Şimdi Ara

App Store vs Play Store

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana kalırsa ben bir androidciyim ama appstore bana daha cazip geliyor nedenmi BİR; appstore'da apk sistemi o kadar gelişmiş ki hiç bir yapımcı mobile oyun çıkarmak istemiyor app store öyle değil yabancı kaynak bulmak imkansız orjinal almak zorundasın İKİ mesela play Store'dan bir oyunu satın almak istediğiniz ve satın aldınız hoop bi baktınız oyunu telefonunuz kaldırmıyor tamam diyoruz iade talep ulan iade işlem bu kadar sakat olabilir app store öyle değil telefon %95 kaldırıyorsa satın alabiliyoruz ÜÇ; önem verme bir market bu kadar güncelleme den yoksun kalır sadece arayüz değişiyor oyun videoları clickbait ve öneri sistemi berbat nefret ettiğim Voodoo lion games oyunları ana sayfamda app store öyle değil iyi ve potansiyeli olan oyunları öneriyor (arkadaşlar beni zengin fln sanmayın androidinde iyi yönleri var zaten şimdiki telefonumda 2015 model samsung sadece yönleri belirttim) fikirleriniz nedir??

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Aralarındaki en büyük fark uygulama kalitesi, çeşitlilik vs. değil editördür.
    Çok fazla oyun uygulama ile işim olmaz. Ama app store a her girdiğimde güzel derlenmiş uygulamalar ve öneriler ile karşılaşıyorum. Hiçbir çaba sarf etmeden bir iki güzel oyun bulabiliyorum.
    Play store a girdiğimde ise çöplükte gibi hissediyorum. "100.000+ gerizekalı bu oyunu indirdi. Senin de onlardan birisi olduğuna inanıyoruz." der gibi saçma sapan şeyler çıkarıyor karşıma.
    Apple'dan nefret ederim ama haklıya hakkını vermek gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.