Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (1663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
43.850
Cevap
482
Favori
2.593.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16611662166316641665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kız arkadaşımın 11 in de fotoğraf çektikten sonra galeriye girip fotoğrafı açtığında fotoğraf bulanık görünüyor yakınlaştırdıkça netleşiyor telefonu sıfırladık falan ama düzelmedi çözümünü bilen var mı
  • İmcomprehensible kullanıcısına yanıt
    Ayarlar- fotoğraflar kısmında "iphone'da en iyi saklama" olarak mı seçili?

    Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aklıma gelen bütün ayarları yaptım en son sıfırlarım yine olmadı fotoğraf net ama yakınlaştırdıkça netleşiyor
  • anonymousilver A kullanıcısına yanıt
    Apwatch çok daha uyumlu olacaktır ama bir yanda yeni çıkan bir saat bir yanda 3yıllık saat olunca çok düşündüryor
  • dostlar iphone 11 için ekranı tam kaplayan bir ekran koruyucu önerir misiniz? sipariş vericem de.

  • Merhaba arkadaşlar. 17 günlük sokağa çıkma yasağının bitmesi ile kendimi bir turkcell mağazasına attım ve iphone 11 ve iphone 12 yi saatlerce inceledim. Aslında pandemi dolayısıyla kimseye fazla inceleme imkanı vermiyorlar fakat ben bayan olduğum için bir problem çıkarmadılar. Kaç gündür kafamda deli sorular. Acaba 3000 tl bir fark verilip iphone 12 alınır mı? Evet benim için ekranın kalitesi çok önemli fakat iphone 11 inde ekranı öyle söyledikleri kadar kötü olmadığını gördüm. Canlı canlı parlak ve renkleri doğal bir biçimde aktarıyor. Evet iphone 12 ekranları biraz daha güzel ama samsung amiral gemilerinin yanında o bile sönük kalıyor. Birde sanki iphone 12 ekranı insanın başını ağrıtıyor gibime geldi. Tamam yeni dizaynı ve arkasının cam yerine seramik olması da ayrı bir güzellik katmış.. Fakat iki telefona bakınca da 3000 tl fiyat vermeye gerek yok gibime geldi. Herhalde iphone 11 alacağım. Aslında note 20 ve s20 ler çok cazibedar görünüyor lakin bende bir iphone telefonların tadına bakmak istiyorum. Bir de airpods 2. nesil almak istiyorum. Şu siri ile bizde bir dostluk kuralım değil mi?





  • BETUL5401 B kullanıcısına yanıt
    Ben 3000 tl vermeye gerek yok diye düşünüyorum,

    Çünkü iphone 11 alıpda tüh 12 Almadım şunun eksikliğini hissediyorum diyeceğiniz birşey yoksa almanızı gerektirecek bir sebep yok,
    Lakin 12 almam gerekli çünkü bana şunun için lazım diyecekseniz alın tabiki.

    Onun dışında daha ne özellikler gelecek, 4-5 ay sonra 13 tanıtılır, belki oledi daha geliştirirler, ekstra özellik koyarlar, bu sebeple bütçeye göre olabildiğince en güncel modeli alıp kullanma taraftarıyım.

    5-6 sene sonrada 17-18 alır kullanırım ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphone 11 kullanıp pub g gibi oyunlarda aşırı ısınma yaşayan var mı benim gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyena666 H kullanıcısına yanıt
    Telefonu ilk aldığımda oynamıştım ve yüksek ayarlarda işlemci ısısı kendini belli ediyordu cam yüzeyde. Telefon için çok hayırlı bir oyun olmadığından oynamadım uzun süre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 18 Mayıs 2021; 0:9:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gediklii -- 19 Mayıs 2021; 17:42:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyena666 H kullanıcısına yanıt
    Pubgde bende yaşıyorum ısınma onun dışında olmadı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BETUL5401 B kullanıcısına yanıt
    Samsung gibi cihazlardaki ekranlar, görüntüleri gerçek dışı bir şekilde, anlamsızca renk basılmış bir halde doğallıktan uzak bir şekilde verir. Gerçeğe en yakın rengi, en doğru görüntüyü her zaman iPhone verir. Kaldı ki ilk başta gözünüze renkli gelen Samsung ekranı bir süre sonra canınızı sıkmaya bile başlayacaktır. Bir süre Apple kullanan biri eline bir Samsung aldığında abartılı renkleri direkt fark edecek, ve tiksinçlik bile duyacaktır. Şu anda mobil cihazlarda ekran teknolojisinde tartışmasız lider Apple.

    Sorunuza gelecek olursak kamera haricinde arada 3000 tl’lik farka değecek bir şey benim için yok. Kamera sizin için çok önemliyse 12 alabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Zaten iphone 11 in kamerasını da çok methediyorlar. İphone 12 nin olad ekranı için 3000 tl verebilirim diyordum fakat çokta öyle bir fark göremedim.

  • Merhaba arkadaşlar. Artık bir iphone telefonu alarak apple ailesine katılmaya kesin karar verdim. Evimizde eşimle ortaklaşa kullandığım ipad air 2 tabletimiz var. Şimdi yeni telefona apple hesabı açarken tabletin hesabını mı kullansam daha uyumlu olur. Yoksa yeni bir hesap açsam da tabletle uyumlu olur mu? Mesela icloud filan diyorlar ama ben hiç bilmiyorum. Şimdi telefonda icloud a attığımı tabletimden de mi göreceğim aynı hesap olursa.

  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Biraz destekli hocam. standart amoledlerle kiyaslayabilirsiniz fakat s ve note serilerindeki dynamic amoledi eline almadığınız çok belli en iyi falan değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmcomprehensible

    Arkadaşlar kız arkadaşımın 11 in de fotoğraf çektikten sonra galeriye girip fotoğrafı açtığında fotoğraf bulanık görünüyor yakınlaştırdıkça netleşiyor telefonu sıfırladık falan ama düzelmedi çözümünü bilen var mı

    Aynı şey bende de var fotoya çift tıklayıp yakınlaştırınca netleşiyor. Şuan 13.5.1 yüklü güncelleme yapmadım ben belki ondandır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Bizdeki güncel hocam zorluya götüreceğim ama kapalıymış açılmasını bekliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba,


    Eşime bir kaç ay önce iphone 11 aldım. Aldığımdam beri en büyük sıkıntı, yüz tanıma hem eşimin yüzünü hemde eşimin kardeşinin yüzünü tanıyor. Telefonu sıfırladım, yüz tanımayı kaldırıp yeniden tanıttım ancak 3-5 gün normal devam ediyor, 3-5 gün sonra eşimin kardeşinin yüzü ile açılmaya başlıyor :)


    İphone parmak izini kaldırıp, dünyanın en güvenilir yüz tanıma özelliği dememiş miydi ? Zorlu dan randevu almak istedim ancak kapalılarmış. Mahkemeye vermeyi bile düşünüyorum, büyük ihtimal zorlu ya gittiğimde telefonu değiştirelim diyecekler ancak kesinlikle kabul etmeyeceğim, İphone 11 de bu sıkıntıyı yaşayanlar var ve Şikayet sitelerine yazmışlar. Forumda böyle bir şey ile karşılaşan var mı ?

  • ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    "Kayıtlı tek bir görünüm olduğunda, rastgele bir kişinin iPhone veya iPad Pro'nuza bakıp Face ID kullanarak aygıtın kilidini açma olasılığı yaklaşık olarak 1.000.000'da 1'dir."

    Sanırım 1 milyonda 1 ihtimal size denk geldi.

    Dünyadaki şansım

    Şaka bir yana muhtemelen cihazda bir sorun var ama bir sorun olsa neden sadece kardeşinin yüzünü tanısın? Sizin de yüzünüzü tanıması gerekmez mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 18 Mayıs 2021; 14:15:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16611662166316641665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.