Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.961
Cevap
469
Favori
953.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    Meizu nereden aldınız acaba? Ses kalitesi ve kulaktaki rahatlığı kablolu earpodsa göre nasıl?

    Airpodsu apple online storedan 3 hafta kadar bekledikten sonra sıkıldım iptal ettim siparişi ertesi günü baktım zam gelmiş :)
  • Ses kalitesi iphonenin kablolu kulaklığından daha iyi, ses iletiminde hiç bir problem yok, kulaktan normal şartlarda düşmez, kablolu kulaklık olan kulaklığın düşme sebebi kablosu sağa sola takıldığı için, bu kulaklığın en önemli özelliği kabloluda ki gibi dışardaki sesleri duyabilmeniz (araç bisiklet yürüme) sırasında güvenli, mesela müzik dinliyorsunuz, kulaklığın birini kulağınızdan çıkarttığınızda müzik duruyor tekrar taktığınızda kaldığı yerden devam ediyor, kulaklığın ikisini de çıkartırsanız müzik sonlanıyor, siriyi kullanıyorsunuz bununla, telefon geldiğinde parmağınızla tık tık yapıyorsunuz aramayı cevaplayıp veya bitiriyorsunuz.
  • merhaba arkadaşlar,beats studio,beats pro,bang&olufsen h5 kullanıcısı olarak bu fiyatlara airpods almanın mantıksız olduğunu düşünüyorum.Çok kararsız kaldım acaba alsam mı almasam diye heleki son kur zammından dolayı daha da uzaklaştım üründen diyebilirim.Bu fiyatlara hatta daha ucuza h5 alınabilir harika bir kablosuz kulaklık,ama amaç gerçekten müzik dinlemekse kesinlikle bang&olufsen,sennheiser,shure,RHA gibi markalara yönelmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullanmaları dileğiyle.
  • darkyamaha kullanıcısına yanıt
    bende beats kulaklık var sizce nasıl kulaklıklar ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi kulak öyle birşeyki ilk başta kaliteli gelen şeye belirli bir süre sonra alışıyor ve daha da iyisini istiyorsun daha iyi bir kulaklık yada daha iyi bir markanın ürününü kullandığında bu sefer bir önceki kulaklığın sesin hangi kısımlarında başarısız oldugunu kiyaslayabiliyorsun.beats pro güzel bir kulaklık ama harika değil kesinlikle, bass ağırlıklı ve çoğu zaman detaylardan ödün veren bir kulaklık birçok modelini kullanma şansım oldu mixr,powerbeats 2,studio ve pro içlerinde en dengelisi kesinlikle mixrdı.Ama şimdi kulaklik alma arifesindeyim ya sennheiser ie80 ya da RHA T20i alacağım.Bu arada telefon 7 plus kulaklik girisi yok ama aparatla idare edicez çünkü kablolu kalitesi wireless kulaklıklarda yok malesef :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan o kulaklık var fakat, bir türlü earpods rahatlığına ulaşamadığımdan airpodsa geçicem.. kablosuz beats kulaklığı büyük umutlarla kullanmaya başlasamda, çoğu zaman rahat edemeyip earpoda döndüm..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: say

    Meizu nereden aldınız acaba? Ses kalitesi ve kulaktaki rahatlığı kablolu earpodsa göre nasıl?

    Airpodsu apple online storedan 3 hafta kadar bekledikten sonra sıkıldım iptal ettim siparişi ertesi günü baktım zam gelmiş :)



    Meizu arkadaşım sayesinde aldım. Kendisi Miui /Xiaomi telefonları getirip satıyor ayrıca bu telefonların forum yöneticisi. Site yöneticisi vs vs...

    Ses kalitesi Earpods'a göre daha iyi. En azından kablosuz kulaklığa göre kötü değil. Daha önce 2 Motorola 1 Samsung stereo kablosuz eskitmiş biri olarak söylüyorum. Ayrıca cx 300 II ve Xiaomi Piston 3 kulakiçi kulaklıkları da kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dedefon

    Şuan o kulaklık var fakat, bir türlü earpods rahatlığına ulaşamadığımdan airpodsa geçicem.. kablosuz beats kulaklığı büyük umutlarla kullanmaya başlasamda, çoğu zaman rahat edemeyip earpoda döndüm..

    nedir sıkıntısı...
  • Şimdi keşfetiğim bir özellik, Telefonum yatak odasında ben mutfaktayım çok rahat bir şekilde konuşabiliyorum, aramızda 2 tane duvar ve 10 metrede mesafe var en az, bu nasıl bir bluetood teknolojisi anlamadım, zannedersiniz wireless

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı 📌⬆️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'dan aldım bende oldukça güzel tasarıma sahip ama 899 TL fiyatı hak eden bir ürün değil maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam herkese 3 Ocak 'ta Apple Store Türkiye online store'dan aldım hala ürünler işlenmekte , teslim tarihi 15 Şubat ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mericege

    Selam herkese 3 Ocak 'ta Apple Store Türkiye online store'dan aldım hala ürünler işlenmekte , teslim tarihi 15 Şubat ...


    Maalesef online alışverişler öyle oluyor
  • mericege M kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ilk gelen parti ile herkese dağıtılacak. Bana da 23 Şubat diyor. Ama daha erken geleceğini düşünüyorum. Koca Apple, tek tek gümrükten geçirmiyordur. Toplu sipariş ile bence Şubat'ın ilk haftası herkese ulaşacak bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: richezza

    Şimdi keşfetiğim bir özellik, Telefonum yatak odasında ben mutfaktayım çok rahat bir şekilde konuşabiliyorum, aramızda 2 tane duvar ve 10 metrede mesafe var en az, bu nasıl bir bluetood teknolojisi anlamadım, zannedersiniz wireless

    Bluetooth 4 teknolojisinin son surumu, 30 metreye kadar iletisimi saglayabiliyor. Telefonunuz ve kulakliginiz guncel bluetooth teknolojisine sahipse, yasadiginiz sey normal.



    Kulaklikla alakasi yok yani. bluetooth 4.2 surumune sahip her cihaz benzer performansı verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldan fazladır Powerbeats 2 kullanıyorum, ses kalitesi ve ürün kalitesinden de çok memnunum, her seferinde iyiki almışım diyorum. Tek sıkıntısı 1 yıl geçmesine rağmen pil kalitesi düştü, süresi kısaldı bataryanın.

    En nefret ettiğim şey şu cihazda eşleştirme işlemi, bu olay Airpods'da çok daha kolaylaştırılmış, o vakit Airpods olsaydı kesinlikle onu alırdım.

    Inceleme yapmadan sadece fiyat odaklı eleştiriler yapanlar bu konuda gereksiz yer kaplatmışlar, inceleyip yorumlayan arkadaşlar da teşekkürler, benim gibi potansiyel alıcılara fikir sağlamış oldunuz.
  • evet kullanıcılar ses kalitesi yorumları. airpods earpods farkı. diğer markalarla karşılaştırma. bekliyoruz.
  • Türkcell'e baktım çok yakında ibaresi vardı, sizce ne zaman gelir dostlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün ilk çıktığı günlerde apple.com dan sipariş vermiştim. teslim tarihi 1 aya yakın veriyordu ama ürün siparişten 3-4 gün sonra elime geçmişti. Şaşırmıştım baya ben stoklarda yok sanıyordum. Kalite olayına gelince ben tatminkar düzeyde. earpodstan bir tık daha iyi diyebilirim ses kalitesini. Elbette ki tercih sebebim genel olarak kablosuz olması dışında apple eko sistemi içinde cok iyi ve uyumlu çalışması diyebilirim. Ücret olarak şahsi görüşüm 500-600 seviyelerinde olması gerekirdi.
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Aslında EarPods sanıldığı kadar kaliteli bir kulaklık değil. Ben Nokia Monster WH-920 model kulaklık kullanıyorum. Çıktığında 230 liraya falan satılıyordu. EarPods kalite olarak bu kulaklığın yanından geçemez. Üstelik şu an 80 liraya bulunabiliyor. Sennheiser CX300/400'den daha iyi. Hatta daha önce kullandığım Audio Technica ATH-CKS90/77/77X'ten de daha iyi. Tavsiye ederim ve son serileri de tükenmek üzere. Olur da biri bozulur diye iki tane aldım.



    Şunu da söyleyeyim eğer ses kalitesi olarak EarPods'tan farkı yoksa kesinlikle o paraya alınacak bir kulaklık değil. O paraya Monster alın adam gibi kaliteli müzik dinleyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.