Şimdi Ara

Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower, Eylül ayında piyasaya sürülebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Bloomberg'in yeni raporuna göre Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower, önümüzdeki Eylül ayında satışa sunulacak. Şirketin geliştirdiği kablosuz şarj matı geçen yılki iPhone X lansmanında duyurulmuştu. DigiTimes'ın daha önceki haberlerinde cihazın bu yılın Mart ayında piyasaya sürüleceği belirtilmişti ancak bu gerçekleşmedi.

     

    Ayrıca Bkz.Popüler Android klavyesi TouchPal, dijital asistanla güçlendirildi
    Şirkete yakın kaynaklar AirPower'ın iç devrelerinde aşırı ısınma gibi bazı teknik sorunlarla karşı karşıya olduğunu söylüyor. Dolayısı ile bu gizli bilgileri açığa çıkaran kişiler Bloomberg'den isimlerinin açıklanmasını istememiş. Apple henüz konuyu aydınlığa kavuşturmadı. Şirket her zamanki gibi sessiz kalmayı tercih ediyor.

     


    Aynı anda üç cihazı şarj edebilecek


    AirPower şu anda piyasada mevcut olan diğer şarj matlarından farklı olacak. Cihaz kullanıcıların aynı anda birden fazla aygıtı kablosuz olarak şarj etmesine olanak sağlıyor. Yani matın üzerindeki herhangi bir noktaya iPhone, Apple Watch ve AirPods gibi AirPower uyumlu en fazla üç cihaz yerleştirerek bunları kablosuz olarak şarj etmek mümkün olacak.

     

    Henüz onaylanmasa da Apple'ın kablosuz şarj cihazını Eylül ayında çıkaracağı belirtiliyor. Cihazın piyasaya sürülüşü yeni iPhone üçlüsünün lansmanı ile aynı zamana denk gelebilir.







  • Apple’sa Alınır, servis kalitesi yeter.

  • Diğerleri yapar, apple kaliteli yapar

  • adamlar kablosuz şarj uyumlu cihazı yaptılar, aksesuarını da 1 sene sonra üretiyorlar. ben iphone x kullanıcısıyım neyse ki apple markasının üretimini bekleyemeden spigen alıp deneyimleme şansım oldu. tasarım ve performans açısından apple dan daha büyük iş yaptığını düşünüyorum spigen'in. özellikle iphone x lansmanında kablosuz şarjlarda spigenle anlaştıklarına hep beraber şahit olmuştuk.

    uzun lafın kısası, spigen kablosuz ürünlerini de deneyimlemenizi tavsiye ederim.


    https://www.hepsiburada.com/spigen-essential-f306w-qi2-kablosuz-sarj-cihazi-qualcomm-3-0-priz-adaptoru-ios-android-hizli-sarj-sogutma-teknolojisi-10w-9w-7-5w-5w-000ch22772-p-HBV00000AV5YE


    Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower, Eylül ayında piyasaya sürülebilir




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.