Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2668. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.871
Cevap
383
Favori
2.348.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26662667266826692670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

    Hocam 7 plus 32 gb pili yeni kendim değiştirdim %100 deji pil(5.30-6 saat ekran süresi alıyorum)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızıl ay K kullanıcısına yanıt
    Bu ekran süresi için pili yüzde kaça geldiğinde şarja takıyorsunuz? Bluetooth/Wifi/Hücresel açıklık oranınız nedir gün içinde?
  • kaybolanpena kullanıcısına yanıt

    Hocam ben eski kafalıyım %5te takıyorum %100de çıkarıyorum gerçi 99dan 100e geçişi inanın 30 dkdan fazla sürüyor pil 3410luk olduğu için mi böyle bilmiyorum ekran parlaklığı yarıdan fazla ve yarıdan biraz az arasında gidip geliyor çoğu zaman Wi-Fi açık ama bazen kasma yapınca cellulara da geçiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzBuBa O kullanıcısına yanıt

    telefonu bilgisayara bağlayıp 3utools uygulaması ile donanım seriallerine bakabilirsiniz. değişen parçayı gösteriyor

  • arkadaşlar bu takılmalar ne olacak ya , geçen ios13 yüklü bir iphone 7 kullandım , bizim telefonlar bildiğin kağnıya dönmüş haberimiz yok . Ekran geçişleri harbi kasıyor iphone 7 ve ios14.2 ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil desen zaten 2 saat ekran süresi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıllık iPhone 7 128 Gb Jet Black kullanıcısı olarak uzun zamandır iPhone 12 Mini’nin 8k civarı olmasını umarak bekledim. Fiyatları görünce 11 128 Gb’nin kara cumada indirime girmesini bekledim. En düşük 7600 küsür fiyata indiğini görünce değmez diyerekten iPhone SE’nin de bir farkı olmayacağını 3 Gb Ram’in pek uzun ömürlü olmayacağını düşünerek Ya Hak dedim ve sabah 4900 küsür fiyattan Samsung Galaxy S10+ telefondan sipariş ettim.
    Tek tereddütüm o kadar büyük telefonu neremde taşıyacağım? Onun dışında verileri düzgün bir şekilde iPhone 7’den aktarabilirsem güzel bir tercih yaptığımı düşünüyorum.

    Bu tarz geçiş düşüncesi olan var mı? Varsa yorumu nedir merak ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • I7 plus 10.3.3 versiyonunu kullanıyorum, bir çok uygulama artık çalışmamaya başladı. Çoğu güncelleme var diyor ama App store da güncelleme yok. Android tarafında aynı uygulamalar 2012 model 6.0 Android yüklü telefonumda çalışıyor. Apple belki çok güncelleme veriyor ama eski sürümden uygulamalar erken desteğini çekiyor.
  • merhabalar,


    iphone 7 kullanıcısıyım, IOS 12.4.1 ile devam ediyorum. IOS 14 ün son sürümüne gecilir mi? (gecme taraftarı değilim) ama bazen sürümler ilerledikce gecis gerekebiliyor. 12.4.1 de sarjım normal giderdi son 2-3 haftadır baya hızlı bitiyor. pil sağlığı %79 olarak gözüküyor.


    geçiş yapılır mı arkadaslar ne diyorsunuz ? i7 kullanıcıları cvplarsa sevinirim.

  • Wilshire W kullanıcısına yanıt
    Pil için geçecekseniz eğer pilinizi değiştirip iOS 12’de kalın bence. iOS 14 batarya konusunda sıfır pil takılı halde bile sizi memnun etmeyebilir.
  • Arkadaşlar bu cihazlar kağnıya dönmüş diyen arkadaşların cihazı nasıl takılıyor ? 7 plus kullanıyorum pilimi yeni değiştirdim sürüm 14.2 cihaz resmen yağ gibi akıyor ... bundan önceki cihazım xrdı al sat yapıyorum üste güzel bi meblağ aldığım için 7 plusa geçtim başta çok kullanamam satar yine xr xs en kötü 8 plusa geçerim diyordum fakat cihaz cidden yağ gibi akıyor xrı tek aradığım noktası pil bi tık hızlı bitiyor xr ile 6.30-7 saat ekran alıyorsam bu 5 saat veriyor ... kamera , stabilite cidden müthiş keyif alıyorum . Cihazım kağnı oldu diyen arkadaşlara iTunes üzerinden temiz kurulum yapmalarını öneriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBlondie

    Pil için geçecekseniz eğer pilinizi değiştirip iOS 12’de kalın bence. iOS 14 batarya konusunda sıfır pil takılı halde bile sizi memnun etmeyebilir.

    Bir şey daha soracağım; facebook uygulamasının son guncel surumu olmasa da 2-3 ay önceki sürümü kullanıyorum. facebook ıcındeki videolarda duraganlasma , yavaslama gecikme oluyor bazen (son donemde daha cok olmaya basladı bu) uygulama güncel ama işletim sistemi 12.4.1 olusuyla alakalı olabilir mi? bu konuda ne diyorsunuz?


    Wi-fi de de mobile veri de de oldu bu video olayı. video oynarken ses ve altyazı eşzamanlı olmuyor. altyazı az da olsa sonradan ekrana geliyor gibi

  • Hocam denedim , temiz kurulum da yapılsa touch id ile giriş yapınca telefon bir 10 sn kendine gelemiyor ara sıra mesela kasıp duruyor , burada da yasayan vardır illa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wilshire W kullanıcısına yanıt
    Facebook kullanmıyorum ancak siz uygulamayı güncelleyip kontrol edebilirsiniz. Ya da pildeki verimsizlik uygulamayı da yavaşlatıyor olabilir.
  • watch almayı düşünüyorum sırf bu yüzden güncellemek zorunda kalacağım gibi 13.7 iphone 7 serisi için çok güzel bir sürümdü. umarım 14ün finali de böyle olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya sagligi %79 gozukmekte. Cok kotu olmasak gerek diyorum ama neden bu kadar hizli biter oldu onu da anlamiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorum daha olacak yeri burası olmayabilir ama lütfen bilen arkadaslar yönlendirirse çok sevinirim. Yardım rica ediyorum.


    icloud 5 gb storage dolmak üzere 4.5 gb kullanılıyor gösteriyor. baktığımda 2,7 gb backups verileri yer kaplıyor. şimdi ben icloud storage ayarlarına girip orada backups ı tamamen sil desem benim albümdeki fotolarımda gider mi?


    ben sadece orada 2.7 gb olan backups ı silmek ve yer acmak istiyorum. bunu yaptığımda fotolarım gitmemesi lazım diye dusunuyorum cunku photos diye ayrıca 1.3 gb gösteriyor. "backupsi sil" dediğim de mesela FILES içinde İNDİRİLEN pdflerım de gider mi acaba? vs vs sorular.. kısaca yer acmak için o yedekleri tamamen silmem sorun olur mu? nihayetinde sidikten sonra her wifi noktasında cihaz yeniden yedekleme yapacak zaten gunluk. umarım cvp alabilirim.

  • 4 yildir iphone kullanan biri olarak ilk basta biraz zorlanabilirsiniz. fakat android de artik stabilite konusunda gayet iyidir. umarim memnun kalirsiniz
  • HümanistAdam kullanıcısına yanıt

    ios 14 sürümünden sonra her şeyde saçma sapan takılmalar başladı. Keşke ios 13’lerde kalsaydım pişman oldum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende S10+ cihaza baktım. Fiyat bakımından ideal gözüktü ama forumda ısınma olduğu yazıyordu ama benim gibi normal bir kullanıcı iseniz (oyun oynamayan, sadece whatsapp, mail, sosyal medya ve iş amaçlı kullanan) ısınacağını sanmıyorum. Sadece kavisli ekran diye almadım, yanal düşmelerde kırılma riski fazla kavisli ekranların. Ben telefonu çok düşüren biriyim. İyi muhafaza edin ve düşürmemeye bakın cihazı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26662667266826692670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.