Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (1961. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.507
Cevap
310
Favori
1.290.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19591960196119621963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt
    Su an 14.3 var yuklenebilir olarak. Bu nasil peki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Şarjı az gider. iOS 13.5’te güvenlik açığı nedeniyle mağdur olan duymadım. İstersen güncelleme.
  • beyler benim hoparlör ve ahize artık az ses vermeye başladı değişim ücreti ne kadardır bunların? ya da başka çözüm var mı? telefonda çok sorun var orta tuş,batarya vb gibi hepsini yenileyip telefonun ömrünü yükseltmeyi düşünüyorum
  • Merhaba dostlar, i6s var 13.3 sürüm yüklü, 14 güncellemesimi engellemenin bir yolu var mıdır? Batarya çok zayıf şarjı az gidiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphone 5s de bir sorun yaşıyorum. Konu burası değil ama aynı problemler yaşanmıştır mutlaka. Ayrıca bu konu güncel olduğu için buraya yazıyorum.

    İphone 5s birden şarj almayı kesti, şarj bittikten sonra telefon açılmadı ve şarj olamadı, yalnızca telefon kapalıyken şarj edilemiyor işareti çıktı (kablo, şimşekli görüntü). Sonra telefonu açıp şarj soketini çıkarıp taktım. Artık telefon hiç tepki vermiyor. Sizce sıkıntı nedir? Batarya 5 yıllık ama bir andan böyle olması gerekmezdi bence.
  • Selam arkadaşlar 6s plus’a deji 3680mAh batarya taktım az önce eski bataryayı çıkartmak çift taraflı bandın teki koptuğundan dolayı biraz zor oldu değiştirecek arkadaşlar cımbızla dolaya dolaya çeksin bandı yoksa kopup başınıza bela olabiliyor eski bataryayı biraz yamulttum ama herhangi bir yanma vs olmadı çok şükür.. Benim tek sıkıntım pil sağlığı kısmında servis yazması oldu sürüm 13.3.1 daha önce bu bataryadan takıpta pil sağlığı kısmında servis yazan var mı ? 2300 mAh 6s’e takmıştım daha önce pil sağlığı %100 görünüyordu o cihazda yüksek mAh’lı batarya problem olmamıştı.
  • Merhabalar, konu açıp kalabalık yapmak istemediğimden soruma cevap alabilirim düşüncesiyle yazıyorum. Kullandığım 6s cihazı bir başka iphone modeliyle yeniledim. Eski kullandığım 6s cihazı bir tanıdığa vereceğim. İçindeki bilgileri silip tamamen sıfır bir şekilde vermek istiyorum. 6s cihazda kullandığım Apple kimliğini, yeni aldığım iphone'da da kullanıyorum. 6s'i ayarlardan sıfırlarsam Apple kimliğinden de düşmüş olacak. İşte burada sormak istediğim, cihazı sıfırlarsam mevcut kullandığın iphone'daki Apple kimliğim de silinir mi? Yoksa sadece 6s de ki bilgiler silinir ve cihaz tamamen ilk gün ki gibi sıfır mı olur? Arkadaşlar uzun oldu biraz lakin detaylı anlatmak istedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cant Let Go

    Merhabalar, konu açıp kalabalık yapmak istemediğimden soruma cevap alabilirim düşüncesiyle yazıyorum. Kullandığım 6s cihazı bir başka iphone modeliyle yeniledim. Eski kullandığım 6s cihazı bir tanıdığa vereceğim. İçindeki bilgileri silip tamamen sıfır bir şekilde vermek istiyorum. 6s cihazda kullandığım Apple kimliğini, yeni aldığım iphone'da da kullanıyorum. 6s'i ayarlardan sıfırlarsam Apple kimliğinden de düşmüş olacak. İşte burada sormak istediğim, cihazı sıfırlarsam mevcut kullandığın iphone'daki Apple kimliğim de silinir mi? Yoksa sadece 6s de ki bilgiler silinir ve cihaz tamamen ilk gün ki gibi sıfır mı olur? Arkadaşlar uzun oldu biraz lakin detaylı anlatmak istedim.

    ayarlardan iphone 'u sil diyip tüm içerik ve ayarları sıfırla derseniz sıfırlanır hocam. kullandığınız cihazada bişey olmaz.

  • PuLisco kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkürler hocam.



  • Merhabalar bu sorunu daha önce yasayan var mı bilmiyorum whatsapp yedeklemesi %39 da takıldı saatlerce donup durdu ben de whatsappi sildim tekrar yukledim ve bir saattir bu ekrani gecmiyor cozumu nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Sakin guncelleme hocam ! 14 surumu su gibi pil iciyor. Ozellikle bekleme modunda
  • oudernek O kullanıcısına yanıt

    muhtemelen icloud depolaması dolmuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce 6s plus deji batarya taktırdım aldığım ekran süresi budur. Hiç bir şekilde ekran parlaklığı kısık değil.

  • 14.3 yüklemeye çalışırken doğrulama kısmını geçmeyip hata veriyor. Dediğin tek şey yeniden dene veya daha sonradan anımsat. Bu sorunu yaşayan var mı acaba ?  

  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın ağ ayarlarından ev ağı olduğuna dikkat et. Havaalanı gibi ortak ağ olarak seciliyse hata veriyor.
    Antivirüs engel oluyor olabilir güvenlik duvarı erisimi tam olsun itunesin.
  • Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt

    itunes'den değil telefondan yükleme yapıyordum hocam ben.

  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Telefondan bilmiyorum yaşamadım. İphone depolama kısmından indirilen güncellemeyi silip yeniden indirmeyi dene istersen. Olmazsa iTunes ile güncelleme yapabilirsin sıfırlanmalı ya da doğrudan.
  • Rozyoruk R kullanıcısına yanıt

    Ben de kendim değiştireyim dedim bataryanın altındaki bantlardan birisi yarıda koptu içinde kaldı plastik pena ile kanırta kanırta çıkartmaya çalıştım en sonunda değiştirebildim fakat home buton flex i zarar görmüş cihazın ne home tuşu çalışıyor ne de parmak izini okuyordu. Bir de flex i tamir ettirmeye para verdim. Bataryayı gidip telefoncuda değiştirtsem hem home buton flexini tamir ettirme masrafım olmayacaktı orjinal flexi ile kullanmaya devam edecektim hem de daha az masraflı olacaktı.

  • Arkadaşlar benim 6s in ses çıkış gücü bayağı düştü. Elimde bi tane iphone 6 var bunun hoparlörünü çıkartıp 6s takılabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • v12.1.4’de olan var mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19591960196119621963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.