Şimdi Ara

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 8 değil iPhone X olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 8 değil iPhone X olacak

    Apple, merakla beklenen yeni iPhone'larını 12 Eylül'de düzenlenecek bir etkinlikle tanıtacağını resmen açıkladı ancak şüphesiz ki en heyecan verici olanı şimdiye kadar "iPhone 8" olarak gelmesini beklediğimiz model olacak.

     

    Hollandalı web sitesi iCulture tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre 10. yıla özel olarak hazırlanan telefonun ismi iPhone 8 olmayacak. Çünkü şirket "iPhone 10" olarak telafuz edilecek cihazı "iPhone X" olarak piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

     

    İlk bakışta Apple birkaç nesil atlamış gibi görünse de amiral gemisi cihazının 10. yıldönümünü kutlaması nedeniyle bu isimlendirme politikasının mantıklı olduğunu söyleyebiliriz. Zira düşünülen X ibaresi, roma rakamıyla 10 anlamına geliyor. Apple'ın yeni modeli iPhone Edition olarak çıkarabileceğine dair söylentiler de var ancak görünen o ki şirket iPhone X isminde karar kılmış durumda.

     

    Ayrıca Bkz.Google Play Store’dan bayram hediyesi: 5 adet oyun ücretsiz
    Yani toparlayacak olursak 12 Eylül'de iPhone 7s, iPhone 7s Plus ve iPhone X modelleriyle tanışacağız ve cihazlar 15 Eylül'de (lansmandan sonraki ilk Cuma) ön siparişe sunulacak. Sevkiyatların ise ön siparişlerin başlamasından bir hafta sonra yani 22 Eylül itibariyle start alması bekleniyor.

     

    iPhone 8 değil iPhone 10


    Aslına bakılırsa iPhone 8 ismi Apple'ın ürün stratejisiyle de pek uyumlu görünmüyor. Çünkü 10. yıla özel modelle, küçük güncellemeler almış iPhone 7s ve 7s Plus arasında büyük bir uçurum olacak.

     

    Öte yandan Apple, iPhone 10 olarak telaffuz edilecek yeni iPhone X'i piyasaya çıkarırsa akıllı telefon 10. nesline ulaştığında yaşanacak isimlendirme karmaşıklığını önlemekte zorlanabilir.

     

    Tüm detaylar şirket tarafından 10 gün sonra yeni Apple Park'ta gerçekleştirilecek basın etkinliğiyle açıklanacak. 10. yıla özel iPhone'un 1.000 dolardan daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olması muhtemel görünüyor. Ancak analistler, cihazın piyasadaki en pahalı akıllı telefonlardan biri olmasına rağmen tarihin en başarılı iPhone'u olacağına inanıyorlar.







  • 10 gün sonra görüşürüz .

  • Kral geliyor 5.1 inç 14.3 cm. Benim gibi i7 yi ufak bulup plus modelini büyük bulanlara ilaç gibi gelecek. Tabi fiyatından ötürü almam orası ayrıda bu paraları verecek olsam kesin alırdım :)
  • Çok çirkin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birikmiş param olmasına rağmen bu fiyata telefon almam. Belki yolum düşerse yurt dışından alırım en az 1000 tl cebimde kalır. Gerçi öyle bile olsa pahalı, hala iphone 3g kullanıyorum. Her yıl alıcam diyorum ama telefon çıkınca vazgeçiyorum.

  • Fiyat tahminleriniz nedir hocam? Hem Türkiye hem yurtdışı
  • Tasarım olarak bende hiçte öyle 10. yıla yakışır bir model olarak görünmüyor. Tabi bu şekilde çıkarsa.

  • Önemli olan telefona koyulacak isim değil işlevi tatmin edicek düseyde olmasi yenilikler özelikler kamera ekran konusunda iyleşim saglanirsa yok satabilir ki apple den konuşuyoruz her tüelü satiş rekoruna sahip ikinci el piyasasi bile samsung kadar daha üst düzeyde ister 1000$ olsun ister 1500$ olsun america da insanlar $ olarak caliştiği için her türlü kardalarr biz 1500 tl calişirken adamlar 1 aylik calişmasi 2000-2500$...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 2 Eylül 2017; 17:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir satırda hala 4 ikon mu
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    Tahmin yapamam ama çıkan haberlerde note 8 fiyatından satışa çıkacağı söyleniyor, 1000 dolar civarı. İphone x satışları bence çok yüksek olacak ki hakediyorda. İphone'un en önemli eksiği kalın çerçeveleriydi onuda bu model ile çözmüş olacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Eylül 2017; 17:56:41 >
  • Yanlış isim. iPh10 olmalıydı. (Ayp-on)

  • En baz modeli 5499 tl den giriş yapar. Parası olan için güzel alet.

  • İşte şimdi gerçek zenginlerle fakirlerler ayırt edilecek :)

  • İsminin ne konulacaginin bir onemi yok bence , ne olursa olsun guzel satis rakamlari elde edeceklerdir.

    Tahminim bu sene hic olmadigi kadar 'sihirli deneyim' hede hodo gorecegiz.Umarim kenarlari inceltelim derken igrenc bir sey cikarmazlar.Kilifla kullanilabilir bir sey olsun en azindan.S8 gibi estetik kenarlari olan telefonlarin kilifla kullanilinca ne kadar berbat gorundugune sahit oldum.Bu ikisinin ortasi var mi bilmiyorum.Bir de arka paneli cam yapmazlarsa cok guzel olacak.Eli terleyen adamiz sonra yag gibi tabaka olusuyor ayip oluyor.Sonucta 2025 gibi falan alacagim bir telefon.Umarim apple dersine iyi calismistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye dayanarak 5499 TL dediniz merak ettim de hocam? Ben de almak istiyorum bu cihazdan ne kadar bütçe ayırmam gerektiğini bileyim en azından. Yurtdışı ne olur yurtiçi ne olur bir tahmininiz var mı?
  • Yeni model çöp, 7s'le devam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 10. Yıl modelinin 1200$'dan satışa çıkacağını söyleyenler var. Eğer ki bu gerçek olursa 5500 hatta 6000TL'leri görmemiz gerçekten olası. iP7 650$'lık fiyatıyla 3250 liraya geldi (sonradan 3800 oldu) iki katına yakın bir fiyattan çıkacak olan bir telefon bu paralara buraya gelirse hiç şaşırmam.

  • Buna 5 bin kimse vermez.



    Değişik bir ön tasarım bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize 6000 den aşağı gelmez
  • Yahu zaten iPhone 8 olması çok saçma olur. 7s çıkacak ve buna 8 ismini verirse 7s çıkar çıkmaz isminden dolayı "eskimiş" muamelesi görecek. Apple bunu yapar mı veya ne denli mantıklı? iPhone X olması en mantıklısı gibi. Ayrıca X rakamının aynı zamanda Roma rakamlarında 10 rakamını temsil etmesi de manidar nitelikte olacağı için iPhone 8 yerine iPhone X olması daha mantıklı. Ayrıca Apple belki de yeni bir iPhone serisiyle X serisini belki de ileride devam da ettirebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.