Şimdi Ara

Apple Macbook Air M1 8.999 TL 6 Taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
14.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple Macbook Air M1 8.999 TL 6 Taksit

    https://www.pt.com.tr/vade-farksiz-6-taksit-mac


    Yeni M1 işlemcili Apple Macbook Air eğitim fırsatıyla beraber vade farksız 6 taksit ile 8.999 TL ye geliyor.


    Yeni m1 işlemcinin gücünü, sunduğu performansı, malzeme kalitesini, ekranını ve 18 saatlik pil ömrünü değerlendirdiğimizde fiyat diğer bilgisayarlara göre gayet iyi.


    Piyasadaki en ucuz fiyat hem de yetkili satıcı. Eğitim indiriminden yararlanmak için edevletten öğrenim belgesini yükleyebilirsiniz. Eş dosttan bulursanız onu da kullnabilirsiniz. Eğer böyle bir imkan yoksa öğrenci/öğretmen kimliğinizi yükleyerek de indirimi alabiliyorsunuz.








  • Tercihler farklılık gösterebilir. Ama genelde çoğu kişi sizin gibi kendi tercihlerinin en doğrusu olduğunu kabul eder ve bunu da dikte eder.

    bende sizin tercih ettiğiniz huawei üzerinde çok durdum ve birhayli karşılaştıma okudum. size de tavsiye ederim. Mba tercih ettim ve ek olarak type c hup 8 in 1 100 tl ye aldım (1000/100 lan ve hdmi sahip).

    Mba nın eksileri sadece 256 gb disk alanı ve 8gb ram. Ama MacOs nin çok daha az ram ile neler başardığı ortada. Diğer android cihazlarda da aynı şekilde devasa ram ihtiyaçları var çalışma mantığı sebebiyle.

    14 inçten küçük bilgisayar alınmaz. Hele appledan uzak durun. Usb bellek için bile ektradan oara verip çoklayıcı almanız gerekiyor. Mause falan hak getire. 1000 lira da ona gidecek. Program yükleyemeyecen. Neymiş apple mış. Bugün huawei matebook aldım. Aynı kalitede. Özgürce kullanacam.
  • Zaten çok uzun zamandır böyle değil mi? Macbook fırsatları konusunda sıkça konuşulan ürünlerden biri.
  • https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/apple-macbook-air-13-m1-8c-cpu-256gb-space-grey-mgn63tu-a_pdp_682815196

    9300 tl. Banka kampanyalariyla daha uyguna gelebilir. Yukaridakini alamayanlar.
  • Mac fırsat forumu var haftalardır bu fıyatta

  • 13inc , ortalama tabletlerin ekranından 3inc daha büyük.

  • Bootcamp kurarım diyen m1 den uzak dursun.
  • Aylardır bu fiyat zaten, taksit de aynı şekilde.

  • Para olsa düşünmeden alınacak bir cihaz Apple Macbook Air M1 8.999 TL 6 Taksit 

  • bu devirde bu cerceve.. asiri kalin... 10 senedir ayni tasarim.

  • voodoo child kullanıcısına yanıt

    ??

    iki sene once degisti tasarimi

  • İyi fiyat
  • Para olsa hiç düşünmeden alacağım bir cihaz. Gerçekten M1 işlemcilerle farkını ortaya koydular. Intel'den tam performans alınmıyordu ancak M1'ler harika olmuş.

  • 14 inçten küçük bilgisayar alınmaz. Hele appledan uzak durun. Usb bellek için bile ektradan oara verip çoklayıcı almanız gerekiyor. Mause falan hak getire. 1000 lira da ona gidecek. Program yükleyemeyecen. Neymiş apple mış. Bugün huawei matebook aldım. Aynı kalitede. Özgürce kullanacam.
  • Aldığım ürün d 16. Aynı ürün özellikleri macbook da 29 binden başlıyor. Hadi oradan
  • 20 binden yazın hatası. Bi iphone kaldı. Ondan da zamanla kurtulurum inş. Ama daha var
  • heyaler kullanıcısına yanıt

    yalnız bu m1 işlemci başka bir dünya performans testlerine bakın derim en önemli fark ise fansız tasarım. Cihazda mekanik bir parça yok

  • heyaler kullanıcısına yanıt

    Tercihler farklılık gösterebilir. Ama genelde çoğu kişi sizin gibi kendi tercihlerinin en doğrusu olduğunu kabul eder ve bunu da dikte eder.

    bende sizin tercih ettiğiniz huawei üzerinde çok durdum ve birhayli karşılaştıma okudum. size de tavsiye ederim. Mba tercih ettim ve ek olarak type c hup 8 in 1 100 tl ye aldım (1000/100 lan ve hdmi sahip).

    Mba nın eksileri sadece 256 gb disk alanı ve 8gb ram. Ama MacOs nin çok daha az ram ile neler başardığı ortada. Diğer android cihazlarda da aynı şekilde devasa ram ihtiyaçları var çalışma mantığı sebebiyle.

  • drug D kullanıcısına yanıt
    Mba nın rami ve işlemcisi yeterli. Grafik işini de çözmüşler. Adobe kullanacaksanız tercih ediniz. Eksileri tablet büyüklüğünde bilgisayar ve microsoft ile çalışan birçok programın yüklenemediği. Telefonu geçtim ama bilgisayarda crackli program kuramadıktan sonra ne işe yarar söyler misin? Bilgisayar özgürlük demektir her anlamda benim için. Etik bulursunuz yada bulmazsınız o sizin bileceğiniz iş. Tabletleri bile çok iyi ama 5-6 yıl sonra güncelleme almayıp sap gibi ortada bırakabiliyor apple maalesef. Eğer öyle olmamış olsaydı macbook lar i5 işlemcili de çıkmazdı. Dayatmıyorum fikrimi tercih meselesi.
  • heyaler kullanıcısına yanıt

    Ben uzunca bir süre Macbook pro Late 2012 kullandım. Aldığı en son güncelleme MacOs 10.14 ve ram ilavesi ile halen iyi çalışıyor. Xcode uygulamasının son versiyonunu kuramıyorum benim için problem. Son versiyon MacOs 11.2 yi de farklı yöntemler ile kurabilirim ama zorlamanın manası yok bu hali ile aile fertleri kullanır.

    Apple cihazlara en az 5 yıl güncelleme desteği veriyor ama android kanadında 2 yıl güncelleme veren efsane sayılıyor hatta bazı markalar nasıl aldı isen o sürümde kalıyor. Whatsapp bile kuramazsın 5 yıl sonra, custom rom lar ile belki devam edersin.

    windows ve macos çok farklı, birçok ofis programları macos de çalışmaz, kurulamaz dahi. İş için windows kullanıyorum zaten. Bu konuda herkes ihtiyaçlarına göre haraket eder, söyleyecek birşey yok.

  • heyaler kullanıcısına yanıt

    ARM tabanlı Macbooklara mı crackli uygulama kurulmuyor, ben kuruluyor diye biliyorum.İntel tabanlı Maclerde zaten kuruluyor.Denemişliğim var.

    Tablete 5 yıl güncelleme veriyor ne kadar güzel.Çıkardığı telefona tablete 5 sene güncelleme veren başka firma var mı ?

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.