Şimdi Ara

Apple , Netflix'i mi Satın Alacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne diyorsunuz bu işe?


    "Disney'in Fox'un eğlence sektörü varlıklarını satın alması ile birlikte bir çok taş yerinden oynamıştı. Kendi streaming servisini kurmak isteyen Apple'ın Disney'in izinden gidebileceği konuşulmaya başlanmıştı.

    Aslında bu dedikodular oldukça eski. Neredeyse son altı aydır Apple ve Netflix hakkında satır aralarında olası bir satın alma işleminin gerçekleşebileceği söyleniyordu. Bir çok kullanıcının Itunes yerine Netflix, Hulu ve Amazon'a yönelmesi ve Itunes'un çok fazla orijinal içerik sunamaması sebebiyle Apple'ın bir çözüm aradığı biliniyordu. Amerika Birleşik Devletleri başkanı Donald Trump'ın getirdiği yeni vergi yasası ile ABD dışında parası bulunan şirketlere ülke içerisinde yapılacak yatırımlarda büyük vergi indirimleri sağlanacak. Bu yasa sonucunda parasının büyük bir kısmı ülke dışında bulunan Apple'ın sıfırdan bir şirket kurmak yerine halihazırda bulunan bir şirketi satın alması durumda oldukça kara geçirecek.

    Finans şirketi Citi'nin analizcileri Jim Suva ve Asiya Merchant'a göre %40 ihtimalle Apple Netflix'i bu yıl içerisinde satın alacak. Apple ile Netflix bir arada nasıl olur hiçbir fikrimiz yok fakat Apple açısından oldukça mantıklı bir hamle olacağı kesin. Disney, Hulu'nun hisselerinin çok büyük bir yüzdesine sahip ve kendi streaming servisini Hulu altyapısı ile yapacak. Warner Bros. bu yıl içerisinde kendi streaming servisini çıkartacak ve tamamen DC çizgi roman uyarlamalarına adanacak. Rekabet bu kadar büyümüşken piyasanın iki devinin aynı çatı altında birleşmesi rekabeti kızıştıracaktır ve bu da bizlere daha kaliteli içerik olarak geri dönecektir. Yani, ümit ediyoruz öyle olmasını..."

    kaynak :http://oyungezer.com.tr/haber/51982-apple-netflix-i-satin-alabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Ocak 2018; 18:50:21 >







  • arkadaşım...netflix ve amazon prime ülkemizde hizmete geçmiştir peki disney hulu tv hbo premium warner bros gibi dünyaca meşhur yayıncılar gelecek yıllar sonra türkiyede faliyete geçermi sence ne dersin?...apple tv setbox üzerinden evimizde şahane yapımlarını seyrederiz...
  • netflix ve amazon uzun bir aradan sonra ülkemizde devreye girdi.Hulu ve hbo zor gibi bence daha.Disney ise yeni platformunu dünyaya mı açacak abd'ye özel mi bilmiyorum? Göreceğiz zamanla

    şuan amazonda da yavaş yavaş içerik artıyor netflix ile kapışmak için.Rekabet piyasayı kızıştırıcak bizim işimize gelecek diye düşünüyorum
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hulu'da ülkemizde hizmet veriyor sanki artık? Eskiden erişim kısıtı vardı siteye giremezdik VPN olmadan. Şimdi açık görünüyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoraNb

    Hulu'da ülkemizde hizmet veriyor sanki artık? Eskiden erişim kısıtı vardı siteye giremezdik VPN olmadan. Şimdi açık görünüyor?

    malesef hulu'nun türkiye desteği yok henüz,vpn'siz de izlenmiyor

    türkiye piyasasına girmesini umduğum bir hulu kaldı bir de hbo now.

    ikisi de şimdilik zor ama bakalım belki ileride.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.