Şimdi Ara

Apple, iPhone 14 için satış hedefini 95 milyona yükseltti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, iPhone 14 için satış hedefini 95 milyona yükseltti



    Apple, Eylül ayının ortalarına doğru düzenleyeceği etkinlikte yeni akıllı telefonlarını tanıtacak. Görünüşe bakılırsa şirket iPhone 14 serisinin başarılı bir grafik çizeceğine inanıyor. Akıllı telefon pazarındaki durgunluktan faydalanmak isteyen Apple satış hedeflerini revize etti.



    Ayrıca Bkz.Android için gerçek tehdit: HarmonyOS, 470 milyon cihaza yüklendi



    Taiwan Economic Times (TET) tarafından servis edilen habere göre Cupertinolu şirket tedarikçilerinden, planlanandan daha fazla iPhone 14 üretmelerini istedi. Gelen bilgilere göre Apple, iPhone 14 sipariş sayısını 90 milyondan 95 milyona yükseltti. Yani daha önce belirlenen rakamda %5 gibi bir artış söz konusu.



    Apple, iPhone 14 için satış hedefini 95 milyona yükseltti



    iPhone 14 serisi için fiyat bilgisi de sızdı



    Apple yeni serideki en popüler telefonun iPhone 14 Pro Max olacağına inanıyor. Zira gelen bilgiler en çok üretilen model olacağı yönünde. Bu arada Çin ile Tayvan arasında yaşanan krizin, yeni ürünlerin piyasaya çıkışını ne yönde etkileyeceği henüz belli değil.



    Şirket iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max dahil olmak üzere toplam dört model çıkaracak. Gelen bilgiler iPhone 14'ün 800 dolar başlangıç fiyatına sahip olacağı yönünde. iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max için sırasıyla 1.100 dolar ve 1.200 dolar konuşuluyor. iPhone 14 Max'in fiyatı hakkında ise bir bilgi yok.




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2022/08/08/apple-iphone-14-shipments-95-million/



  • Türkiye'de ÖTV kaldırılıp 24 ay taksit gelse 150 milyon da satar 200 milyon da... ABD'de peşin fiyatına 24 taksite satılıyor sitesinde

  • boş yapmasın, bu sene büyük hüsran olabilir eğer Çin ile Tayvan arasında savaş çıkarsa.

  • Android markalarının fiyatlarını yükseltmesi Apple’ın işine geldi. Müşteri normal olarak gidip aynı fiyata iPhone alırım senelerce kullanırım diyor.

  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    85 milyonluk bi ülke sence satışları 2 katına çıkarabilirmi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0537 kullanıcısına yanıt

    Yurtdışında Androidlerle fiyatlar aynı da Türkiye'de malesef ek vergi ve son zamlar bu işi bozdu. Apple ürünleri yine en yakın rakibi Samsung'a göre 1.5 kat falan pahalıya geliyor.

    Iphone 14 pro max 512GB en az 45k-50k tl aralığında olacak.

  • Vain kullanıcısına yanıt

    Kullanıp daha sonra satacaksan iPhone her türlü kar ettiriyor yinede. Aldığın para değer kaybetmiyor. Samsung'u zor satarsın ikinci elde. Ondada alıcı fiyatı öldürüp alıyor. Satmayıp evde çekmeceye yedek telefon olarak at daha iyi.

  • Şu ortamda alıp kısa süre kullanıp satmak pek mantıklı gelmiyor hocam artık, en az 4-5 sene kullanıyorum cihazları. Eskisi gibi telefon fiyatları uygun olsa mantıklı olurdu.

    Eskiden tek maaşla alabildiğimiz cihazlar artık bütçeyi çok zorlar hale geldi.

  • ozgur#1 O kullanıcısına yanıt

    Mübalağa nedir bilir misiniz? Artı veren 4 arkadaş da biliyor 150-200 milyon olmayacağını, ÖTV kaldırılırsa Türkiye'de iPhone satışları patlar, tüm stoklar 2 gün içinde tükenir. Hele bir de ABD'deki gibi peşin fiyatına 24 taksit gelirse bir daha kimse stok bulamaz. İlla açıklama mı yapalım :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.