Şimdi Ara

Apple kırık iphone 12 pro yu ücretsiz değiştirdi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

    Sizi uzun süredir mobil forumlarında görürüm. Daha önce hiç bu şekilde bir mesaj yazdığınızı görmemiştim.

    burada ürünün kullanıcı hatası sonucu parçalanması ve bu ayıbı gizleyerek üretici firmaya kakalama fiilini konuşuyoruz ve siz, kim olsa aynısını yapardı anlamına gelecek şekilde yazıyorsunuz.


    Burada yapılması gereken, - etik olan- ürünün kırıldığını söyleyip değişim talep etmektir. Apple bu konularda yardımcı olur. bir tanıdığın telefonu kutudan ekran çizik çıkmış ama kutuyu 15 gün sonra açmış, durumu anlattı, yenisini gönderdiler. Ama önce kvkdan rapor almak zorunda kaldı. Onu da aldığı teknoloji mağazası yardımcı oldu.


    Cihazın kullanıcı hatası sonucu parçalanmasını anlamakta sorun yok. Apple, arkadaşın kimlik bilgilerini vs de biliyor. Kendisine telefonu tekrar gönderir veya parasını rücu eder. Kırık telefonu iadeye kalkmak kötü niyetli bir davranıştır sonuçta.


    dediğim gibi, mesajınızı yanlışlıkla yazdığınızı düşünüyorum.



    Alıntıları Göster

    Ben de sizi tanıyorum, uzun yıllardır mesajlarınızı görürüm.  Mesajı yanlışlıkla yazmadım. Hala da aynı şekilde düşünüyorum. Ancak sizin beni yanlış anladığınızı düşünüyorum. Ben aynı durumda aynı şeyi yapacağıma dair bir şey söylemedim, ki yapmazdım da. Bu benim seçimimdir. Bunu ilk mesajımda özellikle belirtmedim ki gösterişçilik taslayan tayfanın arasına girmeyeyim. Konuyu açan kişinin yaptığı şey ise kendi seçimidir. Zaten durum büyük ihtimalle bu şekilde sonuçlanmayacak, inceleme vs. başlatılacak. Benim belirtmek istediğim şey burada etik kasan insanların aynı durum başına gelse aynı şeyi yapacağından emin olmamdır. Burada sadece gösterişlik taslıyorlar.


    Arkadaş bilerek veya isteyerek bir çakallık yapmıyor. Karşısında böyle bir durum var, seçenekleri değerlendirip ne yapmak istediğini seçmiş. Biz kimiz ki ona ahlak dersi vereceğiz? Bizler çok mu ahlaklıyız? Hayatımızda yaptığımız tek bir yanlış iş yok mu? Bu konu dallanıp budaklanıp bambaşka yerlere gider o yüzden uzatmanın pek manası yok.



    @Proprietor

    @nightsoldier




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 22 Şubat 2021; 12:47:47 >
  • Ülkedeki en büyük sorun bu, ahlâk. Bu konu da buna bir örnek olmuş. Adam telefonu kırıyor, sağlammış gibi değiştiriyor-iade ediyor ve bunu utanmadan söyleyebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Üstüne de "bulverism" ve "tu quoque" yaparak kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: teacher47

    Hepinize tek birsey soracam sayin ahlak simsarları: lig maçlarıni, filmleri, dizileri korsan izliyormusun? Winradı windowsu ve diger programlari korsan kullaniyormusun? Bir programi lisansiz kullanmak icin bir gol buldugunda yok yaw ben bunu bedava kullanmiyayim dur kaspersky a para gonderim diyormusun? Demiyorsun, o zaman gelip burda ahlak bekciligi yapmiyacaksin! Hepinizin cigerini bilirim suan kiskancliktan olmek uzeresiniz basiniza gelse aynen sizde kafanizi kuma gomerdiniz biri yolda para bulsa keske ben bulsaydim dersiniz insanoglu oyle iste hep bir imrenme duygusu, apple arar sorarsa gercegi soyleyecem ama yardimci olmalarinida talep edecem, yalniz lutfen buraya gelip kendinizin yapmayacagi ama baskasinin yapmasi gerektigi seyler konusunda klavye delikanliligi yaomayin sadece gülüyorum;)
    Senin bu yaptığın yalnız haklıyken haksız konuma düşmek yukarıda bende sana destek verdim, çoğu kişi böyle yapar dedim ama sen “pis fakirler alamıyorsunuz ya kıskanıyorsunuz” moduna girmişsin. İnan isteyen herkes alır. 15000 tl şuan çoğu kişinin hesabında olan para. Olmayanda iyice kafaya taktıysa çeker ihtiyaç kredisi yine alır.

    Yazın çok talihsiz olmuş. Biraz görgüsüzce

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Kiskanctan kastim para degil vaziyetten bahsettim yani apple teslim almadan teslim etmis
  • Böyle insanlar yüzünden başka insanların gerçek sorunlarına güvenmeyecek Apple. Telefonu düşürüp kırmanız sizin hatanız. O telefonu kılıfsız kullanmak demek böyle bir durumda 7-8 bin lira ücreti gözden çıkarabileceğiniz anlamına gelir. Umarım Apple sizden ücret talep eder.


    Ayrıca Apple'ın cihazı kontrol etmeden yeni cihaz göndermesi yeni bir durum değil, yurt dışında hep böyleydi. Telefonsuz kalmayın diye ilk önce onlar yolluyor. Tabii böyle yapan insanlar yüzünden bu politikalarını değiştirebilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 23 Şubat 2021; 20:25:27 >
  • Etik veya etik değil muhabbetlerine girmicem fakat şunu söyliyeyim arkadaş o telefonu sapasağlamda iade etse geri dönüşüme gidecekti. Apple bu yüzden sorun çıkartmadan değişim yapıyor. Etik kısmı tartışılır onu bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple ı dun aradım telefonu kırdıgımı ama dusurdugum mesafeyi ve o mesafeden kırılmaması gerektigini ustelik daha ilk dusmede bu hale geldigini bu yuzden musteri memnuniyeti kapsamında yardımcı olmaları gerektigini soyledim, hattaki personel hic sorun degil zaten teslim almıs depo clear diye gozukuyor surec felan biseyler dedi kutu eksik degilse sorun degil dedi, iyi madem benden cıktı dedim bide ustune kılıf ve magsafe sipariş etim, yukarıdaki arkadasın dedigi gibi muhtemelen iade yada degisim giden tel her halukarda geri donusume gittigi icin cok sorun degil ama sorun şu ki bu firma bana 16.000 tl ye gozluk camı mı satıyor da ilk dusmede ustelik 30-40 cm den un ufak olabiliyor? elim ios a alısmasa dakka durmam da android de biraz kendini stabilize edebilse bide duzgun yakısıklı tel cıkarsa belki ordan araya transfer oluruz zamanla ama simdilik biraz daha iphone ile devam sayın etikçi arkadaşlar.

  • kos koca şirket bunların farkındadır , sıra sizinkine gelmemiştir , detaylı kontrol edilince ortaya çıkar , yani size ulaşım sağlarlar durumu bildirin , unmadığınız bir anda önünüze çıkacaktır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finland -- 1 Mart 2021; 19:1:22 >
  • Allpe tr ye gelince bende piyasadaki onlarca kırık iPhone cihazı satın alıp müşteri memnuniyeti için değişimini sağlıyorlardı. Yaklaşık dile kolay 23 bin gibi bir para kazandım bu şekilde arkadaşımla ortaklaşa... kapitalist şirketleri sömürün!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teacher47 kullanıcısına yanıt

    Nasıl yani hocam telefonu iade edeceğinizi söylemiştiniz bu kadar dandik bir telefonu kullanamam dememiş miydiniz? 16.000 TL para veriyorsunuz sonuçta az bir miktar değil. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum bu dandik, dayanıksız, gözlük camı kalitesindeki beş para etmez telefonu neden kullanıyorsunuz üstelik 16 bin TL vererek? Telefonu o kadar kötülediniz ki hala kullanmak istemenize şaşırdım doğrusu.

  • teacher47 kullanıcısına yanıt

    hayır bari bi suç işledin gelip buraya yazma bari millete kötü örnek olma oldu oldu

  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

    sadece bir noktada katılmıyorum, olayı dramatikleştirmeye gerek yok. kargocuya da, o ürün teslim alana da giren çıkan yok. o ürün zaiyat kategorisinde apple'ın zaten kabul ettiği kayıp olarak kabul görür, zararı sadece firmanın kendisinedir.



    onun dışında söylediklerinize tamamen katılıyorum ama

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.