Şimdi Ara

Apple Car hakkında yeni iddia: Ekip, yeniden kuruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Car hakkında yeni iddia: Ekip, yeniden kuruluyor



    Apple araba ne zaman tanıtılacak? Apple’ı yakından takip eden etmeyen herkesin cevabını merak ettiği soru. 2014’ten bu yana Project Titan konuşuluyor. Project Titan’da tepe yönetimde ayrılık kararları, Covid-19 salgını ve bilinmeyen başka nedenlerden Apple Car ertelendi. Apple, ekibi tekrar tekrar düzenlemek kaldı. Yeni iddialara göre, Apple, 2023’e kalmadan ekibi tekrar toparlayacak ve çalışmalara başlayacak.



    Ayrıca Bkz.Eski Apple mühendisi, Apple Car'ın ticari sırlarını çalmakla suçlanıyor



    Apple, araba projesi için ekibi yeniden topluyor



    Analist Ming-Chi Kuo, Twitter üzerinden uzun süredir konuşulmayan Apple’ın projelerinden Apple Car hakkında bir anket paylaştı. Anket sonucunda, Apple Car projesi için ekibin 2022 sonuna gelmeden yeniden kurulacağı tweetinin paylaşılması dikkat çekti. Ankete kimlerin katıldığı; Apple’ın katılıp katılmadığı belirsiz.






    Apple’ın Project Titan adı verilen sürücüsüz otomobil girişimi için planları yıllar içinde değişti. 2021’in sonunda Doug Field’in ayrılmasının ardından teknolojiden sorumlu yöneticilerden Kevin Lynch’in projenin dizginlerini devraldığı bildirildi. Ford’a gitmeden önce yüzlerce mühendisten oluşan bir ekiple Project Titan projesine liderlik ediyordu.



    İddialı hedef: Otonom elektrikli araç, 2025'e kadar seri üretime geçecek



    Apple’ın Project Titan için bir dizi farklı seçeneği değerlendirdiği söyleniyor. En iddialı hedef, 2025 yılına kadar elektrikli otonom araç sunmak. Kuo’nun yeni analizi Apple’ın 2025’e kadar seri üretim hedefine ulaşmak için önümüzdeki 3 - 6 ay içinde yeniden yapılanmaya ihtiyaç duyacağından bir süre daha ekibin dağılmayacağını söylemesinin ardından 6 ay gibi bir süre geçti.



    2025'ten önce görmemiz zor



    Apple’ın araba projesi hakkında konuşan tek isim Kuo değil. Bloomberg’den Mark Gurman da Joe Bass’in (Apple Car ekibinde yazılım mühendisiliği programı yönetiminin başındaki isim) ayrılmasından sonra  “ya şimdi yaparsın ya da hiçbir zaman” ifadesini kullanmıştı. Apple’ın aracı üretmek için Kia ile birlikte çalışabileceği, Nissan ve Hyundai gibi diğer üreticilerle de iletişim halinde olduğu söyleniyor. Anlaşılan o ki, 2025’ten önce bir Apple Car görmeyeceğiz.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/22/09/28/apple-car-team-reforming-before-end-of-2022-says-ming-chi-kuo







  • hey siri kapıyı aç :)) siri : üzgünüm bu sadece pro modellerde geçerli :)) dilersen aplle stordan sana yeni model bakabiliriz. araç sahibi murat abi bunlar nasıl jailbreak yapılıyor ya :))

  • mevcut otomotiv devleri tencerinin dibini siyirirken, tek haneli kar yuzdelerine tamah ederken apple buradan nasil bir niche yaratmayi dusunuyor cok merak ediyorum. ucan araba gibi birsey yapmadikca yada tesla gibi elektrik arac devrine herkesden once girip altyapini herkesden once kurup 4 ayak uzerine dusmedikce cok zorlu bir sektor.

  • Herkes kendi sektöründe devam etsin ya fanteziye gerek yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gördüğünüz gibi hedef 2023. Lozan 2023'te bitiyor ve Apple, Lozan bitene kadar kendi kendine giden araba yapamıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple in elinde patlasa keşke telefonda sömürdüler yetmedi . Lastik değişimi için bile kendini zorunlu tutar bunlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tek farkı üzerinde Apple logosu olan bir araç olacaktır. Otomobillerle ilgili yapılabilecek her şeyi yaptılar zaten. Güvenilir ve kendisini kanıtlamış, devasa Ar-ge desteği olan firmalar dururken ne yapayım bir telefoncunun ürettiği arabayı. Kesin tekerlekleri de sonradan ek paketle satar bunlar.

  • Otomobil tutkunlarının pek umursamayacağı ama teknoloji ve bilgisayar severlerin aaa işte benim arabam diyeceği bir araç gelecek gibi.
  • İçerden gelen bilgiye göre fren pedalının parayla satıılmasına direnen ekip kovulup yerine lastikleri de km başına kiralama yöntemine gidecek bir yeni ekip getirilmiş

  • " Otomobillerle ilgili yapılabilecek her şeyi yaptılar zaten."
    Hocam bu cümleniz çok korkutucu. Değişmeyen tek şey değişimdir. Sürekli gelişme, büyüme devam edecektir. Buraya sizler için başka bir yazı daha bırakıyorum.

    "Artık yeni hiçbir şey yok . İcat edilebilecek her şey icat edildi."
    - Charles Duell — Amerikan Patent Dairesi Başkanı, 1899



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassinjoy -- 29 Eylül 2022; 13:38:16 >
  • Çevreci ayağını kullanıp milleti sevecekler kesin..

  • Külliyen yalan bir haber.

  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Elektrikli araçları uzmanı oldukları yazılım desteği ile de diğer firmaların karşısına rakip olarak çıkarttıkları araçları çok az karla hatta zararına satarak piyasayı domine etmeyi düşünüyorlar. Zaten elektrikli araçlar küreselcilerin yani şu 3-5 büyük Amerikan şirketinin dünyayı yönetmesi projesinin mobilite ve en önemli ayaklarından bir tanesi. Verecekleri krediler, kiralama gibi sistemler ile maddi güçlerini bu araçları satmak için çok rahat kullanabilirler. Çok ciddi nakiti olan firmalar bunlar.


    Dünya nüfusunu büyükşehirlere yığdırlar şimdi de çevrecilik olayına elektrikli araçlara geçmeliyiz diyorlar. Ama bu geçişi sert ve kanunlar ile yapıyorlar ve arkalarında devlet desteği de var. Tesla yıllarca zarar etti arkasında Amerikan devleti olması çoktan batardı. Sonra çevrecilik, yeni nesil vs derken millette araca atlayınca aldı yürüdü.


    Geleneksel üreticilerin arkasında bu kadar devlet desteği olmadığı için hala hibrite mi para yatıralım, elektrikliye mi kararsızlar. Çünkü pat diye bir kanun çıkıyor şu yıldan sonra içten yanmalı araç yasak bizim ülkede. Ama o yıl gelince pat diye kanunun değiştirirseler bu sefer senin yaptığın yatırım boşa demek olacak bu iflas anlamına gelir. İki gün sonra bir daha kanun tamam yanılmışız elektrikli olacak vs vs.


    Kısacası bazı firmalara bazı kişiler "yürü ya " dedi ki bu adamlar bu sektöre giriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 29 Eylül 2022; 19:12:14 >




  • Arabaya güncelleme geliyormuş 300 basan araba 80 de takılı kalıyormuş bilerek yavaşlatıyorlarmış arabayı Apple Car hakkında yeni iddia: Ekip, yeniden kuruluyor 

  • Apple'de işler zor durumda valla. Araba projesi bir türlü ekip bulamadı kendine. Gelen gidiyor. Bu da yetmez gibi M serisini tasarlayan ekibi Qualcomm'a kaptırdılar.

  • şarj kablosunu ayrı satar bunlar.

  • Önce araçlardaki Car Play arayüzünü biraz geliştirsinler. İş görüyor ama çok daha fonksiyonel olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.