Şimdi Ara

Apex Legends'ın mobil sürümü Türkiye için çıkışına hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apex Legends'ın mobil sürümü Türkiye için çıkışına hazırlanıyor



    Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Respawn Entertainment'ın yaptığı, son dönemin popüler oyun türlerinden biri olan battle royale türündeki oyun Apex Legends, geçtiğimiz aylarda mobil cihazlar için duyurulmuş ve bazı bölgelerde kapalı betaya geçmişti. Şimdi ise ülkemizdeki oyuncular için güzel bir haber paylaşıldı.



    Apex Legends Mobile'ın Kapalı betası Türkiye'ye Geliyor



    Ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends'ın mobil versiyonu Apex Legends Mobile, Ortadoğu - Kuzey Afrika ve Latin Amerika bölgesinde kapalı beta testlerinin yeni aşamasına geçiş yaparken; Mısır, Meksika, Kolombiya ve Peru gibi ülkelerle beraber Türkiye’de de kapalı beta aşamasına geçmek için hazırlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Ritmik Tetris oyunu Tetris Beat, Apple Arcade için çıktı



    Net bir tarih verilmese de eylül ortasında geleceği söylenti. Eylülün başında ise kapalı betaya kayıt aşaması başlayacak. başladığında sizlere yine aktaracağız.



    Apex Legends Mobile; karakter tabanlı bir oynanış sistemi, takım oyunu ve hızlı, tempolu, yenilikçi bir savaş deneyimi sunacak. PC ve konsol versiyonunda olduğu gibi tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek oyun, aynı zamanda yüksek çözünürlüklü sahip olacak.







  • Snapdragon 860 ile bekliyoruz bakalım.
  • Mobile cross platform yapmazlar umarım. Yoksa mobilciler dayak yer durur. Birde böyle oyunların emulatorler yüzünden zevki çıkmıyor. Sen telefonda aim alacağım diye takla atıyorsun adam mouse klavye ile oynuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 25 Ağustos 2021; 15:08:18 >
  • Bu ne biçim çeviri haber. Google çeviriyi editör diye çalıştırsanız daha kaliteli bir iş olurdu.
  • Böyle hızlı bir oyun mobilde nasıl olacak bakalım.
  • Başlık yanlışmı banamı öyle geldi
  • Başlık yanlışmı banamı öyle geldi
  • Türkiye'ye için bir yanlışlık yokmu başlıkta
  • 1- Cross-platform degil, mobil icin ozel yapildi.
    2- Kapali beta kayitlari basladi zaten, playstore'da pre-reg yapip kayit olabiliyorsunuz.
    3- Eylul'de denildi sadece, basinda, ortasinda ve ya sonunda gibi bir tabir kullanilmadi.

    Ben bu oyunu cok yakindan takip eden birisiyim, en son Hong Kong da beta yapildi, uzun sure de oynadim. Oyun gerçekten saglam ve zevkli, beklemeye ve denemeye deger.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    1- Cross-platform degil, mobil icin ozel yapildi.
    2- Kapali beta kayitlari basladi zaten, playstore'da pre-reg yapip kayit olabiliyorsunuz.
    3- Eylul'de denildi sadece, basinda, ortasinda ve ya sonunda gibi bir tabir kullanilmadi.

    Ben bu oyunu cok yakindan takip eden birisiyim, en son Hong Kong da beta yapildi, uzun sure de oynadim. Oyun gerçekten saglam ve zevkli, beklemeye ve denemeye deger.

    umarım pubg gibi ergenlerin istilasina uğramaz.

  • Kurdum oynadım efso olmuş PUBG ve Call of Duty mobile dan aldığım keyfi daha da katladı bu Apex Mobile
  • Poco F2 pro ile kurdum, sorunsuz oynadım hd ayarlarda ısınma olmaksınız 50 fps sabit oynadım, sesli iletişim iyiydi oyunda ekran öyle bir çok tuş ile dolmuyor, ikonları pubg mobile gibi küçülttüm, hareket sensörünü açtım, ayrıca oyunda bir güzel tarafta, sadece vatandaşlar ile chat yapılabiliyor, oyunda bir çok vatandaşımıza denk geldim, rahatça grup oluşturup sesli chat ile oyuna girebiliyorsunuz,

    tahminimden iyiydi, ben çok beğendim, açıkçası call of duty mobile Br mod oynarken hep botlara denk gelince bu ilaç gibi geldi açıkçası grafikelri de gayet iyi yapmışlar hiç sırıtmıyordu, PC gibi renk paleti yoktu ama yine de mobile için gayet iyiydi, biraz daha kassalar bence Pc ve konsollarla Cross-Play bile mümkün olurmuş.

  • Mobilden bu tarz oyunları oynayanları anlamıyorum. Bana göre çok keyifsiz. Mouse ve klavyenin yerini tutması da olanaksız.

  • onkuba kullanıcısına yanıt

    evet pc gibi değil kafat her an pc taşıyamıyoruz, bunu bir konsol gibi düşün, ben o kadar güçlü telefon alıyorum, şeker ayıklama oyunları için değil, pc kalitesine yarışır oyunlar da oynamak istiyorum, yıllardır yanımda laptop taşıyorum, bunun yerine bir gamepad taşısam ve bulut sistemlere bağlansam her yerden oyunlarıma devam etsem, bence çok şey istemiyorum



    oyunun türkiye için beta süreci dün gelen güncelleme ile bitti, oyun kurulu şekilde duruyor, vpn ile başka bir ülke üzerinden devam edebilir miyim? hangi ülkede hala devam ediyor?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.