Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.882
Cevap
898
Favori
1.744.930
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PT den eğitim indirimi ile Küçük kız kardeşime hediye olarak MA M1 (GOLD) siparişi verdim. 1 günde geldi. Jelatinin de , bandrolün de veya ayak kısımlarında sorun yaşamadık.

    Render süresi , tepkime süresi i7 li proların bile içinden geçiyor. Şarj olayı efsane 18 saat yapmışlar unutuyorsun en son ne zaman şarj ettiğini. En güncel apple retina p3 ekran ve fan olmaması , diğer laptoplar size eski dizel motor araç gibi geliyor :) Bence 8.9K ya alınabilecek tüm işlerinizi halledebileceğiniz en iyi F/P kompakt laptop olmuş. Buara da herkes space gray ve gümüş den bahsetmiş. Gold beni çok şaşırttı yakından resimdeki gibi pembe durmuyor. Maskülen en az gümüş ve gri kadar modern hatta bi tık daha güncel duruyor. Kendi MP mi güncellediğim de MA geçersem tercihim kesinlikle gold olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walterwhitejr -- 12 Nisan 2021; 2:2:0 >
  • Yakın bir zamanda 16gb ram gri air almayı düşünüyorum. Stoklar bitmiş sanırım umarım yakın zamanda yenilenir . Aynı fiyata aynı güvenceyle alınacak başka bir yer var mı acaba ?

  • walterwhitejr W kullanıcısına yanıt

    Ben yanlışlıkla gold aldım, değişik bir rengi var bence pembeye çalıyor gündüz ışığında.Kız kardeşime verip gümüş aldım bir adette, bence diğer renkleride görerek sipariş verin  

  • M1 Air aldım. Çok fazla programa desteği yok. Yazılımcıyım, .Net'e desteği var (.Net 6 Preview ile) ama mesela Visual Studio Code'da C# çalışması için Mono gerekiyor ve Mono Rosetta ile çalışıyor. Bi React Native uygulaması çalıştırmak için 40 takla atıyosun. Kaldı ki çalıştırmak için de tüm paketlerin Intel halini yüklemen gerek. E ne anladım ben o işten arkadaş herşey Intel olucaksa, M1'den faydalanamayacaksam. Rosetta ile çalışan programların da sorun yaşattığını okuduğum için M1 desteği olmayan programları yüklememeye karar verdim (ki bu da resmen bilgisayarı boş bırakmakla aynı) Tribe girdim resmen, psikolojik olarak etklinlik yöneticisinde mimarisi Apple olmayan bir uygulama görmek istemiyorum. Yani bu da benlik bişey tabi ama gönül ister ki en azından şöyle base programlar olsaydı ya. Spotify yok WhatsApp yok. Hiçbirine M1 desteği gelmedi. Bi de tabi Bootcamp olmaması var ona hiç girmiyorum. Beni yanlış anlamayın cihaz gerçekten devrim niteliğinde; hızı, kalitesi, şarjı, hoparlörü, herşeyiyle devrim resmen ama işte bu da şeye benziyo, Xbox alıp exclusive oyun olmamasına, o kadar güçlü ekran kartı var özel oyun olmicaksa ne anladım ben o konsoldan gibi düşünün. Bilmiyorum dostlar acaba intel mi alsaydım diye düşünüyorum ne diyosunuz?





  • Celikpena kullanıcısına yanıt

    16gb ramli 256gb Gri Macbook pro

    ben perşembe günü sipariş verdim 4-12 hafta teslim yazıyordu, bu stok bilgisine nasıl ulaştınıc acaba?

  • tunlab T kullanıcısına yanıt

    Sistemde çok komik bir açıktan

  • Evet yanlış yatırım yapmışsınız, iade şansınız varsa 2.el intel bir mac sizin için şu anda daha mantıklı.Sıfırlar m1 den daha pahalı olduğu için mantıksız.Apple 2 3 sene gibi bir süre öngörüyoruz tam geçiş için demişti.Bir alternatifleri araştırın mac için, yoksa işinize mani olmaması için değiştirmek daha mantıklı.

  • Apple etkinliği 20 nisanda olacak deniyor. şu anki fiyatlara bakarsak indirim olmayacağını düşünüyorum, çünkü ABD eğitim fiyatı 900 dolar + %18 kdv + % 2 trt payı ile 1083.24 dolar o da 8.838,05 TL yapıyor. ben 8900'e tek çekim almıştım ama 9000 liraya 6 ay taksit ile de çok daha cazip şu an. Hatta şöyle ki türkiye'de euro üzerinden fiyatlandırma yapıldığı için PT dışındaki yerlerde zam olma ihtimali var % 5-6 zam gelebilir diye düşünüyorum. Bu yüzden alacaklar alsın bence ( YTD ama önceden 9000'e düşeceğini tutturmuştum fiyatların :D ).

  • PT' den banka kartı ile alım yapan var mı acaba ?

  • Ben bugün Air M1 8.999₺ fiyatla Bonus karta 6 taksitle aldım hocam. Güvenilir bir site, neden sordunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgür1616 kullanıcısına yanıt

    12 taksitle Macbook Air aldım ve ürünüm geldi. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

  • m1 pismanlikmis ya apple ın kendi uygulamaları bile crash yiyor komedi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 14 Nisan 2021; 0:9:37 >
  • osmkar O kullanıcısına yanıt

    hocam banka kartı için sormuştum ben kredi kartı ile değil. Havale ile almak istemiyorum banka kartı düşünüyorum sanırım problem oluyormuş .

  • 20 Nisan etkinliği onaylandı, sitelerinde duyurdular. Bakalım neler olacak.

  • Yazılımcıyım ve m1 macbook Air almayı düşünüyorum. Ama 8-16gb ram arasında gidip geliyorum. 8 sizce üzer mi? Beklentim en az 5-6 yıl kullanmak. Bir de bazı yazılımcı arkadaşlar problem yaşamış sanırım, pycharm ve android studioda problem yaşayan oldu mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver stoğu olmadığı için bir süre önce space gray MacBook almıştım. Şimdi iyi ki diyorum. Silver düşünen arkadaşlar muhakkak space gray kullanıp denesinler. Özellikle dark modla sütlü kahve gibi çok güzel bir kullanım sunuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydinsukru

    m1 pismanlikmis ya apple ın kendi uygulamaları bile crash yiyor komedi

    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, crash denk gelmedi. Hangi uygulamalarda sorun yaşıyorsunuz? Garantiye yollayın olmadı, çevremde kullanan kimsede bu sorun yaşanmamış henuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Appstore da Garageband uygulama güncellemesi var mesela bende ancak güncelleme yapmıyor hata veriyor. Daha önce de birkaç uygulamayı güncellerken aynı hatayı aldım. 3-5 gün sonra deneyince oluyor ama. Sizde de var mı bu durum acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt

    bende yaşadım birde safari bazen çöküyor apple destek optimizasyon sorunu diyor

  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Peki veri indirme hızında bir sorun yasadınız mı? Tarayıcıdan hız testi yapıyorum 35 mbit alıyorum ancak bir dosya indirirken veya appstoreda güncelleme yaparken çok yavaş indiriyor dosyayı. Kullanmaya başladığımdan beri dikkatimi çekiyor bu durum. Film video izlerken herhangi bir sorun yok ancak dosya indirirken oluyor daha çok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.