Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.362
Cevap
138
Favori
808.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • buhayatcoktabayat kullanıcısına yanıt
    Merhaba canım Spigen Kırılmaz Cam çok güzel 2 sene kullandım şimdi tekrar alacağım
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    hocam 8plus için var ama 8 için bulamadım link atabilirmisin
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafı çektikten sonra düzenleme ekranına gelin. Kırpma sekmesine tıkladığınızda sol üstte perspektifi ayarlayabilirsiniz. Sağ-Sol veya Aşağı-Yukarı şeklinde.
  • buhayatcoktabayat kullanıcısına yanıt
    SpigenTürkiye kullanıcısına yanıt
    Bende bulamadım konuya değerli Spigen Türkiye Temsilcimizi çağırıyorum
  • buhayatcoktabayat kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Şu an cam modelimiz malesef stoklarımızda bulunmamaktadır efendim, talebiniz gerekli departmana bildirilecektir. Ürünlerimiziwww.spigen.com.tr adresimizden takip edebilirsiniz.

    Bilgilerinize sunar,
    İyi günler dileriz.
  • 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aşağıdaki linkten ürünlerimize ulaşabilirsiniz efendim. Ürünler marka merkezinde testleri yapılıp sertifikalara sahip olduktan sonra tarafımıza gelmektedir.
    https://www.spigen.com.tr/kategori/iphone-8-plus

    Bilgilerinize sunar,
    İyi günler dileriz.
  • SpigenTürkiye kullanıcısına yanıt
    Spigen thin fit vardı telefonu kılıfından maximum 5 kere çıkarmışımdkrsol köşesinden çatlayp kırılıp çöp oldu gitti spigen almamayı düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SpigenTürkiye kullanıcısına yanıt
    iphone 8 plus için aramıyoruz. iphone 8 modeli için arıyoruz.
  • Arkadaslar telefonun zayıf sinyal şebeke sorunu nedeni ile akasyadan randevu almıştım ekran resmleride atmiştim yapılan test sonucu taş gibi çıktı telefon ama telefonda ses sorunu buldular hoparlör ızgaralarını temizleyip sıfırdan tekrar sürüm atıldı.eger ki İstanbul da yaşayıp sinyalden dolayı şüpheniz varsa benim gibi Türk Telekom kullanıyorsanız başka operatörlerde de deneyin benimki operatör kaynaklıymiş şirket hattını koyunca 2.kez rahatladım.ola ki detaylı isterseniz 2 hafta falan incelemeye alıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Valla dostum ben testlere fazla güvenmiyorum. Gözden kaçırdığı noktalar oluyor. Benim cihazımda sensör sorunu vardı ekran bazen yatay moda geçmiyordu bazen düzeliyordu. Randevu aldım gittim, direk tanılama yaptılar sorun yok dediler bende buyruk ekran dönmüyor dedim, (şansıma o an arıza anlık düzelmedi, bazen düzeliyor sonra tekrarlıyordu) baktı sıfırlayalım dedi. Sıfırladı cihazı kurdu yine ekran dönmedi ama tanılama da taş gibi şıktı cihaz. Sonra bir saniye içeride incelememiz lazım dedi. Yaklaşık 15 dakika bekledim içeride yapılan testlerde de sorunun kaynağını çözmediler. Sonuç olarak testlerde sorunsuz çıkan sensör arızalı telefonum için yeni cihaz vermişlerdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13.2.2 yükledim ama hala arka planda uygulamaları kapatıyor. Kapattığı uygulamada standart her zaman kullandığım uygulamalar. Whatsapp, instagram, youtube, sahibinden vb. Denk geldiklerim bunlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda Şebeke Problemi Batarya problemi ile gönderdim, bazen servis yok diyordu 1-6 ay içinde bir kaç kere siyah ekran oldu hiç tepki vermedi bu şikayetlerle gönderdim donanımsal arıza tespit edildi diyip yeni cihaz verdiler.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi sevindim adınıza ben söyledim zaten eğer ki operatördeyse değişeyim diye iyi niyetle gittim ama gözümün önünde testi yapınca ikna olmuştum tekrar ederse götürürüm zaten ama sizdeki gibi sinyal gitmesi yada ekranlık olay olmamıştı.pil yüzde 90 ne diyebilirim ki .ucuz atlatmışsınız hocam güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Ekran gitmesi şöyle oldu Ekran siyah oldu ve tepki vermedi şarj'a taktığımda bile cihaz hiç tepki vermedi bir kaç dakika sonra düzeldi bu 1-3 kere falan oldu ama üzerinde çok durmadım sadece servis kağıdına yazdık.

    Şebeke çok zayıflı gerçi yine çok zayıf. Türk Telekom sıkıntılıymış, Ben sadece batarya değişir diye düşündüm ama cihazı değiştirdiler Batarya %84 idi Cihazı yeniden kurunca %89'a çıkmıştı.

    Bu arada ben 3 kere simkart değiştirdim. 2 kere Türkcell 1 kere Türk Telekom olmak üzere 3 sim kart değiştirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 13 Kasım 2019; 22:17:47 >
  • Laazzz kullanıcısına yanıt
    Hocam en sonda yetkili detaylıya sokabiliriz diyor inceleme için Yinede 2 hafta telefonsuz olma olayını gözüm kestirmedi tt benim hattım evde bimcell var aynı alt yapıyı kullandıkları halde nette problem oluyor . Bununla beraber sorun yaşayan yok mu var siz ve diğer arkadaş adına sevindim ben garanti bitmeden son kez göstermiş oldum olur ki satarsamn gönül rahatlığı ile satarım ki düşünmüyorum başına bir şey gelmedikçe Apple ve one plus dişinda tüm androidlerden sorun yaşamışliğim hemen hemen oldu.ayrıca 3 telefon 1-2 ay içinde değişince en hareketli yerin başında burası geliyor. Yardımlarınız ve görüşleriniz için çok TSk ederm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 13 Kasım 2019; 22:23:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Dostum bende Türk Telekom kullanıyordum hatta 15 gb 35 tl kampanyası var, teklif gelirse alıyorlar filan konusu var hatta forumda, zar zor teklif aldım ve Telekom faturalıya geçtim ama nedense bazı siteler yüklenmiyordu, instagramda resimlerin yüklenmesini saniyelerce beklyordum. Dedim anlık sorundur filan 1 ay bekledim baktım olacak gibi değil, operatör değiştirdim. Şuan bir sorun yaşamıyorum. Bence faturasız ve avantajlı olmayan bir tarife kullanıyorsan operatör değiştirmeyi dene derim. Avantajlı bir paket kullanıyorsan ne avantajına göre farklı bir operatöre geçip geçmemek sana kalmış.
  • Laazzz kullanıcısına yanıt
    Aynen değerli hocam zaten depremde gol yedik en yakın zaman içinde taahütüm falan yok zaten uygun bir tarife bulup hemen geçicem Turkcell’e VoLTE olayı bile sıkıntı tt da .eyvallah hocam şimdi sizde bahsedince geçmek için daha da ikna oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube atmadan video eklenebilse ss video almıştım. Lte full çekiyor ama web siteleri çok çok zor yükleniyor. Google de birşey aratmak zulümdü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Turkcell'den marka olarak bir gram hoşlanmasam da kullanmaya mecbur kaldim. Çünkü Ankara'da Çankaya'nın en merkezi yerinde diğerleri hem LTE hem normal telefon hizmetlerinde diğerleri yerlerde sürünüyor. Geçen deneme yaptık speed test programıyla Vodafone download hızı 2-5 mbps Turkcell 45 - 80 Mbps. Türk Telekom daha beter hiç çekmiyor.

    Önemli not: Telefonun çekim gücü azaldıkça pil tüketimi o oranda artar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Garanti kapsamında pili değiştirmek istiyorum , telefon eski performansında olmamasına rağmen hatta bazen takılmaya başladı yinede pil sağlığı %84 görünüyor.Bu şekilde servise yollasam işlem yapılmadan geri gelir mi? Yoksa pili değişirler mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.