Şimdi Ara

Apex Legends Mobile indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apex Legends Mobile indirmeye sunuldu



    Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Respawn Entertainment'ın yaptığı, son dönemin popüler oyun türlerinden biri olan battle royale türündeki oyun Apex Legends mobil cihazlar için indirmeye sunuldu.



    Apex Legends Mobile geldi



    Bir süredir Türkiye dahil pek çok ülkede testleri devam eden Apex Legends Mobile oyunu dokunmatik ekranlara göre optimize edildi. Testlerde mobil tecrübenin oldukça akıcı olduğuna dair olumlu yorumlar gelmişti.



    Ayrıca Bkz.Apex Legends sonunda yeni nesil güncellemesine kavuştu: 120fps desteği de yolda



    Oyun açıklandığı kadarıyla çapraz platform desteği sunmuyor yani mobil oyuncular kendi arasında eşleşebiliyor. Bu bakımdan oyunda mobil sürüme özgü rütbeler, kahramanlar ve etkinlikler olacak.



    İlk olarak Fade isimli yeni bir efsanevi karakterin mobile eklendiği belirtilirken yeni bir mod ve harita da oyuncuları bekliyor olacak. Toplamda 130 milyonu geçen oyuncu sayısı ve 13-15 milyon arasında olduğu tahmin edilen aktif oyuncu sayısı ile Apex Legends önemli bir adım atmış oldu ancak çapraz platform desteği dezavantaj gibi duruyor.



     





    [app=https://apps.apple.com/nz/app/apex-legends-mobile/id1543991460





  • BT controller ile güzel güzel oynanır duruyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nintendo switch versiyonundan daha iyi olduğu kesin :D

  • Oynadığım en eğlenceli BR oyunu. Telefona geliyor olması da hoş. İlginç, Respawn önce Apple a getirmemiş. Şaşırttı, bir Android ci olarak sevindim.

  • İyi hoş da adamlar yumrukla alıyor bizi yav

  • Asus zenfone max pro m1 telefonda çalışır mı diye merak ettim yükledim açıldı sağını solunu kurcalarken oyna dedim iptal edemeden oyuna girdi, atladığımız yerde ölürüz hemen diyordum akıcı bir oyunla karşılaştım düşük donanımda bunu beklemiyordum valla. Ekranda tuşları hareketleri bul dikkat et filan derken zorlanarak 12 kill ile kazandık oyunu. Maç bitince kurcalamaya devam ettim gamepad desteğini gördüm. Özenilerek yapılmış gayet detaylı bir oyun olmuş, bazı detayları ana oyundan da iyi olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzına kadar bot dolu oyun konsolda oynamak yerine elde oynayalım dedik Rank oynuyorz bot bot bot bu tencent'le ortaklığa gittiler salak ea yazık ettiler bunların yaptığı her oyun bottan geçilmiyor bu oyunda aynısı olmuş muhteşem optimizasyon aşırı rahat kontroller ama bot vuruyorsun işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.