Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.864
Cevap
198
Favori
846.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mac gördüm bimekste kamera da sincap görüntüsü koca kafa falan vardı çok eğlendim acaba öyle bir uygulama iphone da yok mu arkadaşlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar Vatan Computerde İphone 5S 16 GB İndirim Var 1899 TL Apple Garantili Diyor.Sizce Alınırmı Bu Arada 2 Yılmı Garantisi Olacak Acaba Bilgilendirirseniz Sevinirim.
  • Kuulanim yogunluguna gore sarj surelerim.Genel olarak bana 2 gunu rahat cikariyor.Bazilarin asilsiz iddiasi gibi muzik dinleyerek yapmiyorum.Telefonunuzdan yararlanmayi bilmiyorsaniz o sizin sorununuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buyrun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Görüşmeleri karşı trafın ve giden arama ses kaydı yapabilen bildiğiniz bir program varmı.Mesela sesli not almak istediğimde görüştükten sonra tekrar konuşmayı dinlemek amaçlı.Androidde vardı callrecord diye bunda bulamadım çalışan.Tabi jelybreak yapmadan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: help21

    Arkadaşlar mac gördüm bimekste kamera da sincap görüntüsü koca kafa falan vardı çok eğlendim acaba öyle bir uygulama iphone da yok mu arkadaşlar ?

    Bilen yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda fiyati düşmüş telefonunda aklimda hep pil sorunu var parlaklikta hic yüzde 50 yi gecmem ara ara 3g yi acip foruma felan girerim instagram a bajarim aksam saatlerinde parlakligi iyice kisarim yuzde 10 civarina fazla oyun merakim yoktur oynarimda en fazla yarim saati gecmez sizce boyle 1 gunu cikarirmiyiyim o kadar kötümu durumu ucu ucuna mi yeter yoksa rahat yetirirmiyim boyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enevre kullanıcısına yanıt
    Rahat yeter o kadar. 3G+WiFi sürekli açık, parlaklık %35 civarı, ara ara Twitter, Instagram ve Facebook Messenger ara sıra da internette gezinmeyle kullanım 6 saat, bekleme 2 gün falan oluyor bende.
  • enevre kullanıcısına yanıt
    Valla aynı çekinceler bende de mevcuttu şimdilik daha 2 günlük telefon ama bana 1 gün rahat rahat yeter gibi geliyor.Anlattıklarına bakılırsa sen de benim gibi çok fazla kullanmıyorsun telefonu.Benim eski telefonum S3 Mini de şarz sürem yaklaşık 1,5 saatlik ekran kullanımıyla 2 günü filan buluyordu.İnterneti Wi-fi veya 3 G farketmez sadece kullanırken açıp normalde kapalı tutuyorum.Bu şekilde kullanırsam bu da 2 gün rahat gider gibime geliyor tabi dediğim gibi daha 2.günü telefonun.Perşembe akşamı aldım itunes için dün sıksık bilgisayara bağladığımda ister istemez şarz oldu ama mesela 22 saate yakın hiç şarz etmedim ve bana göre kurcaladımda yani telefonu ve şuanlık 3 Saat 35 Dakika kullanım 21 Saat 55 Dakika bekleme süresi diyor ve hala % 30 şarzı var.

    Birde bu ekran görüntüsünün fotosunu nasıl çekiyorsunuz bu telefonda?Bir de şu konu var gelen maillerde pdf formatındaki belgeleri açarken sanki bana bir yere kaydediyor gibi geldi ama nereye kaydettiğini çözemedim bilen var mı?




  • Arkadaşlar sizce iphone son ios 7.1 e güncellemelimiyim,çoğu kişi şikayetçi gibi ama memnun olanlarda var ?
  • Ben sahsen 7.1.1 surumunden cok memnunum.Ondan once bende de sarj buyuk bir sikintiydi.Simdi hic endise etmeden gun icinde acaba aksami cikarir miyim diye dusunmuyorum. Zaten nerdeyse 2 gun yetiyor.Karar yine de senin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kronossus

    Ben sahsen 7.1.1 surumunden cok memnunum.Ondan once bende de sarj buyuk bir sikintiydi.Simdi hic endise etmeden gun icinde acaba aksami cikarir miyim diye dusunmuyorum. Zaten nerdeyse 2 gun yetiyor.Karar yine de senin.

    Tamamdır güncelliyorum o zaman,bu arada ıtunes dan veya telefon ayarlar bölümünden güncellemenin bir farkı varmı ?
  • Bir farki yok ama itunes'dan yuklenen guncelleme boyutu daha buyuk diye bir yerde gordugumu hatirliyorum ama emin degilim,yanlis da hatirliyor olabilirim.Sikinti yok,guncelleyebilirsin istedigin gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kronossus

    Bir farki yok ama itunes'dan yuklenen guncelleme boyutu daha buyuk diye bir yerde gordugumu hatirliyorum ama emin degilim,yanlis da hatirliyor olabilirim.Sikinti yok,guncelleyebilirsin istedigin gibi

    Teşekkürler
  • yolladım telefonu garantiye, türkcellden de yeni hat çıkardım 16tl geçirdiler taktım n8'ime kullanıyorum ve saat 4 olmuş, değişim talep ettim donanımsal arıza diye, inşallah değiştirirler telefonu geldiği gibi satarım
  • bu kullanıcı kulübüne kim ekliyor? bizide ekleseniz?
  • Hayırlısıyla bugün Iphone 5S 16gb gold modelinden aldık bakalım :) bişey sorucam bunun yazılım güncellemesi var acaba yapsammı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crematex -- 10 Mayıs 2014; 17:33:05 >
  • Arkadaşlar bir sorunum var ama çözemedim.
    Az evvel evdeki internet sağlayıcımı değiştirdim metronetten süperonlina geçtim ama internetten ve ipad minikden İnternet'e girebilmeme rağmen iPhone 5s ten ve elimdeki android telefondan ağa bir türlü katılamıyorum.superonline yetkilisi telefonda sorun olabileceğini söyledi ama inandırıcı gelmedi açıkçası sizce sorun ne olabilir
    Not : hallettim ağa katıl simgesinin orda ağı unut seçeneğini uyguladım sorun çözüldü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veradrake -- 10 Mayıs 2014; 18:32:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crematex

    Hayırlısıyla bugün Iphone 5S 16gb gold modelinden aldık bakalım :) bişey sorucam bunun yazılım güncellemesi var acaba yapsammı?

    Bence yap gayet iyi 7.1.1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefonu avea bayisinden almıştım değişim talebi için oraya mı vermem gerekiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.