Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
25.886
Cevap
898
Favori
1.745.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • efesb kullanıcısına yanıt

    Benim de çok fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla aydınlatmaya çalışayım. Bildiğim kadarıyla uyku modunda tutun muhabbeti SSD için geçerli.Aynn öyle dediğin gibi gün boyu kullanıp işin bittiğinde kapağı indirip yatacaksın. Kalktığında da kapağı kaldırıp anında kullanabilirsin. Şarj da kullanınca batarya ömrü sabit kalıyor zannediyorum ama kendi kendine döngü eklemesini bilmiyordum. Bir de bilgisayar taşıma sırasında problem yaratanlar HDD ler. SSD leri taşırken ister açık olsun ister uykuda farketmez keyfin bilir.

  • SUTURS kullanıcısına yanıt

    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maks 5-6 bin liraya evdeki 10 yıllık hala taş gibi çalışan laptopu yenileyeyim dedim. Bakıyorum ediyorum 5-6 bine pek iyi bir laptop yok. Aklımda macbook hiç yoktu ancak mevcut piyasa koşullarında Air mantıklı geldi. Mbp almak istiyordum pt deki kampanyalar bitmiş pahalanmış. Apple storedan i5 Air sipariş verdim. Yalnız kulaklık 3 Kasım teslim diyor Air ise 10-17 Aralık diyor. O zamana kadar beklerken başka kampanya vs de olmaz sanırım. Kasım başı indirimlerinde kampanya yakalarsam bu siparişi iptal ederim. Hayırlısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende imkanım olduğu sürece şarja takıp kullanıyorum bilgisayarımı, döngü sayısı bu şekilde hızlı ilerlemiyor, bataryaya da zarar vermiyor pil sağlığı yönetimi olduğu için, sistem kendi şarjı kesip devam ettiriyor zaten. kaldı ki bilgisayarlarımız taşınabilir ve bu yüzden illaki prize takmadan kullanmamız gereken anlar oluyor, bu şekilde de nadir de olsa doldur boşalt yapmış oluyoruz.


    uyku moduna gelirsek, ben daha macbooku hiç kapatma gereği duymadım, işte update falan geldikçe yeniden başlıyor sistem. kapağı kapatıyorum gerisini boşveriyorum, macbookun olayı da bu değil mi zaten :) kapatmakla mı uğraşacağız bir de, windows mu bu :D

  • Döngü eklenmesinin ne gibi dezavantajları var ki?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thorondor06 kullanıcısına yanıt

    çok iyi yapmışsınız hayırlı olsun. benimde durumum farklı değildi 10 yıllık bir mac var aslında idare ediyordum tabi birkaç işi aynı anda yapmaya kalkığımda işler biraz çığrından çıkıyordu.Bilgisayarı komple kapatıp yeniden başlatmak zorunda kalıyordum. Ama aynı sizin gibi düşünerek bu kur artışından ve bugün bitecek olan Airpods kampanyasından dolayı artık köprüden önce son çıkıştır, aldık aldık yoksa bir daha MacBook falan zor olur diyerek siparişi verdim ama bende çok düşnmeme rağmen aradaki o 3000₺ farkı vermedim ve 8. nesili 16Gb ram ile aldım. Umarım pişman olmam neticede 3-5 sene kullanmak için almadım daha uzun kullanmayı umut ediyorum.


    Bugün ve bu son günlerde düşünp taşınıp siparişlerini veren herkese hayırlı olsun.

  • gaisensei kullanıcısına yanıt

    her döngüde Pil +1 yaşlanıyor (yıpranıyor)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: iron_man

    Maks 5-6 bin liraya evdeki 10 yıllık hala taş gibi çalışan laptopu yenileyeyim dedim. Bakıyorum ediyorum 5-6 bine pek iyi bir laptop yok. Aklımda macbook hiç yoktu ancak mevcut piyasa koşullarında Air mantıklı geldi. Mbp almak istiyordum pt deki kampanyalar bitmiş pahalanmış. Apple storedan i5 Air sipariş verdim. Yalnız kulaklık 3 Kasım teslim diyor Air ise 10-17 Aralık diyor. O zamana kadar beklerken başka kampanya vs de olmaz sanırım. Kasım başı indirimlerinde kampanya yakalarsam bu siparişi iptal ederim. Hayırlısı.

    Aynen hocam hala taş gibi ssdli Sony Vaio var elimde batarya öldü sadece :) ben de Air aldım sizin özellikle yurt dışı Apple fiyatlarına bakarak( base model air UK 999 ve Almanya 1168 Euro) çok ucuz kaldıgi ve kesinlikle zam geleceğini düşündüğüm için. kasım'da teslim zaten baska laptop gelirse iptal edicem hiç birşey denk gelmezse açıp kullanmaya başlayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar Acil!! Az önce sipariş verdim AirPods pro fark ödeyerek aldım. Şimdi bir sipariş daha oluşturursam bu sefer AirPods ücretsiz olarak , farklı bir sipariş olduğu için gönderirler mi yoksa siparişi iptal mi ederler ? Bir de MacBook Air alacağım çünkü

  • Tahminimce bir problem olmaz. En kötü iptal olur dene bence

  • AirPods pro satan olursa alınır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş geçsem mi pro base model için bir daha bu fiyatlar bulunmayabilir
    Yeni arm işlemcili olanlar kafamı karıştırdı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iade edersin problem etme. Fiyatlar güncellenince ve kampanya bitince en az 3-4 tl zarara girersin.

  • jemox kullanıcısına yanıt
    Gönderirler, aynı siparişte birden fazla alamıyorsun. Farklı siparişte sorun olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 dk sonra 1500 TL lik AirPods hediyesi bitiyor 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HandK

    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

    mac os ve ios cihazları uzun süre kapatmadan kullanırsanız hafıza dolabilir. kapatıp açınca yer açılır. onun dışında kendinizi yormayın keyfinize bakın, hiçbirinin bir etkisi yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil döngüsü her halükarda artıyor. Önüne geçilebilecek bir durum değil. Yaklaşık 15 gündür neredeyse full prizde kullandığım MBP 16", 4 döngüye ulaştı. Ki çok yoğun da kullanmıyorum. Fakat cihazın döngüsü arttı. Bence döngüye takılmaksızın kullanmak en güzeli.

  • Airpods kampanyasından faydalanıp yeni cihaz alan herkese hayırlı olsun. Piliniz bitmesin, işlemciniz ısınmasın.  


    Şunu hatırlatmakta fayda var; yeni cihaz ile birlikte üç ay ücretsiz Apple Arcade erişimi kazanıyorsunuz. Göz atmanızı tavsiye ederim, güzel oyunlar bulunuyor.

  • Airpods indirim devam ediyor gözüküyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ödemeyi Worldcard ile yapan kişiler varsa ne kadar tutarlı alışverişe kaç worldpuan verdiğine bakabilirler mi? Ona göre itirazda bulunacam da. 15bin tllik alışverişe 7350 puan verdi (36 liralık).


    Karşılaştırma yapmak istiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.