken detaya yer verilmedi.



    Teknoloji devi Apple, sorunun tekrar etmemesi için güncellemelerin yapılarak sorunu çözdüklerini söyledi. Sorundan etkilenen kullanıcılar için Apple Destek ile iletişime geçmesini belirtti.



    Apple'dan yapılan açıklamada: "Apple T2 güvenlik yongasındaki donanım yazılımında, çok az sayıda kullanıcının macOS'i güncelledikten sonra Mac'lerini başlatmasını engelleyen bir sorunu belirledik ve düzelttik. Güncellenen ürün yazılımı artık mevcut macOS güncellemelerine dahil edilmiştir. Bu sorundan etkilenen tüm kullanıcılar, yardım için Apple Destek ile iletişime geçebilir." ifadelerine yer verildi.




    Kaynak:https://www.engadget.com/apple-fixes-macos-monterey-t2-chip-flaw-215940985.html



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.