Şimdi Ara

Apple M2 Max ile ilgili yeni iddialar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple M2 Max ile ilgili yeni iddialar
    Apple’ın yeni iPad modellerini tanıtması ile birlikte 2022 yılının kapandığını söyleyebiliriz. Daha önce gündeme gelen yeni 14 ve 16 inçlik MacBook Pro dizüstü modelleri gelecek yıla kaldı. Haliyle Apple M2 Pro ve Max yonga setlerini de görmek mümkün olmadı.



    Apple M2 Max gelecek yıla kaldı



    Apple M2 yonga setinin çok daha iyi hale getirilmiş versiyonları olacak Apple M2 Max ve Apple M2 Pro yonga setleri ile ilgili şimdilik bilinenler çok kısıtlı. Apple M2 Max yonga setinin 12 çekirdek ve 38 kümeye kadar grafik birimine sahip olacağı biliniyor. Ayrıca 8 adet performans ve 4 adet verimlilik çekirdeği şeklinde bir yapı da gündemde.



    Ayrıca Bkz.Apple M2 işlemcili 14 inç ve 16 inç MacBook Pro’lar önümüzdeki yıla kalabilir



    Özellikle Apple M2 Max yonga setinin 14 inçlik ve 16 inçlik MacBook Pro dizüstü modellerinde kullanılacağı belirtiliyor. Ayrıca 64GB’a kadar LPDDR5 bellek ve Apple M2 Pro seçenekleri de yine her iki modelde olacak. Böylece en güçlü MacBook Pro modellerini görmüş olacağız. Bununla birlikte en erken 2023 Mart ayında bir etkinlik ile piyasaya çıkması muhtemel.




    Kaynak:https://wccftech.com/apple-m2-max-with-12-core-cpu-available-for-both-macbook-pro-models/







  • 14" mü 16" mı kararsız kaldım. 8 - 10 yıl kafamda soru işareti kalmasın. Grafik ya da oyunla işim yok. E ticaret için tavsiye eder misiniz

  • Max mi, ultra mı tavsiyeniz için şimdiden teşekkür ederim

  • İyi ki ay başında eğitim indirimi ile 16 inch pro 1 tb / 32 gb modeli 50 bine aldım daha da alınmaz zaten bu enflasyonda seneye çıktığında Allah bilir kaç para olacaklar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    indirimle cok iyi bir fiyata almissiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bir çok kişi m2 kedi bekle kasımda tanıtılır demişti ama enflasyon malum tanıtılsa da çok yüksek fiyatla gelecek o yüzden aldım geçtim işimden dolayı verdim bu kadar para umarım en az 7-8 sene götürür beni

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben M8 işlemcisini bekliyorum şimdi M1 alsan M2 çıktı M2 alsan M2 Max çıkıyor. M3 alsan M3 Max çıkacak en iyisi hiç almamak. M8 falan çıkınca M6/M7 li olanlardan alırız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.